2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende de pek Bi belirti yok arada kasıklarım ağrıyor sadece

Bende hamileyim benide aranıza alırmısınız . 2 gün önce degerim 70 di bugün 156. Nasıl sizce ?

Hoşgeldin canım değerin de gayet güzel artmış :)

Canım benimde senin haftalarda pek belirtim yoktu arada halsizlik ve kasık ağrım oluyordu çok az
Şimdi iki gündür ölüyorum cidden olsa bi dert olmasa bi dert

Wc de ıkınma ,dar giyinme,sık banyo yapma ,yorulma , birde bayram memlekette olan tek gelin benim ,çay koy yok vırt zırt offfff ya Rabbim bebeklerimizi korusun kasık Ağrı'm çok oldu memlekete gelince yoldan sonra çok korkuyorum benim gibi olan var mı birde saklıyorduk biz kimse duymasın diye yaymışlarrrrr beredeyse tüm sülaleye bilmeyende senin tipin kayık bişey mi var yoksa diyor Benim gibi olan var mı Rabbim sağlıkla aldırsın inşALlah kucaklarımıza aminnn

Canim kendine cok dikkat et benimde lasik agrilarim var ve ondan sonra lekelenmelerim baslamisti hemde sadece 70.km lik bir yolda hemde..

İnsanlar ne kadar değişik o nedemekmiş ya tipin kayık birşey mi var Kahkaha attım.

Canim kendine cok dikkat et benimde lasik agrilarim var ve ondan sonra lekelenmelerim baslamisti hemde sadece 70.km lik bir yolda hemde..
Can'ım ben geçen yıl düşük ve bir kist ameliyatı atlattım. O nedenle korkuyorum biraz inşAllah bu sefer sağlıkla olacak lekelenmen kaçıncı haftada başladı Can'ım senin ?

Kizlar selam bende araniza katildim beni de listeye ekleyin lutfen.
Ayrıca benim ayak bilenlerim çok agri yapiyor. Adet sancilarimmda ara ara gelip gidiyor benin gibi olan varmi 4+3 gunluguz

Merhaba kızlar bende 7 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz perşembe günü vajinal muayne ile kalp atışlarını gördük çok şükür. Ama henüz duyamaydık. Sizlere tavsiyem eski ultrason makinelerinde görünmüyor bu kadar küçük bebişler korkmayın , ben korkup son teknoloji biyere gittim o şekilde gördük bebişide kalbinide. Birde Bu günlük kısmını nasıl ekliyorsunuz ?

Bizde ailelere söylemedik, babam memlekete gidelim mi dedi. Tamam dedik. Burda tişörtle geziyoruz orda soba yanıyor. Hasta olmadan döneriz inşllah.

Kızlar İi bayramlar :))) halsizlik mide bulantısı baş dönemedi olan arkadaşlar eğer progestan kullanıyorsanız kesinlikle o yapıyor. Hem halsizlik hem iştahsızlık. Yemek yerken bile iç geçmesi. İlk beni mahvetti resmen bugün içmedim ve o kadar iyiym ki. Sanırım içmiycem artık

Can'ım ben geçen yıl düşük ve bir kist ameliyatı atlattım. O nedenle korkuyorum biraz inşAllah bu sefer sağlıkla olacak lekelenmen kaçıncı haftada başladı Can'ım senin ?
Cok gecmis olsun rabbim bir daha uzmesin saglikla al kucagina bu sefer bende seninle hemen hemen ayni seyleri yasadim gecen sene benim 5. Haftada basladi canim progestannla gecti cok sukur lekelenme ama kasik agrilari cok fazla hala

Vajinal kullanimda yan etkileri yok denecek kadar az olup etkisi daha fazla oluyormus canim.

Hanımlar doktoedan geliyorum bi arkadasınd benim gibi dün gece lekesi gelmişti doktor içerde ufak bir kanama alanı var dedi progestan verdi bence böyle olanlar ihmal etmeden acil doktora gidin gittiğimde kalp atısların da duydum çok şükür bebek canımı diye bakmam lazım dedi kanama var deyince korktum bende ama cok şükür bebek canlı düşük tehlikesi kadar ciddi değil ama gene dikkat etmek lazım ben sürekli yattığım halde kanama olmus şaşırdım böyle lekeleri mutlaka ciddiye alıp hemen doktora gidin

Arkadaşlar progestan düşük tehlikesi olanlarda olmaz ise olmaz kafanıza göre bırakmayın sakın. Ben tüp bebek ile hamile kaldığım için taa Kalınlaştırma aşamasından beri yani yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama vajinal kullanıyorum ve hiç bir yan etkisi olmadı üstelik etkisi çok daha fazla. Vajinal kullanmanızı öneririm sadece akıntınız fazla oluyor vücut kapsülü atıyor endişelenmeyin

Doktor bana ne yolla kullancamı söylemedi eczacı sabah aksam deyince açmı tokmu diye sordum oda dojtor nasıl kullanmanı söyledi dedi ama doktor bana bişey söylemedi

Kizlar selam bende araniza katildim beni de listeye ekleyin lutfen.
Ayrıca benim ayak bilenlerim çok agri yapiyor. Adet sancilarimmda ara ara gelip gidiyor benin gibi olan varmi 4+3 gunluguz

Benim de ayaklarım çok ağrıyordu ama geçti şimdi
Bilgilerini yazarsan eklerim canım bu arada hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…