- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.721
Evet canm aynen bende öyle yapıyorum.sırt üstü yatıp ayakları uzatmak lazım ama .bende öyle.Kızlar sırt üstü yatıp parmaklarınızla minik minik kasiklara göbeğe uyarı verin oynuyorlar uyumuyorlarsa kendi oynamadığında ya da hissetmek istediğimde öyle yapıyorum ya tekme atıyor ya kayiyor
Amiiin canm benmOyyy senin prenseside yerim benRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... yolu yarıladık darısı hayırlısıyla bitirmeye olsun ❤
Ay ben hep ovuyorum ama. seviyorum filan.Eşim hatta daha çok ovuyor yani okşuyor filan.Bende seviyorum akşam elimiz hep karnımda.Yapmsam mı daha.Rahim kasılmam yok ama.Günaydın kızlar... dün drum beni uyardı, göbeğini ovma sadece ellerini üstüne koy konuş öle hissetmeye çalış dedi... ovmak rahmin kasılmasına yol açabilirmiş bnmde son zmnlarda elim hep oraya gidip sever gibi okşuyordum... sizlerlede paylaşmak istedim bilginiz olsun gzl anneler ❤
Canim arkadaşım, Rabbim sabırlar ve kolaylıklar versin 17. Haftada aynısını yaşadım biliyorsun.cok ama çok üzüldüm.kalbim ve dualarim seninleArkadaşlar bebeğimin kalbi Durmuş hastaneye yattık normal doğum yaptıracaklar kürtaj olmazmış bebek büyük diye.bana dua edin lütfen moralim çok bozuk.rabbimden hep hayırlısını istedim
ne demek :) canm sn detayli ultrasonu nereye yaptrdnTesekkur ederim canim :)
Bende 18.haftaligim 9 ocak icin gun aldik yaptirmayi dusunuyorumYaa arastrdm gayet mantikli bir uygulamayms. Engellilikle alakali sandm.dr aciklamaynca. Organlari ile alakaliyms. 3 haftam kaldi benmde. Yaptrmasam icim rahat etmeyecek. Yaptraym desem devlette sira kalmamistr dedi dr. Tamda ayin sonuna gelindi maddiyat dusundrdu biraz. Cunku sinav icin erzuruma gidiyorm. Dusunuyorm. Ama.yaptrmasamda rahat edecege benzemiyorm
Benide aeamadilar ben aradim ay bizde sizi arayacaktik dediler hemen gelin tahlil yapalim durumunuza bakalim dediBeni henüz aramadı 20 yi gectim
Sağol cnm .Sende dikkat et kendine.Güzel haberlerini bekliyoruz hemen hemen 4-4,5 ay daha buradayız inşallah .Günaydın güzel anneler, Rabbim sizi ve meleklerinizi korusun inşallah.kalbim,aklım ve dualarim sizlerle, iyi bakın yeğenlerimehiç stres yapmayın ne olur kendinize, her şey güzel olacak inşallah...
Allah razı olsun canım, inşallah görürüz o günleri, gelirim yamaciniza yineSağol cnm .Sende dikkat et kendine.Güzel haberlerini bekliyoruz hemen hemen 4-4,5 ay daha buradayız inşallah .
Ve belkide sonrasında da...
Çok öpüyoruz seniCanm benm.
Ben haftada bir balık yediğim için hapı almıyorum çünkü çok büyük bi kapsül evde duruyo öylece sırf hap içmeyim diye balık yemeyen ben balığa başladımBir yanım öyle diyor diğer yanım da biraz yavaşla diyor. Elimde olan bir şey değil ki... hamurişi ve tatlıyı kesicem bakalım bir etkisi olcak mı ? Birde ben balık yağı kullanmıyorum doktor da bi şey demedi
Herkes alıyor mu kızlar ?
Bende kız bebek kıyafetlerindeki cicili bicili şeyleri görünce hıh hiçte kıskanmadık yapıyorum :) ama büyüğünü yapsalar bende giyerim diyorum içimdenŞuan da çok pis kıskandım seni
Canm haberini bekliyoruz inşallah güzel haberler ver bizlere.Ben bile heyecanlandım ya.Öyle heyecanlıyım ki bugün oğluşumun detaylısı var ben onu görecem diye sanki o da beni görecekmiş gibi süslendim püslendim (zeki Müren de bizi görecek mi) sabah alarmla hemen mutlu mutlu kalktım şimdi hastane koridorunda içim pır pır ederek bekliyorum dua edin güzel anneler bize
Ayyy ben de öyleyimBen haftada bir balık yediğim için hapı almıyorum çünkü çok büyük bi kapsül evde duruyo öylece sırf hap içmeyim diye balık yemeyen ben balığa başladım
Evet aynen mantıklı yaptırmak. Devlette yaptıklarını bilmiyordum en azından bizim burdakinde yapılmıyormuş, kendi doktorum detaylı yapmıyordu, hastanemdeki detaylıyı da pek önermediler ben de tavsiye üzerine bir başka doktordan randevu aldım bakalım inş güzel sonuçlanır. Özel hastane ve polikliniklere sorarsan birinden birinde bulursun sanki daha 3 haftan varsa.Yaa arastrdm gayet mantikli bir uygulamayms. Engellilikle alakali sandm.dr aciklamaynca. Organlari ile alakaliyms. 3 haftam kaldi benmde. Yaptrmasam icim rahat etmeyecek. Yaptraym desem devlette sira kalmamistr dedi dr. Tamda ayin sonuna gelindi maddiyat dusundrdu biraz. Cunku sinav icin erzuruma gidiyorm. Dusunuyorm. Ama.yaptrmasamda rahat edecege benzemiyorm
Aramadılar fakat ben kendim gidip gebelik kaydı yaptırmıştım baya 2 ay önce falan, o zaman 20.haftam için aşı için gel dediler, gün verdiler gidicez bakalım önümüzdeki hafta. Doktoruma da danıştım evet aşılarınızı sağlık ocağı takip edecek dedi.kızlarr bu sağlık ocakları sizi aradı mı yaa 20.haftada olan tetanoz içinn
Çok şeker yaa, baya enerjik bir bebek sanırımBende sasirdim ama evet ayakta duruyodu, bide ziplamaya calisiyodu minnak akliyla yeri cokmus gibi. Komple sag tarafindaydi kanimin ayaklari ortada sanki yandan cikmaya calisiyo gibi :) anasida sabirsiz cocuk ne yapsin. Amin canim hepimizin evlatlari saglikli olsun insallah benim dogru duzgun yapilmadi ikili test bi tek ensesi ölcüldü falan ne bileyim gecen kontroldende ben memnundum sahsen icim cok rahat aklimda hic kötü birsey yok. Bi acaba erken dogum olurmu bide sezeryan korkusu var su ara cunku normal dogum istiyorum
Canım sen ne sınavına hazırlanıyorsun bu arada merak ettim? :)Yaa arastrdm gayet mantikli bir uygulamayms. Engellilikle alakali sandm.dr aciklamaynca. Organlari ile alakaliyms. 3 haftam kaldi benmde. Yaptrmasam icim rahat etmeyecek. Yaptraym desem devlette sira kalmamistr dedi dr. Tamda ayin sonuna gelindi maddiyat dusundrdu biraz. Cunku sinav icin erzuruma gidiyorm. Dusunuyorm. Ama.yaptrmasamda rahat edecege benzemiyorm
CAnım senin 25 haftada ölü doğum yapmanın sebebi neydi? Zaman ilerledikçe risk azalıyor diye rahatlamıştım ama risk hep var galibaAllah sana sabır ve güç versin. ben de 25. haftada ölü doğum yapmıştım. tam bir hafta sürdü. ama ben bir vakaydım sanırım doktorlar bile şok olmuştu. rahimden onlarca ilaç, üç suni sancı ve rahime balon taktılar bir mekanizma rahmi zorla açıyor. duvarları tırmaladığımı bilirim. kimsenin başına gelmesin hayatımdaki en zor zamanlardan biriydibu günlerde geçecek @Dadli inan. hayatta hem kötü hem güzel zamanlarımız olacak. insan şükretmeyi daha iyi biliyor zorlukları aşınca. güçlü ol arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?