- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.661
Yaptırmamayı mı düşünüyorsun Can'ım?Ayrintili ultrasonu yaptirmayacak olan yada yaptiramayan var mii
Hahaha ne rezil ediyon sabilinçaltına işlemiş canımm düşüne düşüne artıkk görmen normall .. inş isteyen herkse normal nasip eder.. erkek benmde unutursan resmin altında yazıyr benm
Selamm minnak pasacigimin tatli annesi nabersin iki gun yazismadik gözlerim aradi seni icimden diyodum nerde acaba diye :) son durumlar nedir? Ne zaman disardan belli olcak o minik ayaklar varmi sende bisey cok merak ediyorum :)Yaptırmamayı mı düşünüyorsun Can'ım?
benim dr da tam aksini söyledi.hiçbir işe yaramaz dedi yazmadı baba magnezyum falanSagol canim hepimize hayirli olsun yavrular agrim oluyo ama her gun bi degisik bu gunde isteyken batma oldu yuruyemedim cok korkuyorum herseyden erken dogumdan dogurmaktan fazla takiyorum ruyama bile girdi 6 aylik sezeryan olmusum haberim yok fazla dusunmesem iyi olucak. Ilaclari dayiyolar bi ise yaramiyo doktorumda diyo ic ic magnezyum iyi allahim ya iyise kendin ic :) sanirim o tas gibi turmasi bebegin pozisyonuyla alakali gecen gittigimizde ayaga dikilmisti ziplamaya calisiyodu fena bi cocuk olucak yerinde durmucak sanki :) ne bileyim hani goruyoruz genelde yatar pozisyonda duruyolar benimki sagda direk gibi dikilmisti sasirdim bende ilk kez gordum :)
Hahaha ne rezil ediyon saher gun goruyom halbuki caktirma ya böyle iste bu gun oglende iyi gunler dicegime iyi aksamlar dedim nolmus yani kafa gidik aklimda bin tane tilki dolaniyo benim ya ki ben hicbirseyi unutmam kolay kolay hafizam acaip iyidir 10 sene onceki seyi cikaririm onune ama hamilelikten oluyo butun bunlar dün isyerinde bitanesi dedi kac ayliksin 5.5 diyince aaa ben dogurcan az kaldi sandim benim karnim 9 ayda bukadardi dedi gereksiz kadin ya halbuki 9 aylik gorunmuorum oha yani ondan girdi ruyama
Selamlar canımmmm evet özlüyoruz valla ben de özledim pek giremiyorum bu ara.iyi çok şükür her şey yolunda.bugün temizliğim vardı yardımcına yardım edeyim biraz dedim ama ne mümkün yarım saat sonra başladı Kasık Ağrı'sı dinlendim devam edeyim dedim kaldığı yerden devam etti Ağrı'lar yapamadım.kız dedi ki artık ağırlaşıyorsun geçen hafta bile böyle değildin.defim sen bide haftaya gör beni:)))valla Can'ım benim artık belli oluyo dışardan vurunca.içtiğim yoğurt sularının faydasını gördüm sanırım:)))şaka bi yana zamanıdır artık.babasına da gösterecem ama denk gelmiyoruz işteSelamm minnak pasacigimin tatli annesi nabersin iki gun yazismadik gözlerim aradi seni icimden diyodum nerde acaba diye :) son durumlar nedir? Ne zaman disardan belli olcak o minik ayaklar varmi sende bisey cok merak ediyorum :)
Beni henüz aramadı 20 yi gectimkızlarr bu sağlık ocakları sizi aradı mı yaa 20.haftada olan tetanoz içinn
Beni dün aradılar yarın gidecem nasipsekızlarr bu sağlık ocakları sizi aradı mı yaa 20.haftada olan tetanoz içinn
hımm geçebiliyor demekki bende bekliym bakmm nolcakkBeni dün aradılar yarın gidecem nasipse
Oy masallah pasama bende bi kere gordum sanki ama karnimi acinca tinlamiyo benimki bekliyorum vursunda gorunsun diye bi vurmuyo yukari ayaklar hep asagida keratanin :) benim evim 2 oda bi salon 70m2 onu bile zor temizliyorum bosver yorma kendini sen dinlen is yapinca hoslarina gitmiyo beyefendilerin rahatlarina düskün pasalar :)Selamlar canımmmm evet özlüyoruz valla ben de özledim pek giremiyorum bu ara.iyi çok şükür her şey yolunda.bugün temizliğim vardı yardımcına yardım edeyim biraz dedim ama ne mümkün yarım saat sonra başladı Kasık Ağrı'sı dinlendim devam edeyim dedim kaldığı yerden devam etti Ağrı'lar yapamadım.kız dedi ki artık ağırlaşıyorsun geçen hafta bile böyle değildin.defim sen bide haftaya gör beni:)))valla Can'ım benim artık belli oluyo dışardan vurunca.içtiğim yoğurt sularının faydasını gördüm sanırım:)))şaka bi yana zamanıdır artık.babasına da gösterecem ama denk gelmiyoruz işte
Yok aslinda istiyorum ama ist da fiyatlar ucuk. Herkes yaptriyormu merk ettm. Geleck ay olsa yaptrirdm ama bu ay sinava baska sehre gidiyorum. Ultrasona ayiracak butcem olmaz gibi duruyorYaptırmamayı mı düşünüyorsun Can'ım?
Bundan bir ay önce falan dr a gittiğimde ayakları tavana yaslamış duruyordu bizimki:))çok komikti babasıyla çok gülmüştük.küçük ev seviyorum ben de temiz derli toplu olsun yeter bana.sende durumlar ne görebiliyor musun kuzunun ayak izlerini?yoksa hep mi yakalanmıyor sana:)Oy masallah pasama bende bi kere gordum sanki ama karnimi acinca tinlamiyo benimki bekliyorum vursunda gorunsun diye bi vurmuyo yukari ayaklar hep asagida keratanin :) benim evim 2 oda bi salon 70m2 onu bile zor temizliyorum bosver yorma kendini sen dinlen is yapinca hoslarina gitmiyo beyefendilerin rahatlarina düskün pasalar :)
Anne olmak böyle birsey sanirim daha karnimizdayken herseye pimpirikli oluyoruz dogduklarinda nasil olcaz bilemiyorum. Annelik duygusu sanirim bu kafaya takmakta bende böyle degildim simdi en ufak seye takiyorum niye az vurdu iyimi degilmi sagliklimi falan hele disarda allah korusun engelli bi insan goreyim bi cocuk göreyim surekli dua ediyorum surekli bisey duysam hemen dua etmeye basliyorum yolda yurumek istemiyorum icime korku dusuyo insan korkuyo herseye hamile kalmak icin ugrastik o kadar ama sonrasi cok daha zormus ve dogduklarinda hersey daha zor olucak yani zor derken insan daha fazla strese giriyo, korkuyo, tedirgin oluyo bi saglikla alsak kucaklarimiza ben diyorum hep cok aglarsa anlayamazsam ne oldugunu oturur aglarim beraber dayanamam rabbim kolaylik versin insallah sorunsuz skintisiz kucalarimiza alip buyutelim yavrularimizi.ayy sen çok yaşa emii yapcak bişe yok ikicanlısın sen herşeyine eyw yaa bu insanlar gerçkten çok insafsız yaaa herkesn ki aynı olmaz bu bir ikincisi de sanane yani hamile kadına sölediklerine dikkt etmen lazımm.. evet kız unutkanlık çok oluyorrmuş hamilelkte bi de ufacık şeyleir didikler kafaya takar büyütür de büyütr oldumm bu da mı hamilelktenn ??
Beni arayan olmadi canim kendim gittim. Heryer ayni olmuyor. Bnm buradakide pek ilgili degl.sadece aralk sonu gel demisti. O yuzden gttm. Git bnce 20 21 haftalksanhımm geçebiliyor demekki bende bekliym bakmm nolcakk
yerim onun poposunu benOyy yarisi gitti yarisi kaldi annesi onlarin minik tekmeleri herseye bedel. Bu arada doktor bu kez foto vermedi teyzesi kusura bakma hakkaten niye vermedi yasinir olcak bisey buldum yine hahaha 5 ocakta gitcez söyliyim bari foto istiyoz diye kendine cikariyolar bize vermedi en sonki popo goruntusuydu zaten :)
Gitçeğin yerde yaptır Can'ım evet ist da zor valla.benim dr kendi yaptı muayeneyi gerçi her muayenede soyuyor bizi o da ayrı konu:)))Yok aslinda istiyorum ama ist da fiyatlar ucuk. Herkes yaptriyormu merk ettm. Geleck ay olsa yaptrirdm ama bu ay sinava baska sehre gidiyorum. Ultrasona ayiracak butcem olmaz gibi duruyor
Hahah yerim onu ya ne tuhaf dogsunlar bakalim ayaklari havaya dikebileceklermi yada ziolamaya calisacaklarmiBundan bir ay önce falan dr a gittiğimde ayakları tavana yaslamış duruyordu bizimki:))çok komikti babasıyla çok gülmüştük.küçük ev seviyorum ben de temiz derli toplu olsun yeter bana.sende durumlar ne görebiliyor musun kuzunun ayak izlerini?yoksa hep mi yakalanmıyor sana:)
aminn valla insanın aklı hep orda hemn kurmaya başlıyrzz sağlıkla kucağımıza alıp hayrılı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim ..Anne olmak böyle birsey sanirim daha karnimizdayken herseye pimpirikli oluyoruz dogduklarinda nasil olcaz bilemiyorum. Annelik duygusu sanirim bu kafaya takmakta bende böyle degildim simdi en ufak seye takiyorum niye az vurdu iyimi degilmi sagliklimi falan hele disarda allah korusun engelli bi insan goreyim bi cocuk göreyim surekli dua ediyorum surekli bisey duysam hemen dua etmeye basliyorum yolda yurumek istemiyorum icime korku dusuyo insan korkuyo herseye hamile kalmak icin ugrastik o kadar ama sonrasi cok daha zormus ve dogduklarinda hersey daha zor olucak yani zor derken insan daha fazla strese giriyo, korkuyo, tedirgin oluyo bi saglikla alsak kucaklarimiza ben diyorum hep cok aglarsa anlayamazsam ne oldugunu oturur aglarim beraber dayanamam rabbim kolaylik versin insallah sorunsuz skintisiz kucalarimiza alip buyutelim yavrularimizi.
gidiym barii canım umurlarında bile değil ama gidince bascam azarıı kayıt açarken biz sizi arıycaz demeyi bilyrlarrBeni arayan olmadi canim kendim gittim. Heryer ayni olmuyor. Bnm buradakide pek ilgili degl.sadece aralk sonu gel demisti. O yuzden gttm. Git bnce 20 21 haftalksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?