2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben hep yatiyorum evde yemek cok yapamiyorum ki mecbur disardan soyluyorum o kadar inceleyemiyorum valla rabbim korusun valla napalim kalksam dusuk tehlikesi diisardan soylesek mikroplu off napcam bilmiyorum valla....

Sen yat canim kalkman daha tehlikeli yemeklerden zarar gelmesi sadece bi ihtimal ben de salata yaptim sadece ama sanirsin ki düğün yemegi pisirdim oyle bir yoruldum ki :) nineler gibi soluklana soluklana is yapiyorum

Bizde dışardan söylerdik yemek olmadığında, dışardan yemeyi kestik ama yaptığım domates konservelerimi buzluğa attığım bamya fasulye barbunya bezelyelerimi yiyorum.

Ben bugün düşük yaptim dikkat et kendine yat uzan.

cevabın ıcın cok tesekkurler.. gecmıs olsun canım allahım yenıden nasıp eder ınsallah ondan korkmayan taş olsun ben hıc beklemıyodum o kadar ımkansızdı hamıle kalmam . Su an sol kasıgımda agrı var batıyo boyle umarım onemlı bısey degıldır.

Dikkat et cnm normal bunlar, ben şu an düşürüyorum eve geldik annem sırtımı ovuyo, soğuk terler döküyorum ağrım çok var. Senin agri bebistendir.

Hayatım ben hamile iken derin dondurucu ve konserve tükettim elim ayağım yani bundada tuketecem.ne zararı var.50 kavanoz domates yaptım difrizde full hemde en büyük boy

Canım bence biraz fazla evham yapıyorsun. Ev konservelerindeki bakteri dışardakii sağlıksız kimyasal şeylerden kat kat daha sağlılıdır. Kaldı ki herkes hamile kalıyor o zman sağlıklı bebek sayısı çok az olurdu. Dışarda yemek yemek konusuna katılıyorum kesinlikle. Ama sürekli her şeyi didik didik edersek 9 ay geçmez biraz serin ol tatlım

Canım çok çok tebrik ederim ben bile çok sevindim inşallah güzel haberlerini duyarız yalnız artık maydanozdan uzak dur canım

Bence dışarıdakilerden bin kat daha sağlıklı canım :) el yapımı mis gibi.
Canım evde bir ben bir esim bide 18 aylık oğlum var.ama cok tüketiyoruz kıs domatesleri resmen zehir içleri yeşil Napim bide hamile iken pratik oluyor kipkirmizi pişmiş yaz domatesi :)sen yurt dışındamisin canım kargoyla gönderim :)

Yok kız bende yaptım :) 16 şişe kocaman :) valla çokta güzel oldular her yönden rahatlık :)

Canım çok çok tebrik ederim ben bile çok sevindim inşallah güzel haberlerini duyarız yalnız artık maydanozdan uzak dur canım
yaaa cok tesekkur ederım senınle aynı gunlerde dogracaz ınsallah 8 mayıs gorunuyo benımde hayırlısıyla alalım bebıslerımızı kucagımıza ınsallahhh . benım sol kasıgımda agrı var boyle durutmayan bı agrı degıl ama rahatsız edıcı normal mı sence cok bılgısızım yaa buraya sık sık takılmam lazım sanırım :)

Sen yat canim kalkman daha tehlikeli yemeklerden zarar gelmesi sadece bi ihtimal ben de salata yaptim sadece ama sanirsin ki düğün yemegi pisirdim oyle bir yoruldum ki :) nineler gibi soluklana soluklana is yapiyorum
Ayy bende dun esime dedim yaslilar gibi oflaya oflaya kalkiyorum yuruyorum dedim iyice halsiz kaldim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…