2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende 5+5 im daha başlamadi aynen dedigin gbi 1.5 aycik idare ederiz nolcak sanki bebeklerimiz saglikli olsunda :) göğüs mevzusuna hic girmiyorum cok fena benimkiler de ayni dokunulmuyor
Ben 6+1 oldum 3 gün var aramızda :) bayramdan sonrayı iple çekiyorum ben de pıt pıtı duymak için

Progestan kullananlar nasıl kullanıyorsunuz agızdan mı yoksa vajinal olarak mı? Bi de kanama lekelenme hala devam eden var mı?

Progestan kullananlar nasıl kullanıyorsunuz agızdan mı yoksa vajinal olarak mı? Bi de kanama lekelenme hala devam eden var mı?
Canim agizdan 200 luk sabah aksam kullaniyorum vajinalde kullanabilirsin o zaman aksam 1 tane yeterli demisti ordan daha etkili olur demisti dr um ama ben agizdan kullaniyorum hala, kullanmaya basladiktan 5 -6 gun sonra lekelenmeler bitti ama ben nerdeyse hep yatiyorum

Kızlar bende 3 gün gecikince gittim test aldım hamile olduğumu öğrendim . O heyecanla doktora gittim kanda 342 değer çıktı iki günde bir yeniden kan vermem gerektiğini söyledi . Bugün sonuç 782 olmuş . Kese gözükmesi için değerin kaç olması lazım

Insallah canım çok kötü birşey doğum tarihlerimiz cok yakın son adet tarihin nedir kalp atıslarını duydunmu tuzlu cubuk ye yazanlar olmus tuzlu cubuk yemeye calısıyorum sürekli limonuda denicem

Sabah 1 aksam 2 içiyorum benim 1 kutu bitti ama leke bitmedi ya vajinal alsam mı diye düşündüm

ayyy hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi anlatır mısın zira ben artık kafayı yiyeceğim beklemekten
Canım hiçbir belirtim olmadı benim ne adet dönemi belirtisine benzer bişey ne de başka hatta geçen ay o kadar kafayı takmışım ki bir sürü belirti yaşadım sonuç negatifti bence hiç düşünme üzerine zor ama kafayı takınca ne zaman geçiyor ne de bebek geliyor ters evren teorisi resmen istediğin senden kaçıyor bu arada teşekkür ederim güzel dileklerin için

Ne kadar daha kullanıcaksın canım

Hiçbir şey olmaz merak etme. Kizimda doktor bana da boş olabilir dedi. 8. Haftada gördük. Hepsi aynı zamanda görünecek diye bir şey yok. Bir hafta yok yere ağladım ben de. Şimdi 8. Haftadan önce gitmeyecegim. Hiç strese giremem. Sat 9 Ağustos. Dün regl günümde degerim 720 çıktı. 30 eylülde falan ancak gidecegim doktora... hiiiiiic üzülme. Güzel bir hamilelik yaşayacaksın merak etme..

Merhaba mayıs anneleri hamilelik Nasıl gidiyor Benim bugün inanılmaz göğüs Ağrılarım var, Kocaman oldu göğüslerim her tarafı damar damar mide bulantım baş dönmem yok ama çok uykum var her yerde uyuyorum ah bir de sürekli tuvalete gitmek olmasa

Saol cnm icimi rahatlattn biraz da olsa. Yani hic beklemiodm bu seklde donecegimi. Insallh haftaya her sey guzel olur. Hic mi gozkmemisti benm bombostu yani sadece bos bi daire vardi ona bitisk bisi olmasi gerekiomus. Peki degerlerm yuksek ona gore bebeginde gelismis olmasi gerkmio muydu

Canim benimkide bombos bir daire yaninda ona yapisik bisey gorulmedi merak etme rabbim buyuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…