- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.701
daha sonra buraları okuyup geçmişi hatırlarız Nasıl sabırla beklediğimizi falan..belki mümkün olsa ilerde bebişle de büyür ve okur kim bilir.ilk tanıştığımız zamanları hatırlıyorum hepimiz şaşkın kusmuklu ve halsizEn azindan biraz bilgim olsun diye ozellikle yorumlari okuyorum bide ilk cocuk hic tecrubemiz yok birsey bilmiyoruz bide milletten laf dinlemek yerine kendim bilsem daha iyi ilur dusuncesiyle bakiyorum iyide kotude olsa onlari kucagimiza alinca aklimiza bile gelmicek tek dusuncemiz onlar olcak bide iyi ki burdayim sizleri tanidim umarim dogumdan sonrada olan vaktimizde birbirimize yardimci oluruz tecrubelerimizi paylasiriz. Dogumlarda hep yakin az kaldi surda birkac ay sonra sirayla birbirimizin dogumunu beklicez rabbim saglikla getirsin insallah o gunlere
Iyi fikir aslinda ama ben cok sorunlu bi insanim yainşallahhhhhhh yaaa aynennnn
Ya bu arada pratik bilgiler aklıma geldikçe paylaşıyorum sizinle belki işinize yarar diye şu an da aklıma geldi.yaklaşık 2 kilo nar ı tupper a taneliyorum kızlar.her gün biraz biraz yiyorum.yoksa her gün taneleyemem uğraşmam siz de deneyin çok pratik oluyor.
Hahaha ay allahim baslarda fenaydi simdilerde tekmeler guzellik katti hayatimiza biraz ilerde neler paylasicaz neler konusucaz ne zaman dogucaklar merakla ve 4 gözle bekliyorum zaman cabuk gecsin yaklassin dogumlar hersey hazir olsun bize beklemek kalsin :)Sonra bura
daha sonra buraları okuyup geçmişi hatırlarız Nasıl sabırla beklediğimizi falan..belki mümkün olsa ilerde bebişle de büyür ve okur kim bilir.ilk tanıştığımız zamanları hatırlıyorum hepimiz şaşkın kusmuklu ve halsiz
Allah sana sabır ve güç versin. ben de 25. haftada ölü doğum yapmıştım. tam bir hafta sürdü. ama ben bir vakaydım sanırım doktorlar bile şok olmuştu. rahimden onlarca ilaç, üç suni sancı ve rahime balon taktılar bir mekanizma rahmi zorla açıyor. duvarları tırmaladığımı bilirim. kimsenin başına gelmesin hayatımdaki en zor zamanlardan biriydiArkadaşlar fırsat buldukça yazarım kendinize dikkat edin
Canım böyle stres yaptığın zaman tok sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle ben net hissedene kadar öyle yapıyordum o haftalar hergun hissedilmeyebiliniyor..Gunaydin arkadaslar
Biraz moralim bozuk. Sanitim bende gebelik sekeri var, gecen gun fenalastim. Sonra toparlaninca biraz arastirdim. Simdide kendimce yediklerime dikkat etmeye basladim. Ama moralim bozuk 1-2 gundur kuzumun kipirdadigini hissetmiyorum
Ay arkadasim cok guzel bir cevap yazmissin. Bende bunu cok merak ediyodum butun saglik ocaklarinda ultrason aleti oluyormu ki??Canım böyle stres yaptığın zaman tok sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle ben net hissedene kadar öyle yapıyordum o haftalar hergun hissedilmeyebiliniyor..
Canım usg olmuyo genelde ama fetal doppler kesinlikle oluyor ben hep gidiyordum hatta söyledim ben pimpirikliyim böyle doktor kontrolleri arasında gelsem sorun olurmu dedim yok tabiki gelebilirsin ama bu sadece bebeğin yaşadığını gösterir dedi bende inanın o benim için en önemlisi zaten dedim .. ve gidiyordum hep şimdi hissediyorum gitmiyorum pek ama bugün 2. Doz aşımı yapılacak gidebilirsem dinlerim yine bi inşallah :)Ay arkadasim cok guzel bir cevap yazmissin. Bende bunu cok merak ediyodum butun saglik ocaklarinda ultrason aleti oluyormu ki??
Evet canm baya kötü haberler aldık 2 gündür .Arkadaşımız bebeğini kaybetti diğer arkadaşlarımız doktor gazabına uğradı,saçma haberler aldılar boş yere.ve üzücü sonuçlar duyuldu.Ama hepsi geçecek düzelecek.Herkes iyi olacak inanıyorum..Senin adına da çook sevindim.Allah hayırlı etsin benimde güzel kızım geliyor Hepimizin kucakları dolsun inşallah Allah bizlere bağışlasın bebeklerimizi kucağımızı boş bırakmasın.Ben geçmişi okumamıştımbazı üzücü hbrler alınmış Rabbim herkese hayırlısını versin... kusura bakmayın direk yazdım az önce... Rabbim hepimizin şifasını versin, çok üzüldüm...
Tesekkur ederim kuzucum. Sorma cocugum prof olacak bu gidisle hahha. Anne karninda ogrenmedgi kalmadi kiymetimi bilsin. Ben bktm artk okumaktan atanamaynca 2.Oy kolay gelsin tatlim rabbim zihin acikligi versin sana insallah calis calis bebis simdiden alisti ders görmeye zavalli :) iyi uykular tatli rüyalar kuzumu bolca öptüm
Teyzeleri oglusumun ilk yelegi bittii :)) sizde gorun istedimnezamandir yuklemeye calisiyrm busefer oldu galiba :)
Tesekkur ederim canim :)Maharetli annee masaallahh harika olmusss
Canm bende pazartesi hiç hissetmedim.Korktum birde üzücü haberler alınca aradaşımızdan.Sonra salı oldu Allahım yine hissetmiyorum normalde azda olsa pıt pıt yapardı.Yada içim erirdi bir rahatlama olurdu döndüğü zaman içimde bir kıpraşma olurdu.Salıda olmadı derken içimde hissetim tekrar. pıt pıt pıt attı . en sonuncusu baya hızlı attı hemde.Eşiminde eli karnımdaydı oda hissetti baya aaa bu böyle mi atıyordu küçük ben bildiğin tekme atıyor sanıyordum dedi.Çok mutlu oldu.Gunaydin arkadaslar
Biraz moralim bozuk. Sanitim bende gebelik sekeri var, gecen gun fenalastim. Sonra toparlaninca biraz arastirdim. Simdide kendimce yediklerime dikkat etmeye basladim. Ama moralim bozuk 1-2 gundur kuzumun kipirdadigini hissetmiyorum
Oyyy senin prenseside yerim benEvet canm baya kötü haberler aldık 2 gündür .Arkadaşımız bebeğini kaybetti diğer arkadaşlarımız doktor gazabına uğradı,saçma haberler aldılar boş yere.ve üzücü sonuçlar duyuldu.Ama hepsi geçecek düzelecek.Herkes iyi olacak inanıyorum..Senin adına da çook sevindim.Allah hayırlı etsin benimde güzel kızım geliyor Hepimizin kucakları dolsun inşallah Allah bizlere bağışlasın bebeklerimizi kucağımızı boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?