2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bilinçaltına işlemiş canımm düşüne düşüne artıkk görmen normall .. inş isteyen herkse normal nasip eder.. erkek benmde unutursan resmin altında yazıyr benm
Hahaha ne rezil ediyon sa her gun goruyom halbuki caktirma ya böyle iste bu gun oglende iyi gunler dicegime iyi aksamlar dedim nolmus yani kafa gidik aklimda bin tane tilki dolaniyo benim ya ki ben hicbirseyi unutmam kolay kolay hafizam acaip iyidir 10 sene onceki seyi cikaririm onune ama hamilelikten oluyo butun bunlar dün isyerinde bitanesi dedi kac ayliksin 5.5 diyince aaa ben dogurcan az kaldi sandim benim karnim 9 ayda bukadardi dedi gereksiz kadin ya halbuki 9 aylik gorunmuorum oha yani ondan girdi ruyama

Yaptırmamayı mı düşünüyorsun Can'ım?
Selamm minnak pasacigimin tatli annesi nabersin iki gun yazismadik gözlerim aradi seni icimden diyodum nerde acaba diye :) son durumlar nedir? Ne zaman disardan belli olcak o minik ayaklar varmi sende bisey cok merak ediyorum :)

B
benim dr da tam aksini söyledi.hiçbir işe yaramaz dedi yazmadı baba magnezyum falan

ayy sen çok yaşa emii yapcak bişe yok ikicanlısın sen herşeyine eyw yaa bu insanlar gerçkten çok insafsız yaaa herkesn ki aynı olmaz bu bir ikincisi de sanane yani hamile kadına sölediklerine dikkt etmen lazımm.. evet kız unutkanlık çok oluyorrmuş hamilelkte bi de ufacık şeyleir didikler kafaya takar büyütür de büyütr oldumm bu da mı hamilelktenn ??

Selamm minnak pasacigimin tatli annesi nabersin iki gun yazismadik gözlerim aradi seni icimden diyodum nerde acaba diye :) son durumlar nedir? Ne zaman disardan belli olcak o minik ayaklar varmi sende bisey cok merak ediyorum :)
Selamlar canımmmm evet özlüyoruz valla ben de özledim pek giremiyorum bu ara.iyi çok şükür her şey yolunda.bugün temizliğim vardı yardımcına yardım edeyim biraz dedim ama ne mümkün yarım saat sonra başladı Kasık Ağrı'sı dinlendim devam edeyim dedim kaldığı yerden devam etti Ağrı'lar yapamadım.kız dedi ki artık ağırlaşıyorsun geçen hafta bile böyle değildin.defim sen bide haftaya gör beni:)))valla Can'ım benim artık belli oluyo dışardan vurunca.içtiğim yoğurt sularının faydasını gördüm sanırım:)))şaka bi yana zamanıdır artık.babasına da gösterecem ama denk gelmiyoruz işte

Oy masallah pasama bende bi kere gordum sanki ama karnimi acinca tinlamiyo benimki bekliyorum vursunda gorunsun diye bi vurmuyo yukari ayaklar hep asagida keratanin :) benim evim 2 oda bi salon 70m2 onu bile zor temizliyorum bosver yorma kendini sen dinlen is yapinca hoslarina gitmiyo beyefendilerin rahatlarina düskün pasalar :)

Bundan bir ay önce falan dr a gittiğimde ayakları tavana yaslamış duruyordu bizimki:))çok komikti babasıyla çok gülmüştük.küçük ev seviyorum ben de temiz derli toplu olsun yeter bana.sende durumlar ne görebiliyor musun kuzunun ayak izlerini?yoksa hep mi yakalanmıyor sana:)

Anne olmak böyle birsey sanirim daha karnimizdayken herseye pimpirikli oluyoruz dogduklarinda nasil olcaz bilemiyorum. Annelik duygusu sanirim bu kafaya takmakta bende böyle degildim simdi en ufak seye takiyorum niye az vurdu iyimi degilmi sagliklimi falan hele disarda allah korusun engelli bi insan goreyim bi cocuk göreyim surekli dua ediyorum surekli bisey duysam hemen dua etmeye basliyorum yolda yurumek istemiyorum icime korku dusuyo insan korkuyo herseye hamile kalmak icin ugrastik o kadar ama sonrasi cok daha zormus ve dogduklarinda hersey daha zor olucak yani zor derken insan daha fazla strese giriyo, korkuyo, tedirgin oluyo bi saglikla alsak kucaklarimiza ben diyorum hep cok aglarsa anlayamazsam ne oldugunu oturur aglarim beraber dayanamam rabbim kolaylik versin insallah sorunsuz skintisiz kucalarimiza alip buyutelim yavrularimizi.

yerim onun poposunu ben agahaha valla ben şuan tarifi imkansız bişey yaşıyorum ve şuan buna ne ad verilir bilmiyorum Ama tekme sandıgım şeylerin şuan tekme olmadıgını daha net anlıyorum çünkü tam 20 oldu bildigin vurdu be karnım gerildigini hissettim direk hissettim ve o kadar tuhaf bişey ki döndü başka yere gidiyor halada tekme atıyor ben konuştukça dahada hareketleniyor Allahım bu bir mucize resmen bir lütuf Dün tvde yeni dogmuş çocugu atmışlar sokaga daha göbek bagı düşmemiş,İnan aglamaktan bi tuhaf oldum içim nasıl cızzz etti,Rabbim akıl fikir versin böyle insanlara öyle insanlardanda alsın burda evlat hasreti çekip yanıp tutuşan kardeşlerimize nasip eylesin evlat can ciger şimdiden içimde biri alayım bana ver dese canımı al derim öldür beni derim ama o sahneyi görünce anlam veremedim çok kötü oldum rabbim herkesin evladını bagışlasın her anneye evladını bagışlasın Rabbim evlatla eşle imtihan edip sınamasın kurban oldugum Rabbim bize bu mucizeyi verdi,Bize nasip etti. saglıkla sıhatle kucagımıza almayı emanetine bakmayı nasip eylesin

Yok aslinda istiyorum ama ist da fiyatlar ucuk. Herkes yaptriyormu merk ettm. Geleck ay olsa yaptrirdm ama bu ay sinava baska sehre gidiyorum. Ultrasona ayiracak butcem olmaz gibi duruyor
Gitçeğin yerde yaptır Can'ım evet ist da zor valla.benim dr kendi yaptı muayeneyi gerçi her muayenede soyuyor bizi o da ayrı konu:)))

Hahah yerim onu ya ne tuhaf dogsunlar bakalim ayaklari havaya dikebileceklermi yada ziolamaya calisacaklarmi Tek bi kere yukari vurdugunda yakaladim bi kac gun once ama karnimi acip bekleyince asagiya vuruyo sipa inadima bekliyorum bi sure sonra tamam rahat rahat vur sen diyip kapatiyorum geri napayim simdiden bizi ne hallere sokuyorlar. Kucuk ev iyi aslinda ama bi odam fazla olsa iyi olurdu bakalim ilerde tasinmayi dusunuyorzda isvicrede buyuk ev bulmakta sorun kafana gore olmuyo.

aminn valla insanın aklı hep orda hemn kurmaya başlıyrzz sağlıkla kucağımıza alıp hayrılı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim ..

Beni arayan olmadi canim kendim gittim. Heryer ayni olmuyor. Bnm buradakide pek ilgili degl.sadece aralk sonu gel demisti. O yuzden gttm. Git bnce 20 21 haftalksan
gidiym barii canım umurlarında bile değil ama gidince bascam azarıı kayıt açarken biz sizi arıycaz demeyi bilyrlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…