2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Üzülme Can'ım benim yiğenime de öyle demişlerdi çok çok minim oluyorlar bit kadar yani görmesi çok zor oluyor bazen makina farkı da oluyor. Sen İi beslenmene bak Bebeğini büyüt rahatlıkla görünür o zaman

canim bu haftalarda cok normal benim kuzenimde cok gec gordu bebegi icini ferah tut stres yapma daha cok minikler

Ben yeni öğrendim gebeliğimi tahmini doğum mayıs 17 diyor bir uygulamada güvenilir mi bu tarz telefon uygulamaları
Canım sana tahmini rakam söylüyor muhtemel olabilecek doğum ama bi bayan 38 haftasını doldurduktan sonra da her an doguma hazır oluyor bildiğim kadarıyla

Bos gebelk olabilir yani. Ne bilm doktor gorlmesi gerekiodu dedi en azndan altan
Hayatım tup bebek merkezleri 8. Haftada çağırıyor garanti olsun diye hem kese hem bebek hem kalp atışı ozaman netleşiyor dedi Prof.ve kadın koca hastanenin bolum baskanı. Oğlumda 8. Haftada gittik. Kısmet olursa benadana öyle olacak

Canım boş gebelik olsugu ne zmn belli oldu kesen filan küçük müydü bende klomenle hamile kaldım kesem 5+1 de 3 mm çıktı küçük gbi geldi bana bende boş gebelikten korkuyorum
5. Haftada beta hcgnin fuzensiz artmasiyla islerin yolunda gitmedigi belli oldu dr. Kendisinin dusmesini bekleyelim dedi dusmedi 7. Haftada ancak göründü kese en azindan buna da sevinmeliyiz dedi dış olmadigi için sonra da kurtaj oldum iste yani hcg duzensiz artiyorsa sagliksizdir

Dr.unu begenmedim. Nasil bir yaklasim bu 1 hafta nasil geçecek simdi sana bu haftada bebegin gorunmemesi normal bence benimki 7. Haftaya girerken cagirdi 22 eylulde biz keseyi gordugumuzde icinde nokta gibi bisey vardi aa bebek mi dedim dr. Oo dur bakalim bebegi gormeye daha var o sadece parlaklik demisti. Rahat ol goruceksin elbet hcg nasil katladi senin

Bikac arkadasa daha yazmistim ikizler mi geliyor acaba diye ama galiba sana gercekten ikizler geliyor :) 2 tane konuldu demistin dimi ?

Kaç haftalık mış dedi doktor benimde sadece kese görünmüştü 4+6 ken korkma belki daha erkendir
6 haftalik dedi kese cok iyi dedi zaten ilk baktgnda. Hatta bakmadn degeri gornce kalp atisini bile duyarz belki dedi. Baya bakti karindan goremeynce alttan bakti yok yani.

Insallh ama su an hic iyi deilm ya. Beklemiodm oyle heyecnla bekledk doktor aramaya baslaynca anladm. Bi haftaya g3l bi daha bakalm dedi ama oyle cok umutlu deildi ses tonu ilk geldgm ses tonu yoktu

Insallh ama su an hic iyi deilm ya. Beklemiodm oyle heyecnla bekledk doktor aramaya baslaynca anladm. Bi haftaya g3l bi daha bakalm dedi ama oyle cok umutlu deildi ses tonu ilk geldgm ses tonu yoktu
Ay Canım kıyamam sana lütfen kötü düşünme dur bi sabret dua et allaha 7. Haftada kalp atışı duyanlar var

Beta hcg nasil artti o onemli
Baska dr.a git bence. Ben yasadim gecen sene boş gebelik benimde dr. Moralimi surat ifadeleriyle bozuyordu ben hep ortalikta kotu bisey olucak diye dolaniyordum ve olmustu da ! Bu seferki dr.um cok iyi moralimi yuksek tutuyor ben de kotu bişey düşünmüyorum cunku stres direk bebegin gelişimine etki ediyor

Merhaba kızlar beta hcg artışı yüzünden biraz canım sıkkın 4 eylül de adetime 5 gün varken 26 ölçüldü dün de adet günümdü yani 9 eylülde 156 ölçüldü..internetten arastirdigimda iki günde bir kat artması normal diyor ama doktorum hergün iki kat artmasını bekleriz dedi moralim çok bozuldu..sizcede öyle mi ne dersiniz?bayram dönüşü bakalım kese var mi dedi 10 gün nasıl dayanicam bilmiyorum

Bak canım 4 Eylül :26 6 Eylül : 52 8 Eylül :104 9 Eylül'de bu değer normal hesap bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…