2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Protestan vardı yanımda içtim zaten akıntı şeffaf a dönmüş inşallah tekrarlamaz sürekli su içiyorum yatıyorum tuvalete kalkmak zorunda kalıyorum tabi :) çok korkuttu ama yaaa

Korkutuyor tabi ama kendine teselli ver bende kullaniyorum vajinal olanindan. Iki gun peceteye geldi ama progestan hemen durdurdu oyle yogun degildi. Doktorum yerlesme dedi. Haftaya kontrolum var henu keseyi gormedik. Ogrendigimde cok yeniydi dinleniyorum az ayakta durmaya ozen goster. Korkma canim bebislerimiz bizimle allahin izniyle

Ilac rahimi kalinlastiriyor tutunmasini sagliyor bebislerin. Allah hepimize kolaylik versin cok bilmekte iyi degil simdi merak edip duruyoruz

Hanımlar benim bulantılarım inanılmaz sürekli kusuyorum dün gce kahve lekem gelmiş sabah kalktım suan bişey yok sizce napmalıyım bayram girdi malum araya çok korkuyorum bu normal bişeymi herkese hayırlı bayramlar

Dün akşam benim de oldu şuan yok progestan iç canım bayram girdi araya beklicez acil olmadıkça

Aynen dediklerini yapıyorum Allah yardım etsin bebislerimize sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

Buz limonlu olanlar var ya onlardan canim sutlu limonlulardan degil. Buzparmak yani limonlu

Maalesef geçiremedim üstelik sabah sabah yine aynı durumda uyandım

Burdan okuduğum kadarıyla leke kırmızı ise önemliymiş canım sıkma canını kendine dikkat et

kızlar mrblar ben de hamileliğimi çok yeni öğrendim bat tarihimde kan verdim değer 430 çıktı bi kaç güne tekrar vereceğim artışı gözlemlemek için. 4+3 şu anda kese görünür mü ultrasonda

Dün akşam benim de oldu şuan yok progestan iç canım bayram girdi araya beklicez acil olmadıkça
Doktor bana progestan vermedi ama canım folik asit dısında hiçbi ilaç vermedi ağır iş falanda yapmadım hep yattım ama olmus geceağrıdan uyuyamadım midem cok bulandı

Doktor bana progestan vermedi ama canım folik asit dısında hiçbi ilaç vermedi ağır iş falanda yapmadım hep yattım ama olmus geceağrıdan uyuyamadım midem cok bulandı
Bana da vermedi ama leke olunca içtim çok fazla bi ağrım yok leke de kesilmiş çok şükür bayramı atlatsak doktor bulmak da zor dinlenicez bol bol canım

Tam da Bayram'a denk geldi, doktorum da burda değil. Ben de de var iştah açılması ama normalin dışında yememeye çalışıyorum.

Biz ne olucaz o arada kilo 75
Boy 1.73 ama yinede etli butlu bir hatunum
Hayatım ben şuan 69 kg boy :1.71 ama oğlumda 74 ile hamile kaldım 90 la doğuma girdim oğlum doğumdan 1 ay sonra eski kiloma indim hatta dil çıkarırken oğlan 62 kiloya kadar indim yani oğlumda 16 kg aldım doğum sonrası 28 kg verdim :)oğlum çok Gazlı bir bebekti ilk 4 ay 20 saat ağladı kafaları yedim stresten ve bol emzirmekten. Kilolarım gitti diyete filan gerek yok saat başı emzirdim ilk 6 ay ek gıdaya 13. Ayında geçti 12 ay sadece anne sütü emdi ama bunda öyle yapmayacam çocuk şuan her yemeği seçiyor ek gıdaya geç geçti

Canım bilmiyorum ki sabırsızlıkla keseyi göreceğim günü bekliyorum önümüzdeki pazara randevu aldım 5 artı 5 oluyorum o zaman görür müyüm sizce?
Görünür muhtemelen canım benim de önümüzdeki çarşamba randevum nasıl beklicem bilmiyorum çok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…