2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
endless love beni de eklerseniz sevinirim

bluedreams79
doğum tarihi: 12.05.2017
Meslek:calismiyor
2.bebek

Ekledim canım :)

Ben baya bi bayram temzligine dustm ya. Biraz da surayi biraz da burayi derken dun gece nasil yataga attm kendimi bilmiyrm agir bisey tasimadkca temzlkte bisi olmaz herlde

Bana dün doktorum kendini bayramda çok yorma dedi ama dediğin dikkat edince temizlikle bişey olmaz inşallah :)

Korkuyorum canim yaa bazen giriyo boyle soguk ter dokuyorum inanki ..senin bebek gorunuyo sanki ben gittim sadece kese gorundu masallah .. Ne zaman baktirdin 5+2 kese gorduk biz
5+4 de canim perşembe günü ya kimyasaldi diş gebelikti boş gebelikti düşünmekten alí koyamiyo insan kalp atişlarini duysam rahatliycaktim sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin rabbim

Kızlar bat 13 ü a önceki test Buda 10. Dkka yarın kan testini yaptıracam 12 sini beklemiycem gece 1 de kadın doğumcum Msj atmış pazar günü test yaptır Demiş eşim bu adam manyak mı gece Msj atıyor bize diyor pimpürik bir adam oğlumun gebelik takibini yapan Dr

Cnm demekki hcg degern yuksek ki bu kadr kirmizi benm 4 gun once yaptm battan kipkirmiziydi yani 6 gun once yapsamda gorunurmus

5+4 de canim perşembe günü ya kimyasaldi diş gebelikti boş gebelikti düşünmekten alí koyamiyo insan kalp atişlarini duysam rahatliycaktim sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin rabbim
Bende ayni ya kese dolmazsa ya şöyle ise ya boyle ise.. Ama cok araştırmaktan oluyo bunlar .. Allagim hayirlisi ile kalp atislarini pitpitlarini duymamizi nasip etsin insallah.. Ve saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin .. Benim bebek gorunmedi ondan korkuyorum.doktor hic o konuya deginmedi bebek yok riskli falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…