2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar benim karnımda minik minik sivri ısırığı gibi şeyler çıktı göbeğimde. 7-8 tane var. Ama alerji olduğunu sanmıyorum.
Sadece karnımda var ve kaşınıyor sadeece o benekler.
Canım karaciğer yapıyomuş bazen öyle ama son haftalara doğru daha sık olurmuş bildiğim kadarıyla çok tatlı bişeyler mi yedin acaba

Kizlar bir ayda 3. Soguk algnlgm baslamis durumda yetti gayri bagsiklik die visey kalmamis ya iki gun iyilsesiyrm sonra bi yerden bulasio tukendm resmen yaaaa

burda benim mutluluğunu paylaştığım çoğu kişi şu an benim mutluluğumu paylaşmıyor gerçekten çok üzücüü hayal kırıklığı ...

Bu havalar niye böyle hep soguk ve yagmurlu yaaa disari cikip bisiler almak istiyorum, esim izin vermiyo hasta olursun diyo. Evde boş boş oturmaktan gina geldi Bulut Ve yildiz yastik yapicam ama malzemem yok puffff

Kizlar bir ayda 3. Soguk algnlgm baslamis durumda yetti gayri bagsiklik die visey kalmamis ya iki gun iyilsesiyrm sonra bi yerden bulasio tukendm resmen yaaaa
Ay cok gecmis olsun canim, hamileyken hasta olmakta cok zor. Demekki tam iyilesemiyorsun ki tekrar ediyor. Doktora gittin mi?

gözünaydın tatlım Maşallah suphanallah minik prense Rabbim sağlığını sıhhatini daim etsin darısıda bizim başımıza

kız ve erkek anneleri size bir sorum olacak,Sizin kese baştan beri sagdamıydı soldamı cinsiyeti ne ? sagda olunca erkek solda kız diyorlar dogrumu diye soruyorumda :/
biz soldayız devamli hic saga gectiğini görmedim daha yeni yeni ortalarda takılmaya basladı

Heveslendim:) benimde kaldi 23 gun :) renklimi bu ayrintili ultrason ben en cok ona heveslendim ayy cokmu izliyosun azmi Allahim darisi basima

sağoll kuzumm yaa eşimde yoktu yanmda tek başımaydımm içim içme sığmaz halde eve geldimm amin herkse sağlıklı evlatlar versinn
Bebeği gördükten sonra dr.dan bile her cıktıgımda oturup 10 kere kenarda bir bakıyorum videoya bende Masallah annesi, saglıklı sıhhatli olsun insallah :)

Heveslendim:) benimde kaldi 23 gun :) renklimi bu ayrintili ultrason ben en cok ona heveslendim ayy cokmu izliyosun azmi Allahim darisi basima

bebeği izlemek cok uzun sürmüyor, hani bastan sona renkliyle bakmıyorlar hayal kırıklıgı olmasın sonra :) Herseye normal ultrason gibi bakıyor, ölcüyor, damarlar ve kalp icin doppler gibi renkli bölümleri kullanıyor sonra iste 35-40 sn yüzüne bakıyorsun bitime dogru :) Onuda genelde foto ve cd olarak veriyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…