2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar ya benim bugün normalde adet günüm ve ara ara özellikle ayağa kalkdikca adet sancim oluyor sonra gidiyor. Çok korkuyorum yaaa. Sizde de varmi boyle

aynen canim benimde goguslerim sisti ve yaniyo daha nekadar sismeye devam edicek korkutorum aksamlari erkenden uykum geliyo onun disinda bi sikintim yok allaha sukur bide canim hep tuzlu bisiler istiyo

Bomboştu. Yolk kesesini de görmedi. Bazıları bakmayı beceremiyor. Ya da çocuk kendini göstermiyor.

Benimde gögüsler cok şiş şimdiden napıcam ben

Kızlar merhabalar bulantısı olan arkadaslara Allah kolaylik versin tez vakitte geçsin inşallah gebelik takibi için kullandığınız bi program var mi
Bunları kullanıyorum Can'ım ilk baştakinden hiç memnun değilim. İkincisi İngilizce ama doğru bilgiler veriyor. Üçüncüsü de güzel bir uygulama ama favorıim İngilizce olan

Eklentiler

• IMG_2064.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 55
Ne yiyip yiyemeyecegimle kafayi yemis durumdayim surekli arastirma halinde herseyde mikrop var hicbir sey yiyesim yok. Dondurucu elim ayagimdi sanki ama donmus yenemezmis yazdan yaptigimiz konserveler yenemez peynire cok dikkat etmek gerek acik süt kesinlikle yasak kuruyemislerde bocek olmasin diye ilac var sekerli asitli zaten tercih etmiyodum sarkuteriye elimi surmuyorum evde bi suru sirke var hersey sirkede bekliyor cok pimpirikli oldum aksama ne yicem bilmiyorum su an sadece su icip duruyorum

Kizlar ya benim bugün normalde adet günüm ve ara ara özellikle ayağa kalkdikca adet sancim oluyor sonra gidiyor. Çok korkuyorum yaaa. Sizde de varmi boyle
Benim de aynı canım üstelik bir haftadır heran adet olacakmışım gibi hareket edip ayakta kalınca artıyor yatıp dinlenmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…