- 11 Temmuz 2016
- 52
- 31
- 8
- 37
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.821
Bende de pek Bi belirti yok arada kasıklarım ağrıyor sadeceKızlar şimdi ben Hcg de 1200 lü sayıları görünce merkez yeniden test yapmana gerek yok dedi. Biyandan o testler iyi oluyordu hamileliğimin devamını anlıyordum. Şimdi kese görünceye dek haber alamayacağım.Benim haftalarımda olan arkadaşlarım belirtiler ne? Ben de pek belirti yok olsa bir dert olmasa bir dert olmayınca da korkuyorum
Bende hamileyim benide aranıza alırmısınız. 2 gün önce degerim 70 di bugün 156. Nasıl sizce ?
Kızlar şimdi ben Hcg de 1200 lü sayıları görünce merkez yeniden test yapmana gerek yok dedi. Biyandan o testler iyi oluyordu hamileliğimin devamını anlıyordum. Şimdi kese görünceye dek haber alamayacağım.Benim haftalarımda olan arkadaşlarım belirtiler ne? Ben de pek belirti yok olsa bir dert olmasa bir dert olmayınca da korkuyorum
Wc de ıkınma ,dar giyinme,sık banyo yapma ,yorulma , birde bayram memlekette olan tek gelin benim ,çay koy yok vırt zırt offfff ya Rabbim bebeklerimizi korusun kasık Ağrı'm çok oldu memlekete gelince yoldan sonra çok korkuyorum benim gibi olan var mı birde saklıyorduk biz kimse duymasın diye yaymışlarrrrr beredeyse tüm sülaleye bilmeyende senin tipin kayık bişey mi var yoksa diyor Benim gibi olan var mı Rabbim sağlıkla aldırsın inşALlah kucaklarımıza aminnn
İnsanlar ne kadar değişik o nedemekmiş ya tipin kayık birşey mi varWc de ıkınma ,dar giyinme,sık banyo yapma ,yorulma , birde bayram memlekette olan tek gelin benim ,çay koy yok vırt zırt offfff ya Rabbim bebeklerimizi korusun kasık Ağrı'm çok oldu memlekete gelince yoldan sonra çok korkuyorum benim gibi olan var mı birde saklıyorduk biz kimse duymasın diye yaymışlarrrrr beredeyse tüm sülaleye bilmeyende senin tipin kayık bişey mi var yoksa diyor Benim gibi olan var mı Rabbim sağlıkla aldırsın inşALlah kucaklarımıza aminnn
Bebek olunca tip kayıyormuş onlara göreİnsanlar ne kadar değişik o nedemekmiş ya tipin kayık birşey mi varKahkaha attım.
Can'ım ben geçen yıl düşük ve bir kist ameliyatı atlattım. O nedenle korkuyorum birazCanim kendine cok dikkat et benimde lasik agrilarim var ve ondan sonra lekelenmelerim baslamisti hemde sadece 70.km lik bir yolda hemde..
Muz bilemicem ama kaşar yemeyin bence , kaşar oldukça yağlı. Kalsiyum ve proteini en yüksek peynir Lor peyniri yani çökelek.Kızlar bebekleri çabuk büyütüp kilo aldırmak istiyorsak kaşar ve muz yiyeceğiz benim Dr Demişti
Cok gecmis olsun rabbim bir daha uzmesin saglikla al kucagina bu sefer bende seninle hemen hemen ayni seyleri yasadim gecen sene benim 5. Haftada basladi canim progestannla gecti cok sukur lekelenme ama kasik agrilari cok fazla halaCan'ım ben geçen yıl düşük ve bir kist ameliyatı atlattım. O nedenle korkuyorum birazinşAllah bu sefer sağlıkla olacak lekelenmen kaçıncı haftada başladı Can'ım senin ?
Vajinal kullanimda yan etkileri yok denecek kadar az olup etkisi daha fazla oluyormus canim.Kızlar İi bayramlar :))) halsizlik mide bulantısı baş dönemedi olan arkadaşlar eğer progestan kullanıyorsanız kesinlikle o yapıyor. Hem halsizlik hem iştahsızlık. Yemek yerken bile iç geçmesi. İlk beni mahvetti resmen bugün içmedim ve o kadar iyiym ki. Sanırım içmiycem artık
Ben yerinde olsaydım sizin tipinize tükürüm derdim aptal bunlar ya insanın yüzüne denir mı ?kusura bakma canım bir an sinirlendimBebek olunca tip kayıyormuş onlara göreCan'ım
Doktor bana ne yolla kullancamı söylemedi eczacı sabah aksam deyince açmı tokmu diye sordum oda dojtor nasıl kullanmanı söyledi dedi ama doktor bana bişey söylemediArkadaşlar progestan düşük tehlikesi olanlarda olmaz ise olmaz kafanıza göre bırakmayın sakın. Ben tüp bebek ile hamile kaldığım için taa Kalınlaştırma aşamasından beri yani yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama vajinal kullanıyorum ve hiç bir yan etkisi olmadı üstelik etkisi çok daha fazla. Vajinal kullanmanızı öneririm sadece akıntınız fazla oluyor vücut kapsülü atıyor endişelenmeyin
Kizlar selam bende araniza katildim beni de listeye ekleyin lutfen.
Ayrıca benim ayak bilenlerim çok agri yapiyor. Adet sancilarimmda ara ara gelip gidiyor benin gibi olan varmi 4+3 gunluguz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?