2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Amin cnm. Ya ben kadn bebegi goremiyrm.diyince zaten diyularm.kapandi bisey soramadm. Kesenn icinde bi bos daire vardi kucuk o nedr peki

Canım bende geçen hafta gittim 5+6 idi sadece kese vardı bebek yoktu korkma içini ferah tut inşallah haftaya gidince bebişini görürsün

Amin cnm. Ya ben kadn bebegi goremiyrm.diyince zaten diyularm.kapandi bisey soramadm. Kesenn icinde bi bos daire vardi kucuk o nedr peki
E benimkide yuvarlak minik bir daire gorundu baska ne gormeyi bekliyodu dr acaba... cinsiyetine falan mi bakcakti sakin stres yapma rahat ol bebisler buyuyo icerde insallahhh anneyi tedirgin eden drlardan nefret ediyorum allahim beni affet...

Canım hemen ümitsizliğe kapılmayın fakat herseyın hayırlısı. Bendede daha önceleri kalp durması sebebiyle kürtaj ve kimyasal gebelikler oldu çok ağladım üzüldük ama sonra Rabbim sağlıklı evlatlar verdi şükür. Allah sizede gonlunuzdekini nasip etsin.

E benimkide yuvarlak minik bir daire gorundu baska ne gormeyi bekliyodu dr acaba... cinsiyetine falan mi bakcakti sakin stres yapma rahat ol bebisler buyuyo icerde insallahhh anneyi tedirgin eden drlardan nefret ediyorum allahim beni affet...
Yolk kesesi sanirm o oluo iste ona bitisk bebek gormek lazmmis herlde. Bilmiyrm ya kese cok buyuktu madem.kese buyuk bebek nie hic yoktu. Hayrlisi artk yapacak bisey yok

Canım bende geçen hafta gittim 5+6 idi sadece kese vardı bebek yoktu korkma içini ferah tut inşallah haftaya gidince bebişini görürsün
Ya benm bugn tam 6 idi. Ya doktor oyle demese ben bu kadr korkmazdm zaten ben keseyi gormeye gitm ama doktor dedi cok rahat gorecz falan bizde sewndk sonra sasrsi yuz ifadesi deisti falan. Neyse haftaya insallh iyi haber alirm allah buyuk

Kac gunlukde basladi canim bulantin .. Allah yardimcin olsun
5+5 te başladı canım amiin hepimizin inşallah.. Sanırım bulantılı bi hamilelik olcak benimkisi ama 3. aydan sonra geçiyomuş genelde eh 1,5 ay daha sabretcez artık :) bi de göğüslerim inanılmaz acımaya başladı spor sütyeni takıyorum o iyi geliyo şimdilik yoksa fena :)

Kac gunlukde basladi canim bulantin .. Allah yardimcin olsun
5+5 te başladı canım amiin hepimizin inşallah.. Sanırım bulantılı bi hamilelik olcak benimkisi ama 3. aydan sonra geçiyomuş genelde eh 1,5 ay daha sabretcez artık :) bi de göğüslerim inanılmaz acımaya başladı spor sütyeni takıyorum o iyi geliyo şimdilik yoksa fena :)

Yolk kesesi sanirm o oluo iste ona bitisk bebek gormek lazmmis herlde. Bilmiyrm ya kese cok buyuktu madem.kese buyuk bebek nie hic yoktu. Hayrlisi artk yapacak bisey yok
Kesen kaç mm di canım bende göremeyince hala emin degildim var mı yok mu diye 5+3 haftalıkken sadece bos kese gözüküyordu 6+3 de kalp atısını duyduk ama net bişe yine gözükmüyordu bu bölgede kalp atısı duyuluyor dedi sadece

Sabredemiyorum canım çok yanıyor bazen kusamıyorum o daha kötü oluyor ilaçta önermiyorlar 14,haftaya kadar buşekildemi olacak acaba bir yolu yokmudur hafifletmenin en azından
Benim de sürekli mide bulantım var iştahsızlık var açlık hissetmiyorum ama sanki midem boş kaldığında daha cok bulantı oluyor cubuk krakerle peynir ekmekle idare ediyorum hiç bişey yiyemiyorum ya

Bende 5+5 im daha başlamadi aynen dedigin gbi 1.5 aycik idare ederiz nolcak sanki bebeklerimiz saglikli olsunda :) göğüs mevzusuna hic girmiyorum cok fena benimkiler de ayni dokunulmuyor

Kızlar merhabalar bulantısı olan arkadaslara Allah kolaylik versin tez vakitte geçsin inşallah gebelik takibi için kullandığınız bi program var mi

Ya benm bugn tam 6 idi. Ya doktor oyle demese ben bu kadr korkmazdm zaten ben keseyi gormeye gitm ama doktor dedi cok rahat gorecz falan bizde sewndk sonra sasrsi yuz ifadesi deisti falan. Neyse haftaya insallh iyi haber alirm allah buyuk
Cajim senin don adet tarihin ne ?

Cnm bebek gornmeynce ben zaten giyndm kalktm cok da dinlemedm ultrsyn fotosunu bile almafm yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…