2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aminnn banada demedi olumsuz bayramdan sonra duyariz diye dedide duramiyoz iste inşallah bi sorun çikmiycak

Kızlar bende dün gittim sadece keseyi gördük biraz geriden geliyoruz sanırım oda alttan ultrasyon ile göründü 3 hafta sonra gel kalp atışlarını bakalım dedi çok moralim bozuldu üstten niye görünmedi anlamadım üstten görünmesine tekrar beta hcg istedi o sonuç çıkana kadar ağladım ağla heder oldum kesin dış gebelik falan diye yoksa görünmesi lazımdı diye sonuç çıktı 6655.9 sonuç güzeldi bu sefer alttan bakti hemen gördü bak burdaymış dedi yerleştiği yer çok güzel dedi ama o 1 1.5 saat bana olum gibi geldi çok kafa yoruyoruz dış gebelikdi boş gebelikdi aslında yapmamanız lazım ama olmuyor hemen en kötüyü düşünüyoruz

Ne kadarliksin sen canim benim .. Bizimde kese gorundu bebek hakkinda bise demedi .. Takmayalim birlikte bekleyelim bayramimizi yapalim duamizi edelimm minikleri görelim İnsallah.. Hem dusunsenee ilk defa bebegimizle bayramimiz ay superr

Ben yeni öğrendim gebeliğimi tahmini doğum mayıs 17 diyor bir uygulamada güvenilir mi bu tarz telefon uygulamaları

Bugun ilk sayfalari karistirirken gormustum ismini.esine surpriz yapmak isteyen arkadas sendin sanirim degilmi canm.merak ettm soracaktm neyse dedim sonra..durumlar nasil
evet canim bendim:) hastanede kan verdikten sonra pozifitse esime mail atmalarini istedim onun mail adresini verdim:) evlilik yildonumumuzu bekleyemedim

Kizlar doktor kese cok rahat gorunuo ama bebek icinde goruo dedi. Karndan keseyi cok rahat gordk ama beb3k yoktu sonra alttan bakalm dedi baktk yine yok. Normalde alttan gormemiz gerekiodu dedi. Haftaya bi daha gel dedi ama ben umutsuzm sanki terslik wardi

Günaydın kızlar... dün bebeğimin kalp atışını duydum :)) ama STETESKOPLA:)))) yanı o çok çok az gelen pıt pıt sesleri sanırım kalp atışı sesiydi ama birazda olsa için rahatladı :) diğer sayfada da önermiştim bana da yapmak nasip oldu

Ne kadarliksin sen canim benim .. Bizimde kese gorundu bebek hakkinda bise demedi .. Takmayalim birlikte bekleyelim bayramimizi yapalim duamizi edelimm minikleri görelim İnsallah.. Hem dusunsenee ilk defa bebegimizle bayramimiz ay superr
Canım normal de 5+6 falan olmam lazım ama tam 5 haftalik dedi doktor biraz gerideyiz sanırım ilerleyen zamanlarda daha da netlik kazanır muhtemelen Allah bize kalp atışlarını da duymayı nasip etsin canım insallah etrafım da o kadar kötü örnekler varken kayıtsız kalamıyorum daha kimseye söylemedim kalp atışlarını bekliyorum bi annem kardeşim biliyor kayinvalidem falan bilmiyor

Kızlar bnm göğüsler fena dokunamıorm bile bide midem cok kötüleşmeye basladı yemek yedgm anda bulanmaya baslıo
Canım bende aynı durumdayım çok acıyor kasiklarim da çok ağrıyor doktor normal dedi bugün kalktığım da da midem bulandı ama zorla kahvaltı yaptım doktor gaz da çok olur normal bunlar bebek çok güzel yerleşmiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…