2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende 16 kilo aldim ilk dogumda 22 kilo geri vermistim ama bunda daha dikkatli olucam cok zor oluyo ilkine 71le hamile kaldim simdi ise 67yim

Kahverengi lekesi gelenler endişe yapmayın bendede geldi beşinci haftanın başında doktor progestan verdi günde üç kere alıyorm aslında kanama olmadıkça çok ciddi bi şey değil hiç önemsemeyinde demiyorm sadece sakin olun çoğu kadın bunu yaşıyor benim çevremde çok duydum bide bebek yerleşiyor kese büyüyor ondanda hafif lekelenmeler olabilir ama doktorlar riske atmamak için ilaç veriyor yinede.. Bu arada bayramınız mübarek olsn Hayırlı Bayramlar..

O dediğin benim canım dün lekelenme oldu çok korktum geçti akşam sabah korkuyla baktım çok şükür yok inşallah olmaz korkutuyo insanı

İnşaAllah olmaz canım benim lekelenmem bi hafta boyunca ara ara geldi doktora dedim ilaç verdi kendimi o süreçte hep Allah bi insana ömür biçtiyse o kişinin doğum tarihi ve ölüm tarihini ezelden yazmıştır ondan doğacaksa bunlar bi engel değil her türlü doğacak inşaAllah diye teselli ettim tedbiri yine alalım tabiki canım ama üzülme çoğu kadın yaşıyor bunu progestan diye bi hap veriyorlar onu al istersen hem içinde rahat eder

Evet canım nasibi kaderi varsa gelecekler inşallah aldım yanıma progestan içiyorum canım hemen kesildi zaten çok çok azdı artacak diye korktum şimdi şeffaf akıntı var tedirgin oldum devamlı kontrol ihtiyacı duyuyorum yarın tekrar betaya batırırım belki bol su içip yatıyorum şimdilik

Aynen yarın baktır bi içinde rahat etsin ama bi sıkıntı olmayacak inşaAllah.. Bayramın tadını çıkar bi yandan hem kafan dağılır hem vakit geçer

Aynen yarın baktır bi içinde rahat etsin ama bi sıkıntı olmayacak inşaAllah.. Bayramın tadını çıkar bi yandan hem kafan dağılır hem vakit geçer
Evet canım biraz daha rahatlatır sağlıklı olduğunu bilmek

Can'ım benimde ayni sen gibiydi öğrendiğimde 4+1 di 776.4 cikti iki gun sonra 4+3 te 2052 de idrara sıkışık bekletti keseyi gördük ama Bayram'dan sonra tekrar gidicem en sağlıklısı o..3000 den asagi kese kolay kolay görünmüyo... İki gunde bir beta hcg 2 katına çıkıyo ..sen artısına bak.ona gore doktoruna git istersen cnimmm

Kızlar size güzel bir beslenme tavsiyesi, her gün bir kase yoğurda bir kasık bal bir kaç ceviz bir kaç fındık vb kuruyemiş ve içine sevdiğiniz meyve dilimlerini doğrayın karıştırın. Cok faydalı, hem lezzetli hem hepsi bir arada.

Kızlar şimdi ben Hcg de 1200 lü sayıları görünce merkez yeniden test yapmana gerek yok dedi. Biyandan o testler iyi oluyordu hamileliğimin devamını anlıyordum. Şimdi kese görünceye dek haber alamayacağım.Benim haftalarımda olan arkadaşlarım belirtiler ne? Ben de pek belirti yok olsa bir dert olmasa bir dert olmayınca da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…