2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
çok teşekkür ederim çok heyecanlıyım şoku atamadım henüz. herkesle hamilelik hakkında konuşmak istiyorum :) aranızda bolca öğretmen arkadaş varmış belki bilen yardımcı olabilen biri çıkar. adaylık sürecinde doğum iznine ayrılmak sorun çıkarıyor mu? iki yılı geçmiş olacağım çünkü doğum sebebiyle olacak bu sefer. kızımda da ücretsiz doğum izni almıştım.

Merhaba arkadaşlar,araniza bende katıldım, ikinci gebeligim, Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

ben de geldim. son adet tarihi 14 ağustos. ikinci bebeğim. 24 yaşındayım. aday öğretmenim. bi kızım var kendisi 24 aylık.

Oh oh oh maasallah ne guzel kocaman bi aile olucaz burda..bebeciklerimizi kucagimiza alalim hepimiz hayirla saglikla insaAllah..arttır eksiltme yarabbi kanim bir kayniyoki bugun

Hayatım ben hamile iken derin dondurucu ve konserve tükettim elim ayağım yani bundada tuketecem.ne zararı var.50 kavanoz domates yaptım difrizde full hemde en büyük boy

Konserve tabiki candır kizlar o konuda hemfikiriz. Annem resmen seri uretime gecti kışlık hazirliklarinda ama ben tuketmeyecegim evet simdiye kadar kimsenin basina bisey gelmemistir belki ama gecmiste bir kaybim oldugu icin bu kadar paranoya. Mevsiminde sebze meyve tüketicem bu kış benim icin boyle gecicek salcasiz domates sossuz haslamayla gecicek bu kış :)
Tabiki herkes taşıdığı canın iyiligini dusunuyor suphesiz kimin içi nasil ediyorsa. Benimki boyle rahat edecek pimpirikli bir anne olucam heralde sonumuz hayrolsun :)

Hayirli olsun canim cok sevindim okuyunca mesajini Rabbim size bir hediye vermis 4 yildan sonra:) ben de vajinismustum gecen ay yendim ve hamilr kaldim seni cokkk iyi anliyorum yani. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin hic korkma ben de adetimin ikinci gunu 348 cikti hormon. Doktora gitmedim henuz bayramdan sonra gidicem arada o agrilar oluyor ama cok normal dediler yerlestigi icin:) dua et ve endiselenme en iyisi bu bebislerimiz icin

Cnm doktor yuzunu burusturp bebek olmasi gerekiodu ama yok.diyince ben baska bisey duymadm.zaten ciktm hemn dinlemedm. Sormadm.keseyi falan. Ama ilk keseyi gordu madallh iyi.kesen dedi
Canım bebek olması için kesenin 1.5 cmden büyük olması gerekiyomuş okuduğum kadarıyla bence doktorunun sekreterini ara bi öğren seninki kaç mm miş. ama tahmini doğum tarihin de benimkine göre geç benmkide daha sadece kese var. 1.5 cm olucagını sanmıyorum daha bence hiç umutsuzluğa kapılma boş gebelik olabilmesi için kesenin 2-2.3 cm olması gerekiyomuş anca o zmn anlaşılıyomuş oda çok sonraki iş sıkma canını bazı doktorlar çok patavatsız bayramdan sonra görürsün inş şimdi keyfini çıkar :) bu arada hcg düzenli artıyo mu ?

Cnm doktor yuzunu burusturp bebek olmasi gerekiodu ama yok.diyince ben baska bisey duymadm.zaten ciktm hemn dinlemedm. Sormadm.keseyi falan. Ama ilk keseyi gordu madallh iyi.kesen dedi
Canım sen içini ferah tut göreceksin bebeğini Allahın izni ile. Neler neler duydum. Bir arkadaşımıza hamileyken bebeğin kalbi durdu hemen almalıyız dedi doktor arkadas hemen başka hastaneye gitti bebeğin kalbi atıyor sonra arkadaş şikayetçi oldu diğer doktordan meğer cihazda o an bir sorun yaşanmış. Belki doktor göremedi, belki cihaz kaynaklı bir durum vardı, belki bebişin nazlı biraz naz yapıp sonra gösterecektir kendini. Şu an empati yaparak ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum. Lütfen kendini ve bebişini üzme.

Yok Can'ım iki kattan fazla artmış işte gayet normal bence gönlünü ferah tut Herkeste farklı olabiliyormuş bu değer artışları banada çok fazla gelmişti doktor keseyi görünce önemi yok dedi sen gönlünü ferah tut Allah büyük sende göreceksin inşAllah

Insallah canım çok kötü birşey doğum tarihlerimiz cok yakın son adet tarihin nedir kalp atıslarını duydunmu tuzlu cubuk ye yazanlar olmus tuzlu cubuk yemeye calısıyorum sürekli limonuda denicem
Canım bayram sebebiyle uzun bir yolculuğa çıktık mesajını görmemişim. Son adet 27 temmuz. Kalp atışını duydum çok şükür. Herşey yolunda dedi dr. Tuzlu şeyler mide bulantısini bastirir ama bazen bulanti öyle siddetlidirki ağzına lokma koyamazsin. Umarım seninkide biter ve rahat bi hamileligin olur

Dikkat et cnm normal bunlar, ben şu an düşürüyorum eve geldik annem sırtımı ovuyo, soğuk terler döküyorum ağrım çok var. Senin agri bebistendir.

Cok iyi anliyorum seni canim 2 sene once bende dusuk yaptim uzulme allahimen kisa zamanda o duyguyu yine yasatsin sana. Cabuk toparlarsin insallah canim. Allah yardimcin olsun. Oncelik senin sagligin

Allah razi olsn cnm insallh dedigin gibidr. Kani sadece ilk ogrendgmde ve bokac gun sonra bakmistm sonra da bakmadm. 29 agustosta 304 tu 1 eylulde 1034 sonra hic bakmadm..doktorda gornce 9 gun onceye gore boyleyse cok rahat kalbide duyarz falan dedi sonra boyle olunca ben.yikldm.iste

Allah razi olsn su an icimi rahatlatan tek sey dua siz de dua edin ne olur bisey olmasn. Yolk kesem de buyuktu makineyi koydgu gibi gorndu yani bebek olsa gorunurdu sanki. Alttan da bakti ya o zamn panikledm cunku dedki gel alttan bakalm kesn gorunur zamani cunku falan. Bilmiyrm bayrama mutlu girecem derken basima bu geldi. Insallh dedignz gibidr insallhhh

Allahım hepinize sağlıklı hamilelikler yaşatsın malesef ben düşük yapıyorum . 2. Gebelik hayırlısı artık.
Gecmis olsun canim.demek ki saglikli bir bebek degildi cok sukur ki sonra uzulmektense simdi olmus.Allah en kisa zamanda hayirli ,saglikli bir gebelik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…