2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar sırt üstü yatıp parmaklarınızla minik minik kasiklara göbeğe uyarı verin oynuyorlar uyumuyorlarsa kendi oynamadığında ya da hissetmek istediğimde öyle yapıyorum ya tekme atıyor ya kayiyor
Evet canm aynen bende öyle yapıyorum.sırt üstü yatıp ayakları uzatmak lazım ama .bende öyle.

Ay ben hep ovuyorum ama. seviyorum filan.Eşim hatta daha çok ovuyor yani okşuyor filan.Bende seviyorum akşam elimiz hep karnımda.Yapmsam mı daha.Rahim kasılmam yok ama.

Arkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
Canim arkadaşım, Rabbim sabırlar ve kolaylıklar versin 17. Haftada aynısını yaşadım biliyorsun.cok ama çok üzüldüm.kalbim ve dualarim seninle

Bende 18.haftaligim 9 ocak icin gun aldik yaptirmayi dusunuyorum

Günaydın güzel anneler, Rabbim sizi ve meleklerinizi korusun inşallah.kalbim,aklım ve dualarim sizlerle, iyi bakın yeğenlerime hiç stres yapmayın ne olur kendinize, her şey güzel olacak inşallah...
Sağol cnm .Sende dikkat et kendine.Güzel haberlerini bekliyoruz hemen hemen 4-4,5 ay daha buradayız inşallah .
Ve belkide sonrasında da...
Çok öpüyoruz seni Canm benm.

Ben haftada bir balık yediğim için hapı almıyorum çünkü çok büyük bi kapsül evde duruyo öylece sırf hap içmeyim diye balık yemeyen ben balığa başladım

Öyle heyecanlıyım ki bugün oğluşumun detaylısı var ben onu görecem diye sanki o da beni görecekmiş gibi süslendim püslendim (zeki Müren de bizi görecek mi) sabah alarmla hemen mutlu mutlu kalktım şimdi hastane koridorunda içim pır pır ederek bekliyorum dua edin güzel anneler bize

Canm haberini bekliyoruz inşallah güzel haberler ver bizlere.Ben bile heyecanlandım ya.

Ben haftada bir balık yediğim için hapı almıyorum çünkü çok büyük bi kapsül evde duruyo öylece sırf hap içmeyim diye balık yemeyen ben balığa başladım
Ayyy ben de öyleyim ömrümde balık yemedim tiksindim hep, yeminle o omega 3 balıktan kötü. Hele ağzımdan tadı geri gelince mahvoluyordum. Zar zor limonla otla indiriyorum şimdi balığı aşağı

Evet aynen mantıklı yaptırmak. Devlette yaptıklarını bilmiyordum en azından bizim burdakinde yapılmıyormuş, kendi doktorum detaylı yapmıyordu, hastanemdeki detaylıyı da pek önermediler ben de tavsiye üzerine bir başka doktordan randevu aldım bakalım inş güzel sonuçlanır. Özel hastane ve polikliniklere sorarsan birinden birinde bulursun sanki daha 3 haftan varsa.

kızlarr bu sağlık ocakları sizi aradı mı yaa 20.haftada olan tetanoz içinn
Aramadılar fakat ben kendim gidip gebelik kaydı yaptırmıştım baya 2 ay önce falan, o zaman 20.haftam için aşı için gel dediler, gün verdiler gidicez bakalım önümüzdeki hafta. Doktoruma da danıştım evet aşılarınızı sağlık ocağı takip edecek dedi.

Çok şeker yaa, baya enerjik bir bebek sanırım bizimki de en son çok hareketliydi ultrasonda eller ayaklar nasıl oynuyor, elini bir ağzına bir ensesine bir kafasına getiriyor böyle, çok şirin pozlar verdi kızım çok mutlu görünüyordu bu cuma kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyorumm ben de şu ayrıntılı ultrasonu atlatsam rahatlayacağım bakalım 16 ocakta. Ben de doğumu çok merak ediyorum ve normal doğum istiyorum, ilk başlarda çok korkuyordum normalden ama en doğalı en yararlısı o hem anne hem bebek için o yüzden dua ediyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve sezeryana gerek kalmaz

Canım sen ne sınavına hazırlanıyorsun bu arada merak ettim? :)

CAnım senin 25 haftada ölü doğum yapmanın sebebi neydi? Zaman ilerledikçe risk azalıyor diye rahatlamıştım ama risk hep var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…