- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.561
Amin cnm. Ya ben kadn bebegi goremiyrm.diyince zaten diyularm.kapandi bisey soramadm. Kesenn icinde bi bos daire vardi kucuk o nedr peki
E benimkide yuvarlak minik bir daire gorundu baska ne gormeyi bekliyodu dr acaba... cinsiyetine falan mi bakcakti sakin stres yapma rahat ol bebisler buyuyo icerde insallahhhAmin cnm. Ya ben kadn bebegi goremiyrm.diyince zaten diyularm.kapandi bisey soramadm. Kesenn icinde bi bos daire vardi kucuk o nedr peki
Yolk kesesi sanirm o oluo iste ona bitisk bebek gormek lazmmis herlde. Bilmiyrm ya kese cok buyuktu madem.kese buyuk bebek nie hic yoktu. Hayrlisi artk yapacak bisey yokE benimkide yuvarlak minik bir daire gorundu baska ne gormeyi bekliyodu dr acaba... cinsiyetine falan mi bakcakti sakin stres yapma rahat ol bebisler buyuyo icerde insallahhhanneyi tedirgin eden drlardan nefret ediyorum allahim beni affet...
Boyle deildi cnm tamamen ince bi cizgi ve bombostu etrafnda bisi yoktu. Bosluktaydi yaniGazel2110 ultrasonda gorunen bu iste yuvarlak bosluk.
Ya benm bugn tam 6 idi. Ya doktor oyle demese ben bu kadr korkmazdm zaten ben keseyi gormeye gitm ama doktor dedi cok rahat gorecz falan bizde sewndk sonra sasrsi yuz ifadesi deisti falan. Neyse haftaya insallh iyi haber alirm allah buyukCanım bende geçen hafta gittim 5+6 idi sadece kese vardı bebek yoktu korkma içini ferah tut inşallah haftaya gidince bebişini görürsün
5+5 te başladı canım amiin hepimizin inşallah.. Sanırım bulantılı bi hamilelik olcak benimkisi ama 3. aydan sonra geçiyomuş genelde eh 1,5 ay daha sabretcez artık :) bi de göğüslerim inanılmaz acımaya başladı spor sütyeni takıyorum o iyi geliyo şimdilik yoksa fena :)Kac gunlukde basladi canim bulantin .. Allah yardimcin olsun
5+5 te başladı canım amiin hepimizin inşallah.. Sanırım bulantılı bi hamilelik olcak benimkisi ama 3. aydan sonra geçiyomuş genelde eh 1,5 ay daha sabretcez artık :) bi de göğüslerim inanılmaz acımaya başladı spor sütyeni takıyorum o iyi geliyo şimdilik yoksa fena :)Kac gunlukde basladi canim bulantin .. Allah yardimcin olsun
Kesen kaç mm di canım bende göremeyince hala emin degildim var mı yok mu diye 5+3 haftalıkken sadece bos kese gözüküyordu 6+3 de kalp atısını duyduk ama net bişe yine gözükmüyordu bu bölgede kalp atısı duyuluyor dedi sadeceYolk kesesi sanirm o oluo iste ona bitisk bebek gormek lazmmis herlde. Bilmiyrm ya kese cok buyuktu madem.kese buyuk bebek nie hic yoktu. Hayrlisi artk yapacak bisey yok
Benim de sürekli mide bulantım var iştahsızlık var açlık hissetmiyorum ama sanki midem boş kaldığında daha cok bulantı oluyor cubuk krakerle peynir ekmekle idare ediyorum hiç bişey yiyemiyorum yaSabredemiyorum canım çok yanıyor bazen kusamıyorum o daha kötü oluyor ilaçta önermiyorlar 14,haftaya kadar buşekildemi olacak acaba bir yolu yokmudur hafifletmenin en azından
Bende 5+5 im daha başlamadi aynen dedigin gbi 1.5 aycik idare ederiz nolcak sanki bebeklerimiz saglikli olsunda :) göğüs mevzusuna hic girmiyorum cok fena benimkiler de ayni dokunulmuyor5+5 te başladı canım amiin hepimizin inşallah.. Sanırım bulantılı bi hamilelik olcak benimkisi ama 3. aydan sonra geçiyomuş genelde eh 1,5 ay daha sabretcez artık :) bi de göğüslerim inanılmaz acımaya başladı spor sütyeni takıyorum o iyi geliyo şimdilik yoksa fena :)
Cajim senin don adet tarihin ne ?Ya benm bugn tam 6 idi. Ya doktor oyle demese ben bu kadr korkmazdm zaten ben keseyi gormeye gitm ama doktor dedi cok rahat gorecz falan bizde sewndk sonra sasrsi yuz ifadesi deisti falan. Neyse haftaya insallh iyi haber alirm allah buyuk
ayyy hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinBen yeni öğrendim gebeliğimi tahmini doğum mayıs 17 diyor bir uygulamada güvenilir mi bu tarz telefon uygulamaları
30 temmuz dongmde 31 gunCajim senin don adet tarihin ne ?
Cnm bebek gornmeynce ben zaten giyndm kalktm cok da dinlemedm ultrsyn fotosunu bile almafm yani.Kesen kaç mm di canım bende göremeyince hala emin degildim var mı yok mu diye 5+3 haftalıkken sadece bos kese gözüküyordu 6+3 de kalp atısını duyduk ama net bişe yine gözükmüyordu bu bölgede kalp atısı duyuluyor dedi sadece
Kesem buyuktu cnm hatta doktor keseyi gornce baya iyi dedi. Iste kese bu kadr buyuk oldugu icin zaten sknti. Ici bos yaniBenim son adet tarihi 30 temmuz ve keseyi zorla 5 eylulde gorduk benim dongu 27 -28 gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?