- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.521
Üzülme Can'ım benim yiğenime de öyle demişlerdi çok çok minim oluyorlar bit kadar yani görmesi çok zor oluyor bazen makina farkı da oluyor. Sen İi beslenmene bak Bebeğini büyüt rahatlıkla görünür o zamanKizlar doktor kese cok rahat gorunuo ama bebek icinde goruo dedi. Karndan keseyi cok rahat gordk ama beb3k yoktu sonra alttan bakalm dedi baktk yine yok. Normalde alttan gormemiz gerekiodu dedi. Haftaya bi daha gel dedi ama ben umutsuzm sanki terslik wardi
oyy hadi bakalim insallahhBenm de iki uc dakikam kaldi insallh kese karndan gornr ya heyecan dorukta.
canim bu haftalarda cok normal benim kuzenimde cok gec gordu bebegi icini ferah tut stres yapma daha cok miniklerKizlar doktor kese cok rahat gorunuo ama bebek icinde goruo dedi. Karndan keseyi cok rahat gordk ama beb3k yoktu sonra alttan bakalm dedi baktk yine yok. Normalde alttan gormemiz gerekiodu dedi. Haftaya bi daha gel dedi ama ben umutsuzm sanki terslik wardi
Canım sana tahmini rakam söylüyor muhtemel olabilecek doğum ama bi bayan 38 haftasını doldurduktan sonra da her an doguma hazır oluyor bildiğim kadarıylaBen yeni öğrendim gebeliğimi tahmini doğum mayıs 17 diyor bir uygulamada güvenilir mi bu tarz telefon uygulamaları
Bos gebelk olabilir yani. Ne bilm doktor gorlmesi gerekiodu dedi en azndan altancanim bu haftalarda cok normal benim kuzenimde cok gec gordu bebegi icini ferah tut stres yapma daha cok minikler
Hayatım tup bebek merkezleri 8. Haftada çağırıyor garanti olsun diye hem kese hem bebek hem kalp atışı ozaman netleşiyor dedi Prof.ve kadın koca hastanenin bolum baskanı. Oğlumda 8. Haftada gittik. Kısmet olursa benadana öyle olacakBos gebelk olabilir yani. Ne bilm doktor gorlmesi gerekiodu dedi en azndan altan
5. Haftada beta hcgnin fuzensiz artmasiyla islerin yolunda gitmedigi belli oldu dr. Kendisinin dusmesini bekleyelim dedi dusmedi 7. Haftada ancak göründü kese en azindan buna da sevinmeliyiz dedi dış olmadigi için sonra da kurtaj oldum iste yani hcg duzensiz artiyorsa sagliksizdirCanım boş gebelik olsugu ne zmn belli oldu kesen filan küçük müydü bende klomenle hamile kaldım kesem 5+1 de 3 mm çıktı küçük gbi geldi bana bende boş gebelikten korkuyorum
Dr.unu begenmedim. Nasil bir yaklasim bu 1 hafta nasil geçecek simdi sana bu haftada bebegin gorunmemesi normal bence benimki 7. Haftaya girerken cagirdi 22 eylulde biz keseyi gordugumuzde icinde nokta gibi bisey vardi aa bebek mi dedim dr. Oo dur bakalim bebegi gormeye daha var o sadece parlaklik demisti. Rahat ol goruceksin elbet hcg nasil katladi seninKizlar doktor kese cok rahat gorunuo ama bebek icinde goruo dedi. Karndan keseyi cok rahat gordk ama beb3k yoktu sonra alttan bakalm dedi baktk yine yok. Normalde alttan gormemiz gerekiodu dedi. Haftaya bi daha gel dedi ama ben umutsuzm sanki terslik wardi
Kaç haftalık mış dedi doktor benimde sadece kese görünmüştü 4+6 ken korkma belki daha erkendirBos gebelk olabilir yani. Ne bilm doktor gorlmesi gerekiodu dedi en azndan altan
Bikac arkadasa daha yazmistim ikizler mi geliyor acaba diye ama galiba sana gercekten ikizler geliyor :) 2 tane konuldu demistin dimi ?Eki Görüntüle 1883850 Kızlar bat 13 ü a önceki test Buda 10. Dkka yarın kan testini yaptıracam 12 sini beklemiycem gece 1 de kadın doğumcum Msj atmış pazar günü test yaptır Demiş eşim bu adam manyak mı gece Msj atıyor bize diyor pimpürik bir adam oğlumun gebelik takibini yapan Dr
6 haftalik dedi kese cok iyi dedi zaten ilk baktgnda. Hatta bakmadn degeri gornce kalp atisini bile duyarz belki dedi. Baya bakti karindan goremeynce alttan bakti yok yani.Kaç haftalık mış dedi doktor benimde sadece kese görünmüştü 4+6 ken korkma belki daha erkendir
Insallh ama su an hic iyi deilm ya. Beklemiodm oyle heyecnla bekledk doktor aramaya baslaynca anladm. Bi haftaya g3l bi daha bakalm dedi ama oyle cok umutlu deildi ses tonu ilk geldgm ses tonu yoktu5. Haftada beta hcgnin fuzensiz artmasiyla islerin yolunda gitmedigi belli oldu dr. Kendisinin dusmesini bekleyelim dedi dusmedi 7. Haftada ancak göründü kese en azindan buna da sevinmeliyiz dedi dış olmadigi için sonra da kurtaj oldum iste yani hcg duzensiz artiyorsa sagliksizdir
Dr.unu begenmedim. Nasil bir yaklasim bu 1 hafta nasil geçecek simdi sana bu haftada bebegin gorunmemesi normal bence benimki 7. Haftaya girerken cagirdi 22 eylulde biz keseyi gordugumuzde icinde nokta gibi bisey vardi aa bebek mi dedim dr. Oo dur bakalim bebegi gormeye daha var o sadece parlaklik demisti. Rahat ol goruceksin elbet hcg nasil katladi senin
Yani su an ruhsuz bi haldeym toparlayabilirsem.bi idrakedecm olayicanim bu haftalarda cok normal benim kuzenimde cok gec gordu bebegi icini ferah tut stres yapma daha cok minikler
Ay Canım kıyamam sana lütfen kötü düşünme dur bi sabret dua et allaha 7. Haftada kalp atışı duyanlar varInsallh ama su an hic iyi deilm ya. Beklemiodm oyle heyecnla bekledk doktor aramaya baslaynca anladm. Bi haftaya g3l bi daha bakalm dedi ama oyle cok umutlu deildi ses tonu ilk geldgm ses tonu yoktu
Beta hcg nasil artti o onemliInsallh ama su an hic iyi deilm ya. Beklemiodm oyle heyecnla bekledk doktor aramaya baslaynca anladm. Bi haftaya g3l bi daha bakalm dedi ama oyle cok umutlu deildi ses tonu ilk geldgm ses tonu yoktu
Evet Hayatım ikiz kondu Rabbim hayırlısını versinde oğlum daha 18 aylık bide ikiz olursa teyy teyy teyy yandım benBikac arkadasa daha yazmistim ikizler mi geliyor acaba diye ama galiba sana gercekten ikizler geliyor :) 2 tane konuldu demistin dimi ?
Başka Dr ye git benceYani su an ruhsuz bi haldeym toparlayabilirsem.bi idrakedecm olayi
Canım 14-16. Haftaya kadar Sürer sonra geçerKızlar çok kötüyüm mide bulantısı kusma yemek yiyemiyorum artık su kusuyorum
Bak canım 4 Eylül :26 6 Eylül : 52 8 Eylül :104 9 Eylül'de bu değer normal hesap bu kadar basitMerhaba kızlar beta hcg artışı yüzünden biraz canım sıkkın4 eylül de adetime 5 gün varken 26 ölçüldü dün de adet günümdü yani 9 eylülde 156 ölçüldü..internetten arastirdigimda iki günde bir kat artması normal diyor ama doktorum hergün iki kat artmasını bekleriz dedi moralim çok bozuldu..sizcede öyle mi ne dersiniz?bayram dönüşü bakalım kese var mi dedi 10 gün nasıl dayanicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?