2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sonra bura
daha sonra buraları okuyup geçmişi hatırlarız Nasıl sabırla beklediğimizi falan..belki mümkün olsa ilerde bebişle de büyür ve okur kim bilir.ilk tanıştığımız zamanları hatırlıyorum hepimiz şaşkın kusmuklu ve halsiz

Iyi fikir aslinda ama ben cok sorunlu bi insanim ya meyve sevmem cok yani sevsemde yemek aklima gelmez eskiden annem soyup dograyip verirdi ancak oyle yerdim :) simdi yemeye calisiyorum aklima geldikce ama surekli bu gun su meyveleri yiyeyim diye gecmiyor icimden. Recel, pekmez, bal, kuru meyveler falan hic sevmem sevdigim tek cerez antep fistigi kendimi zorluyorum hersey icin oda ne kadar yarar bilmiyorum

Hahaha ay allahim baslarda fenaydi simdilerde tekmeler guzellik katti hayatimiza biraz ilerde neler paylasicaz neler konusucaz ne zaman dogucaklar merakla ve 4 gözle bekliyorum zaman cabuk gecsin yaklassin dogumlar hersey hazir olsun bize beklemek kalsin :)

Arkadaşlar fırsat buldukça yazarım kendinize dikkat edin
Allah sana sabır ve güç versin. ben de 25. haftada ölü doğum yapmıştım. tam bir hafta sürdü. ama ben bir vakaydım sanırım doktorlar bile şok olmuştu. rahimden onlarca ilaç, üç suni sancı ve rahime balon taktılar bir mekanizma rahmi zorla açıyor. duvarları tırmaladığımı bilirim. kimsenin başına gelmesin hayatımdaki en zor zamanlardan biriydi bu günlerde geçecek Dadli inan. hayatta hem kötü hem güzel zamanlarımız olacak. insan şükretmeyi daha iyi biliyor zorlukları aşınca. güçlü ol arkadaşım.

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar
Biraz moralim bozuk. Sanitim bende gebelik sekeri var, gecen gun fenalastim. Sonra toparlaninca biraz arastirdim. Simdide kendimce yediklerime dikkat etmeye basladim. Ama moralim bozuk 1-2 gundur kuzumun kipirdadigini hissetmiyorum

Canım böyle stres yaptığın zaman tok sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle ben net hissedene kadar öyle yapıyordum o haftalar hergun hissedilmeyebiliniyor..

Kızlar iki gündür halsizim o olaydan sonra iştahsızlık da var hiç birşey yiyemiyorum 1.5 kg verdim ve kemiklerin ağrıyor sanki ya

Canım böyle stres yaptığın zaman tok sağlık ocağına git kalp atışlarını dinle ben net hissedene kadar öyle yapıyordum o haftalar hergun hissedilmeyebiliniyor..
Ay arkadasim cok guzel bir cevap yazmissin. Bende bunu cok merak ediyodum butun saglik ocaklarinda ultrason aleti oluyormu ki??

Ay arkadasim cok guzel bir cevap yazmissin. Bende bunu cok merak ediyodum butun saglik ocaklarinda ultrason aleti oluyormu ki??
Canım usg olmuyo genelde ama fetal doppler kesinlikle oluyor ben hep gidiyordum hatta söyledim ben pimpirikliyim böyle doktor kontrolleri arasında gelsem sorun olurmu dedim yok tabiki gelebilirsin ama bu sadece bebeğin yaşadığını gösterir dedi bende inanın o benim için en önemlisi zaten dedim .. ve gidiyordum hep şimdi hissediyorum gitmiyorum pek ama bugün 2. Doz aşımı yapılacak gidebilirsem dinlerim yine bi inşallah :)

Evet canm baya kötü haberler aldık 2 gündür .Arkadaşımız bebeğini kaybetti diğer arkadaşlarımız doktor gazabına uğradı,saçma haberler aldılar boş yere.ve üzücü sonuçlar duyuldu.Ama hepsi geçecek düzelecek.Herkes iyi olacak inanıyorum..Senin adına da çook sevindim.Allah hayırlı etsin benimde güzel kızım geliyor Hepimizin kucakları dolsun inşallah Allah bizlere bağışlasın bebeklerimizi kucağımızı boş bırakmasın.

Oy kolay gelsin tatlim rabbim zihin acikligi versin sana insallah calis calis bebis simdiden alisti ders görmeye zavalli :) iyi uykular tatli rüyalar kuzumu bolca öptüm
Tesekkur ederim kuzucum. Sorma cocugum prof olacak bu gidisle hahha. Anne karninda ogrenmedgi kalmadi kiymetimi bilsin. Ben bktm artk okumaktan atanamaynca 2.
Uniyi okumaya basladm ki bu son senem. Dunde esime diyorum okutmiycm kizimi ev kizi yapcm anasi gibi olmasn yazik . oda akillim onaylyr okumasn diye..kizda alttan vuruyor simdiden stresini yasiyorum okutmayn ulen diye evde akilli.kalmadi anlayacagn

Canm bende pazartesi hiç hissetmedim.Korktum birde üzücü haberler alınca aradaşımızdan.Sonra salı oldu Allahım yine hissetmiyorum normalde azda olsa pıt pıt yapardı.Yada içim erirdi bir rahatlama olurdu döndüğü zaman içimde bir kıpraşma olurdu.Salıda olmadı derken içimde hissetim tekrar. pıt pıt pıt attı . en sonuncusu baya hızlı attı hemde.Eşiminde eli karnımdaydı oda hissetti baya aaa bu böyle mi atıyordu küçük ben bildiğin tekme atıyor sanıyordum dedi.Çok mutlu oldu.
Düşün 1,5 gün hissetmedim hergün hiisseden ben..Şuan ara ara tıklıyo sanki.
Yani korkma cnm bugün harakt eder çikolata ye biraz uzat ayaklarını sağ sola dön uzanınca .sırt üstü yatınca daha çok oynuyor.

Kızlar sırt üstü yatıp parmaklarınızla minik minik kasiklara göbeğe uyarı verin oynuyorlar uyumuyorlarsa kendi oynamadığında ya da hissetmek istediğimde öyle yapıyorum ya tekme atıyor ya kayiyor

günaydın güzel annişler :) bugün ayrıntılı için gün almaya gidicem eğitim araştırmaya inşallah ordaki doktor sorun çıkarmazda alırım günü bana dua edin

Günaydın kızlar... dün drum beni uyardı, göbeğini ovma sadece ellerini üstüne koy konuş öle hissetmeye çalış dedi... ovmak rahmin kasılmasına yol açabilirmiş bnmde son zmnlarda elim hep oraya gidip sever gibi okşuyordum... sizlerlede paylaşmak istedim bilginiz olsun gzl anneler ❤

Oyyy senin prenseside yerim ben Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... yolu yarıladık darısı hayırlısıyla bitirmeye olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…