2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay hiç bilmiyorum neler yenir yenmez suan zaten canım hiç bişey istemiyor yani şimdi bu yaptıgımız tursular domates sosları menemenlikler bunları yiyemeyecek miyiz kuruyemiş badem ceviz vs bunları yiyorum

Kızlar 5+1bugün kesemizi gördük çok şükür darısı kalp atımına Rabbim "Kün fe yekün " "ol " der ve hemen oluverir çok şükür Rabbime darısı isteyen herkese olsun sağlıkla gelsin hatırla gelsin akılla gelsin bebeklerimiz aminnnnnn Allahım korusun sağlıkla Rabbim tamamına erdirsin isteyen herkese versin Rabbim

Ay hiç bilmiyorum neler yenir yenmez suan zaten canım hiç bişey istemiyor yani şimdi bu yaptıgımız tursular domates sosları menemenlikler bunları yiyemeyecek miyiz kuruyemiş badem ceviz vs bunları yiyorum
Aaaa mis gibi yaptik menemenlik domatesleri yiyemeyecekmiyiz simdi

Aminnn canimmm gozun aydin rabbim saglikla kucaklarimiza almayi da nasip etsin insallah

Yok canim bi sıkınti olmaz ama agizdan sabah 1 aksam bir vajinal alirsan aksamlaru sadece 1 tane demisti istersen sende bir sor. Kuzenimde sabah aksam 2 tane vajinal kullaniyordu.
Suan sabah 1 aksam 2 kullanıyorum agızdan bilmiyorum öle zor gelirse yine normal icerim artık sabahta o sekilde alırsam ne kadar yatmak gerekir ki

Ne yazik ki ev konservelerinde bakteri olabiliyomus biz de salcamizi kahvaltilik sosumuzu hep kendimiz yapariz ben domates rendesi konservelicektim ama yiyemem artik. Kuruyemisleri kabuklu aliyorum kabuklularda ilac olmuyormus
Disarida yemek yemeyi kesinlikle dusunmuyorum en basitinden salata malzemelerinin bile nasil suyla yikandigini bilemeyiz bide tatile gidicem ne yiyip icicem bilmiyorum surekli yumurta yerim artik :)

Ama bende cok hevesle yapmistim domateslerimii

Ben hep yatiyorum evde yemek cok yapamiyorum ki mecbur disardan soyluyorum o kadar inceleyemiyorum valla rabbim korusun valla napalim kalksam dusuk tehlikesi diisardan soylesek mikroplu off napcam bilmiyorum valla....

Herkese Merhaba nerden baslıaycagımı bılemıyorum ama yazıcam anatım bozuklugu olursa kusura bakmayın. 4 senelık evlıyım ve bı bebegım olsun cok ıstıyodum 2 ay once doktora gıttıgımde daha kızlık zarın duruyo dedı cunku vajınusmus hastasıydım . hamıle kalmanı zorlastırır ve kılon cok fazla cok zor dedı neyse buyuk hayal kırıklıgıyla cıktım 4 senedır hastaneye gıtmemısm ve ılk gıttıgımde boyle moral bozukluguyla cıkıyorum amelıyatla alalım dedı ben ekmde kpss gırcem neyse dedım kpss gırıyım ondan sonra amelıyat olurum planım bu sekıldeydı bu ay sadece yumurtlama donemlerımı takıp ettım bı umut ıste adet gunum 1iydı agustos 27de test yaptım negatıf cıktı neyse agladım zırladım kısmet degılmıs dedım dun kasıgıma acayıp bi agrı gırdı kramp gıbı herhalde iltihap var dedım maydonoz suyu ıcım dedım bı baktım ayın 9u o kadar takıp etmıyorum kı ayın 9u olmus ve ben daha adet olmadım 1inde olmam gerekırken hemen gıttık gece 11de test aldık acaba mı dedım cunku dıgerı negatıf cıkmıstı umutsuzdum daha ıdrarı damlatır damlatmaz 2 sanıede cift cızgi kıpkırmızı botle bı duygu yok aglamalar gulmeler karısık duygular duramadım gecneın o saatinde gittim acile kan verdım beta hcg 3500 doktor guluyo ben guluyorum 2 gun sonra tekrarlat 2ye katlması gerekıyo dedı sımdı zaman gecmıyo sızden rıcam lutfen banada dua edın ınsallah bı sorun olmadan bebegımı alırım kucagıma 4 senedır bunun hasretını cekıyorum daha yazacak cok seyım var ama sureklı ugrarım su an ıstedıgım sadece dua lutfen herkese hayırlı olsun bebıslerı.

Cnm tebrikler sen hamilesin iki gün sonra git 3500 olan değer 7000 olacak ve minnakını gorebileceksin ınş.

Yumurtayıda çok iyi haşlayın dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…