- 27 Haziran 2016
- 623
- 341
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.581
Ben 6+1 oldum 3 gün var aramızda :) bayramdan sonrayı iple çekiyorum ben de pıt pıtı duymak içinBende 5+5 im daha başlamadi aynen dedigin gbi 1.5 aycik idare ederiz nolcak sanki bebeklerimiz saglikli olsunda :) göğüs mevzusuna hic girmiyorum cok fena benimkiler de ayni dokunulmuyor
64.2 çıktı canım çok şükür artmisiz güzelce :))Canim 2 testin nasil cikti değerin kaç.
Ay masallahh bizde bayramdan sonra duycaz insallah.. Hepimiz hayirli haberler aliriz insallah burayada yazariz duydum diye:))Ben 6+1 oldum 3 gün var aramızda :) bayramdan sonrayı iple çekiyorum ben de pıt pıtı duymak için
Canim agizdan 200 luk sabah aksam kullaniyorum vajinalde kullanabilirsin o zaman aksam 1 tane yeterli demisti ordan daha etkili olur demisti dr um ama ben agizdan kullaniyorum hala, kullanmaya basladiktan 5 -6 gun sonra lekelenmeler bitti ama ben nerdeyse hep yatiyorumProgestan kullananlar nasıl kullanıyorsunuz agızdan mı yoksa vajinal olarak mı? Bi de kanama lekelenme hala devam eden var mı?
Sonu güzel olcak inşallahh canımmmBen de 3 gündür mide bulantısı yaşıyorum hatta dün çok kötüydü uyuyamadım bile..
Insallah canım çok kötü birşey doğum tarihlerimiz cok yakın son adet tarihin nedir kalp atıslarını duydunmu tuzlu cubuk ye yazanlar olmus tuzlu cubuk yemeye calısıyorum sürekli limonuda denicemCanım belki birkaç güne iyi olursun. Ben geçen gün ölüyorum sandım gün boyu yerimden kalkamadim, hicbirsey yemedim su icmedim. Sürekli midem bulaniyordu ve ateş basıyordu. Ben böyle nasıl devam ederim diye ağladım çünkü 2 tane daha çocuğum var onlarinda bana ihtiyacı var. Sonra bir anda geçti hepsi, suan bulanti falan kalmadı. Bütün sıkıntı 2 gündü. Belki seninde kısa sürer. Sürekli dua et, Allah yardimcin olsun
Sabah 1 aksam 2 içiyorum benim 1 kutu bitti ama leke bitmedi ya vajinal alsam mı diye düşündümCanim agizdan 200 luk sabah aksam kullaniyorum vajinalde kullanabilirsin o zaman aksam 1 tane yeterli demisti ordan daha etkili olur demisti dr um ama ben agizdan kullaniyorum hala, kullanmaya basladiktan 5 -6 gun sonra lekelenmeler bitti ama ben nerdeyse hep yatiyorum
Evet canım o heyecanımızı da paylaşcaz inşallaahhhAy masallahh bizde bayramdan sonra duycaz insallah.. Hepimiz hayirli haberler aliriz insallah burayada yazariz duydum diye:))
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallahhhSonu güzel olcak inşallahh canımmm
Canım hiçbir belirtim olmadı benim ne adet dönemi belirtisine benzer bişey ne de başka hatta geçen ay o kadar kafayı takmışım ki bir sürü belirti yaşadım sonuç negatiftiayyy hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinbelirtilerin nelerdi anlatır mısın zira ben artık kafayı yiyeceğim beklemekten
Ne kadar daha kullanıcaksın canımCanim agizdan 200 luk sabah aksam kullaniyorum vajinalde kullanabilirsin o zaman aksam 1 tane yeterli demisti ordan daha etkili olur demisti dr um ama ben agizdan kullaniyorum hala, kullanmaya basladiktan 5 -6 gun sonra lekelenmeler bitti ama ben nerdeyse hep yatiyorum
Hiçbir şey olmaz merak etme. Kizimda doktor bana da boş olabilir dedi. 8. Haftada gördük. Hepsi aynı zamanda görünecek diye bir şey yok. Bir hafta yok yere ağladım ben de. Şimdi 8. Haftadan önce gitmeyecegim. Hiç strese giremem. Sat 9 Ağustos. Dün regl günümde degerim 720 çıktı. 30 eylülde falan ancak gidecegim doktora... hiiiiiic üzülme. Güzel bir hamilelik yaşayacaksın merak etme..Kizlar doktor kese cok rahat gorunuo ama bebek icinde goruo dedi. Karndan keseyi cok rahat gordk ama beb3k yoktu sonra alttan bakalm dedi baktk yine yok. Normalde alttan gormemiz gerekiodu dedi. Haftaya bi daha gel dedi ama ben umutsuzm sanki terslik wardi
Vajinal daha etkili demisti drum benim oyle kullan istersen.Sabah 1 aksam 2 içiyorum benim 1 kutu bitti ama leke bitmedi ya vajinal alsam mı diye düşündüm
Hiçbir şey olmaz merak etme. Kizimda doktor bana da boş olabilir dedi. 8. Haftada gördük. Hepsi aynı zamanda görünecek diye bir şey yok. Bir hafta yok yere ağladım ben de. Şimdi 8. Haftadan önce gitmeyecegim. Hiç strese giremem. Sat 9 Ağustos. Dün regl günümde degerim 720 çıktı. 30 eylülde falan ancak gidecegim doktora... hiiiiiic üzülme. Güzel bir hamilelik yaşayacaksın merak etme..
Kullanmaya devam et ben sana soylicem birakmamoz gereken zamani dedi ama net yarih vermedi tatlim.Ne kadar daha kullanıcaksın canım
Merhaba mayıs anneleri hamilelik Nasıl gidiyorBenim bugün inanılmaz göğüs Ağrılarım var, Kocaman oldu göğüslerim her tarafı damar damar mide bulantım baş dönmem yok ama çok uykum var her yerde uyuyorum ah bir de sürekli tuvalete gitmek olmasa [/QUOTE
Bende ayni senin gibiyim tatlim alt karin agrisi ve gogusler fena atesli bomba gibiler uyku cok yok ama halsizlik fazla bende :)
Saol cnm icimi rahatlattn biraz da olsa. Yani hic beklemiodm bu seklde donecegimi. Insallh haftaya her sey guzel olur. Hic mi gozkmemisti benm bombostu yani sadece bos bi daire vardi ona bitisk bisi olmasi gerekiomus. Peki degerlerm yuksek ona gore bebeginde gelismis olmasi gerkmio muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?