2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
stres bebeği kötü etkiler gereksiz stres yapıyorsun canım

6 haftalik dedi kese cok iyi dedi zaten ilk baktgnda. Hatta bakmadn degeri gornce kalp atisini bile duyarz belki dedi. Baya bakti karindan goremeynce alttan bakti yok yani.
Kendini koyvermek yok canim.sakin stres olma sabirla beklemekten baska care yok.yavrun seninledir insallah

Sabredemiyorum canım çok yanıyor bazen kusamıyorum o daha kötü oluyor ilaçta önermiyorlar 14,haftaya kadar buşekildemi olacak acaba bir yolu yokmudur hafifletmenin en azından
Canim beyaz leblebi,cubuk kraker ye.elinde yarim limon olsun arada damlat agzina bi kac damla.iyi gelicektir

Sabredemiyorum canım çok yanıyor bazen kusamıyorum o daha kötü oluyor ilaçta önermiyorlar 14,haftaya kadar buşekildemi olacak acaba bir yolu yokmudur hafifletmenin en azından
Bak şimdi ben de hamilelikte kusamıyordum sadece şiddetli bulantım oluyordu çok hafif bulantı hapları vardı Dr yazmıştı sıkılınca içiyordum.bide az ama sık ye mide boş kalınca acı yeşil su geliyordu kusuyordum.oda midenin öz suyuymuş yani sık ama az ye bide küçük Şişe su al yanına yavaş yavaş yudumlarken arara.tuzlu kraker ye

Biz daha bugun 5+5 olduk .. Sanirim kucuk oldugu icin gorunmedi .. Allahim hayirlisi ile kavusmamizi nasip etsin bebegimize .. Bizimkiler duydular yakin cevre .. Hayirlisi artik

Aynen bnde cok fenayım canm sağlıkla gelsinlerde herseye razıyım artk

Hcg bi 28 agustosta yaaptm 304 bi de 1 eylulde yaptm 1040 sonra bisi yapmadim. Yok cnm ya doktor baya bozfu moralimi gerci o dahakli baya bakti bakti goremedi. Yok demekki

Canim 2 testin nasil cikti değerin kaç.

Canım belki birkaç güne iyi olursun. Ben geçen gün ölüyorum sandım gün boyu yerimden kalkamadim, hicbirsey yemedim su icmedim. Sürekli midem bulaniyordu ve ateş basıyordu. Ben böyle nasıl devam ederim diye ağladım çünkü 2 tane daha çocuğum var onlarinda bana ihtiyacı var. Sonra bir anda geçti hepsi, suan bulanti falan kalmadı. Bütün sıkıntı 2 gündü. Belki seninde kısa sürer. Sürekli dua et, Allah yardimcin olsun

Insallh ama yikildk ya esimde baska doktor ario doktoru begenmedm falan dio. Ama kadn napsn yani yok goremedi nokta bile yoktu

Canimm yaa bozma moralini bazen minnaklar nazli oluyo gec gosteriyo kendini benimkinide ilk baska keseyi bile goremedi baya ugrasti alttanda bakmak istemedi dusuk tehlikesinden dolayi dur ya tam bi alttan bakalim derken birden aa gorundu tamam dedi ama o kadar miniktiki bebegi degil keseyi zor gorduk biz dusun. Ici bosmu dolumu daha belli olmaz dedi bana dıkma canini hayirlisini versin rabbim hepimize insallah.

Amin cnm. Ya ben kadn bebegi goremiyrm.diyince zaten diyularm.kapandi bisey soramadm. Kesenn icinde bi bos daire vardi kucuk o nedr peki

Amin cnm. Ya ben kadn bebegi goremiyrm.diyince zaten diyularm.kapandi bisey soramadm. Kesenn icinde bi bos daire vardi kucuk o nedr peki
Canim yaa senin dogum 28.05 gorunuyo daha gorememis olmasi cok normallll benimki bile 05.05 verdi dogum tarihi baram cikisinda cuma gel anca goruruz kalp atislarini falan belki o zaman bile goremeyiz dedi aaa hic bisey yok merak etme gayet dagliklu olcak bebegin rabbimin izniyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…