2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gitçeğin yerde yaptır Can'ım evet ist da zor valla.benim dr kendi yaptı muayeneyi gerçi her muayenede soyuyor bizi o da ayrı konu:)))
Heheh oda iyiyms ☺ gidecegm yerdede tam 24. Haftaya denk geliyor. Oda sira vs olursa olmaz. Ama aklimda var boyle bir fikir naspte varsa olur artk napayim. Gerisi dua :) rabbm korusun ballari. Bu arada Bizimki artk yernde durmuyo teyzesi. Hafif hafif vuruyo :) bi saga gidio bi sola. Ama hani diyorlar ya suzuldugun u hissediyorm. Ben hc hissetmedm oyle bir sey. Vurdugu zaman diyorum sagda solda. Sen hiasediomusun o sekilde

B

benim dr da tam aksini söyledi.hiçbir işe yaramaz dedi yazmadı baba magnezyum falan
Zaten yaramiyo canim bundan kac sene once belimde uyusma oluyodu onada vermisti doktor ama cidden ise Yaradigi yok oyle olsa marketlerdede satiliyo doktora gerek yok :) burdaki doktorlar hele bi hastaneye git ustunde denemedikleri kalmiyo heryerin delik desik daha hasta cikiyosun :) bi idrar yolu enfeksiyonundan 2 gun 12 saat kadar hastanedeydim kolumda kateter 6 kez idrar testi 5-6 kez ultrason neler neler yapiyorlar nefret ediyorum cagresiz kalana kadar gitmiyorum ama bu farkli bi durum hamilelikten mecbur gidiyoruz bebis icin :)

Bizim de başladı şükür.dışardan da görüyorum artık özellikle sabahları.dalgalanıyor göbeğim:))bi ara çok kızdık ya bizimkilere sanırım akıllı olup sözümüzü dinleme kararı almışlar:))

süzüldugunu yazacaktn yazamamsm yukarda :)) aynen cok ugrastrdilar bizi. Simdi bazen ders calisirken vuruyo ben tinlamiyorum yoksa kendini agirdan satyor. Bu arada babasi oldugunu anlaynca vurmayi birakiyor. Cok fena bunlar cok

Sözde Avrupa sözde ilim bilim fen teknoloji üst seviyede bide isviçre yani Amerika falan olsa anlarım çünkü insanları aptal.şaşırdım açıkçası.bizimkilere bin şükür o Zaman.gerçi ben dr uma sonsuz güveniyorum çok bilgili ve günceli takip eden ünlü bir dr.bide aile dostumuz beni çok sever:)ama işte soyuyor o da bizi:))neyse naapalım az kaldı

Dünyanin en güzel hissi karnindakinden tekme yemek hamilelikte sonra dogdugunda kucaginda hissetmek, kokusunu duymak. Ah ben haber izlemiyorum surekli normaldede duygusalim surekli aglarim böyle 1 saat boyunca fazla strese sokmak istemiyoru pasayi. Allah akil fikir versin onlara dünyada neler geliyor cocuklarin basina nasil kiyiyorlar minicik canlara bizim icimizde insan sevgisi vicdan oldugu icin anlayamiyoruz nasil yaptiklarini ne diyim ki onca evlatsiz anne baba varken birilerininde dogurup sokaga atmasi kadar hakkaniyetsiz bir durum olamaz. Rabbim hicbir cocugu annesiz babasiz birakmasin, kinamakta istemiyorum kimseyi bizden uzak olsun kötülük insallah kimsenin basina vermesin allah oyle dert.

Herkese hayrli geceler hu el annelerr bn artk erken uyaniyrm sinavlarm yaklasti keyfci hallere elvedaa:)))) kizim keyf yapiyor icerde oda bana yetsn napaym

sizdede oyle bir durum var ozel soyuyo devlette hersey yapilmiyo, herkesin sigortasi herseyde gecmiyo, bizim burda herkesin sigortasi olmak zorunda onuda kendi cebinden oduyosun onlarda herseyi karsiliyo tabi mecburlar yuzde 10 bize ait ama hamilelikte 13. haftadan sonra ben 5 kurus ödemiyorum. Inanki turk doktorlar cok tecrubeli ama imkan yok bunlarda tam tersi imkan var akil yok ne diyim ki bakma sen bilim adamlari cikiyomus burdan cart curt dunyanin heryerinde zeki insan var kiminin durumu yok sansi yok olay bundan ibaret bide tr yaklasik 80 milyonluk ulke isvicre 8 milyon kusur bisey adamlarda tecrube yokki doktor ama kitaba bakiyo e onu bende yaparim

aminn valla insanın aklı hep orda hemn kurmaya başlıyrzz sağlıkla kucağımıza alıp hayrılı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim ..
Aminnnn cok aminnnnn insallah dogsunlarda agladilar kaka yaomadilar gazlari var diye konusalim burda nede olsa geceleri sabahciyiz hepbirlikte :)

Herkese hayrli geceler hu el annelerr bn artk erken uyaniyrm sinavlarm yaklasti keyfci hallere elvedaa:)))) kizim keyf yapiyor icerde oda bana yetsn napaym
Oy kolay gelsin tatlim rabbim zihin acikligi versin sana insallah calis calis bebis simdiden alisti ders görmeye zavalli :) iyi uykular tatli rüyalar kuzumu bolca öptüm

ayyy aynen ne güzl olcakk o günler gelsin de hayırlısıylaa
Ay hic sorma facede ve burda doguran annelerin yazdiklarina bakiyorum hicte ic acici degil ama olsun gelsinlerde deger herseye :) yani diyorumki heveslenmeyelim toz pembe olmayacak ama bizi mutlu edecek :)

Ay hic sorma facede ve burda doguran annelerin yazdiklarina bakiyorum hicte ic acici degil ama olsun gelsinlerde deger herseye :) yani diyorumki heveslenmeyelim toz pembe olmayacak ama bizi mutlu edecek :)
ama cidden değer ben negatif şeyleri okumamaya çalışıyrm beyine yerleşen şeyi silmek zor oluyor çünkü sonra çok etkiliyrr dua edelim de kolay doğumlarımız olsun o can parçasına değer çektiğimiz herşeyy

En azindan biraz bilgim olsun diye ozellikle yorumlari okuyorum bide ilk cocuk hic tecrubemiz yok birsey bilmiyoruz bide milletten laf dinlemek yerine kendim bilsem daha iyi ilur dusuncesiyle bakiyorum iyide kotude olsa onlari kucagimiza alinca aklimiza bile gelmicek tek dusuncemiz onlar olcak bide iyi ki burdayim sizleri tanidim umarim dogumdan sonrada olan vaktimizde birbirimize yardimci oluruz tecrubelerimizi paylasiriz. Dogumlarda hep yakin az kaldi surda birkac ay sonra sirayla birbirimizin dogumunu beklicez rabbim saglikla getirsin insallah o gunlere

Gül gül bebisler gelince göstercem sana bu mesaji ben oyyy bi kucagima alsamda dünya dursa gerisine raziyim :)
inşallahhhhhhh yaaa aynennnn
Ya bu arada pratik bilgiler aklıma geldikçe paylaşıyorum sizinle belki işinize yarar diye şu an da aklıma geldi.yaklaşık 2 kilo nar ı tupper a taneliyorum kızlar.her gün biraz biraz yiyorum.yoksa her gün taneleyemem uğraşmam siz de deneyin çok pratik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…