- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.681
Heheh oda iyiyms ☺ gidecegm yerdede tam 24. Haftaya denk geliyor. Oda sira vs olursa olmaz. Ama aklimda var boyle bir fikir naspte varsa olur artk napayim. Gerisi dua :) rabbm korusun ballari. Bu arada Bizimki artk yernde durmuyo teyzesi. Hafif hafif vuruyo :) bi saga gidio bi sola. Ama hani diyorlar ya suzuldugun u hissediyorm. Ben hc hissetmedm oyle bir sey. Vurdugu zaman diyorum sagda solda. Sen hiasediomusun o sekildeGitçeğin yerde yaptır Can'ım evet ist da zor valla.benim dr kendi yaptı muayeneyi gerçi her muayenede soyuyor bizi o da ayrı konu:)))
Zaten yaramiyo canim bundan kac sene once belimde uyusma oluyodu onada vermisti doktor ama cidden ise Yaradigi yok oyle olsa marketlerdede satiliyo doktora gerek yok :) burdaki doktorlar hele bi hastaneye git ustunde denemedikleri kalmiyo heryerin delik desik daha hasta cikiyosun :) bi idrar yolu enfeksiyonundan 2 gun 12 saat kadar hastanedeydim kolumda kateter 6 kez idrar testi 5-6 kez ultrason neler neler yapiyorlar nefret ediyorum cagresiz kalana kadar gitmiyorum ama bu farkli bi durum hamilelikten mecbur gidiyoruz bebis icin :)B
benim dr da tam aksini söyledi.hiçbir işe yaramaz dedi yazmadı baba magnezyum falan
Him bana arycaz da dememisti. Tam bu gun 21 oldum korka korka gttm :)))))gidiym barii canım umurlarında bile değil ama gidince bascam azarıı kayıt açarken biz sizi arıycaz demeyi bilyrlarr
Bizim de başladı şükür.dışardan da görüyorum artık özellikle sabahları.dalgalanıyor göbeğim:))bi ara çok kızdık ya bizimkilere sanırım akıllı olup sözümüzü dinleme kararı almışlar:))Heheh oda iyiyms ☺ gidecegm yerdede tam 24. Haftaya denk geliyor. Oda sira vs olursa olmaz. Ama aklimda var boyle bir fikir naspte varsa olur artk napayim. Gerisi dua :) rabbm korusun ballari. Bu arada Bizimki artk yernde durmuyo teyzesi. Hafif hafif vuruyo :) bi saga gidio bi sola. Ama hani diyorlar ya duyuldugun u hissediyorm. Ben hc hissetmedm oyle bir sey. Vurdugu zaman diyorum sagda solda. Sen hiasediomusun o sekilde
benm fırçalamaya hakkım var demkki çok gıcık oluyrm yaa baznn vallaHim bana arycaz da dememisti. Tam bu gun 21 oldum korka korka gttm :)))))
süzüldugunu yazacaktn yazamamsm yukarda :)) aynen cok ugrastrdilar bizi. Simdi bazen ders calisirken vuruyo ben tinlamiyorumBizim de başladı şükür.dışardan da görüyorum artık özellikle sabahları.dalgalanıyor göbeğim:))bi ara çok kızdık ya bizimkilere sanırım akıllı olup sözümüzü dinleme kararı almışlar:))
Sözde Avrupa sözde ilim bilim fen teknoloji üst seviyede bide isviçre yani Amerika falan olsa anlarım çünkü insanları aptal.şaşırdım açıkçası.bizimkilere bin şükür o Zaman.gerçi ben dr uma sonsuz güveniyorum çok bilgili ve günceli takip eden ünlü bir dr.bide aile dostumuz beni çok sever:)ama işte soyuyor o da bizi:))neyse naapalım az kaldıZaten yaramiyo canim bundan kac sene once belimde uyusma oluyodu onada vermisti doktor ama cidden ise Yaradigi yok oyle olsa marketlerdede satiliyo doktora gerek yok :) burdaki doktorlar hele bi hastaneye git ustunde denemedikleri kalmiyo heryerin delik desik daha hasta cikiyosun :) bi idrar yolu enfeksiyonundan 2 gun 12 saat kadar hastanedeydim kolumda kateter 6 kez idrar testi 5-6 kez ultrason neler neler yapiyorlar nefret ediyorum cagresiz kalana kadar gitmiyorum ama bu farkli bi durum hamilelikten mecbur gidiyoruz bebis icin :)
Fircalaa haketmislerr:))))benm fırçalamaya hakkım var demkki çok gıcık oluyrm yaa baznn valla
Dünyanin en güzel hissi karnindakinden tekme yemek hamilelikte sonra dogdugunda kucaginda hissetmek, kokusunu duymak. Ah ben haber izlemiyorum surekli normaldede duygusalim surekli aglarim böyle 1 saat boyunca fazla strese sokmak istemiyoru pasayi. Allah akil fikir versin onlara dünyada neler geliyor cocuklarin basina nasil kiyiyorlar minicik canlara bizim icimizde insan sevgisi vicdan oldugu icin anlayamiyoruz nasil yaptiklarini ne diyim ki onca evlatsiz anne baba varken birilerininde dogurup sokaga atmasi kadar hakkaniyetsiz bir durum olamaz. Rabbim hicbir cocugu annesiz babasiz birakmasin, kinamakta istemiyorum kimseyi bizden uzak olsun kötülük insallah kimsenin basina vermesin allah oyle dert.yerim onun poposunu benagahaha valla ben şuan tarifi imkansız bişey yaşıyorum ve şuan buna ne ad verilir bilmiyorum Ama tekme sandıgım şeylerin şuan tekme olmadıgını daha net anlıyorum çünkü tam 20 oldu bildigin vurdu be karnım gerildigini hissettim direk hissettim ve o kadar tuhaf bişey ki döndü başka yere gidiyor halada tekme atıyor ben konuştukça dahada hareketleniyor Allahım bu bir mucize resmen bir lütuf Dün tvde yeni dogmuş çocugu atmışlar sokaga daha göbek bagı düşmemiş,İnan aglamaktan bi tuhaf oldum içim nasıl cızzz etti,Rabbim akıl fikir versin böyle insanlara öyle insanlardanda alsın burda evlat hasreti çekip yanıp tutuşan kardeşlerimize nasip eylesin evlat can ciger şimdiden içimde biri alayım bana ver dese canımı al derim öldür beni derim ama o sahneyi görünce anlam veremedim çok kötü oldum rabbim herkesin evladını bagışlasın her anneye evladını bagışlasın Rabbim evlatla eşle imtihan edip sınamasın kurban oldugum Rabbim bize bu mucizeyi verdi,Bize nasip etti. saglıkla sıhatle kucagımıza almayı emanetine bakmayı nasip eylesin
sizdede oyle bir durum var ozel soyuyo devlette hersey yapilmiyo, herkesin sigortasi herseyde gecmiyo, bizim burda herkesin sigortasi olmak zorunda onuda kendi cebinden oduyosun onlarda herseyi karsiliyo tabi mecburlar yuzde 10 bize ait ama hamilelikte 13. haftadan sonra ben 5 kurus ödemiyorum. Inanki turk doktorlar cok tecrubeli ama imkan yok bunlarda tam tersi imkan var akil yok ne diyim ki bakma sen bilim adamlari cikiyomus burdan cart curt dunyanin heryerinde zeki insan var kiminin durumu yok sansi yok olay bundan ibaret bide tr yaklasik 80 milyonluk ulke isvicre 8 milyon kusur bisey adamlarda tecrube yokki doktor ama kitaba bakiyo e onu bende yaparimSözde Avrupa sözde ilim bilim fen teknoloji üst seviyede bide isviçre yani Amerika falan olsa anlarım çünkü insanları aptal.şaşırdım açıkçası.bizimkilere bin şükür o Zaman.gerçi ben dr uma sonsuz güveniyorum çok bilgili ve günceli takip eden ünlü bir dr.bide aile dostumuz beni çok sever:)ama işte soyuyor o da bizi:))neyse naapalım az kaldı
Aminnnn cok aminnnnn insallah dogsunlarda agladilar kaka yaomadilar gazlari var diye konusalim burda nede olsa geceleri sabahciyiz hepbirlikte :)aminn valla insanın aklı hep orda hemn kurmaya başlıyrzz sağlıkla kucağımıza alıp hayrılı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim ..
ayyy aynen ne güzl olcakk o günler gelsin de hayırlısıylaaAminnnn cok aminnnnn insallah dogsunlarda agladilar kaka yaomadilar gazlari var diye konusalim burda nede olsa geceleri sabahciyiz hepbirlikte :)
Oy kolay gelsin tatlim rabbim zihin acikligi versin sana insallah calis calis bebis simdiden alisti ders görmeye zavalli :) iyi uykular tatli rüyalar kuzumu bolca öptümHerkese hayrli geceler hu el annelerr bn artk erken uyaniyrm sinavlarm yaklasti keyfci hallere elvedaa:)))) kizim keyf yapiyor icerde oda bana yetsn napaym
Aminnnn cok aminnnnn insallah dogsunlarda agladilar kaka yaomadilar gazlari var diye konusalim burda nede olsa geceleri sabahciyiz hepbirlikte :)
Ay hic sorma facede ve burda doguran annelerin yazdiklarina bakiyorum hicte ic acici degil ama olsun gelsinlerde deger herseye :) yani diyorumki heveslenmeyelim toz pembe olmayacak ama bizi mutlu edecek :)ayyy aynen ne güzl olcakk o günler gelsin de hayırlısıylaa
Gül gül bebisler gelince göstercem sana bu mesaji ben
ama cidden değer ben negatif şeyleri okumamaya çalışıyrm beyine yerleşen şeyi silmek zor oluyor çünkü sonra çok etkiliyrr dua edelim de kolay doğumlarımız olsunAy hic sorma facede ve burda doguran annelerin yazdiklarina bakiyorum hicte ic acici degil ama olsun gelsinlerde deger herseye :) yani diyorumki heveslenmeyelim toz pembe olmayacak ama bizi mutlu edecek :)
En azindan biraz bilgim olsun diye ozellikle yorumlari okuyorum bide ilk cocuk hic tecrubemiz yok birsey bilmiyoruz bide milletten laf dinlemek yerine kendim bilsem daha iyi ilur dusuncesiyle bakiyorum iyide kotude olsa onlari kucagimiza alinca aklimiza bile gelmicek tek dusuncemiz onlar olcak bide iyi ki burdayim sizleri tanidim umarim dogumdan sonrada olan vaktimizde birbirimize yardimci oluruz tecrubelerimizi paylasiriz. Dogumlarda hep yakin az kaldi surda birkac ay sonra sirayla birbirimizin dogumunu beklicez rabbim saglikla getirsin insallah o gunlereama cidden değer ben negatif şeyleri okumamaya çalışıyrm beyine yerleşen şeyi silmek zor oluyor çünkü sonra çok etkiliyrr dua edelim de kolay doğumlarımız olsuno can parçasına değer çektiğimiz herşeyy
inşallahhhhhhh yaaa aynennnnGül gül bebisler gelince göstercem sana bu mesaji benoyyy bi kucagima alsamda dünya dursa gerisine raziyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?