2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar yorgunluktan oluyorum ayaklarım belim geberiyorum bu kaynanalar hıc acımıyor insana bu gun en son patladım aslında öyle herseye karışmaz ama mevzu çocuklarıysa sokar lafı .bu gun aksama kadar oğlum kucaktan inmedi üstüne 2 kurban kesildi hem onun hem bizim daha yeni bitti is.oglum esime cok düşkün bu gunde baba baba bırakmadı pesini bide esim altını açtı oğlanın .diyor ki bırak oğlum annesi acsın dedi (daha oncede hamile oldugumu duyan görümcem arka arkaya doğuruyor sanki kendimi bakıyor Abi'm bakıyor demiş kaynanama )bende dayanamadım bu gun annesi acsın deyince .aman sanki ben mı bakıyorum babası bakıyor ben aksama kadar yatıyorum dedim.dogururum tabi arka arkaya dedim. Lafı soktum.sok oldu nerden duydu der gibi oğluna baktı.o kadar güven me bu sefer bakmaz dedi beni çileden çıkardı

Ya bu dusuncesiz insanlara ne diyim ben yaa sen birde tup bebek yapiyorsun cok daha dikkatli olmalari gerekirken sana. Hem senin cig ete dokunmaman lazim bana dr un sakin dokunma dedi sen bide etlemi ugrastin ben hic dokunmadim vallahi. Hem babasi baksa ne oluyomus ben onu anlamiyorum anne baba bakimi ayrimi yapilmasi lazim anne bokunu temizlesin baba sevsin bunlara gore sanki tek basina yaptin cocugu ayyy ben cok sinirleniyorum hu durumlara allah yardincin olsun canim benim rabbim o kadar buyukki kimse dedigini yasamadan gitmiyo bu dunyadan onlarda baska bir sekilde sana dediklerini yasarlar mutlaka sen kedini rahat birak takma relaks ol bebegini dusun kendini dusun senden daha onemli hic bir sey yok hayatta unutma tatlim

Cihazın gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum.
Eski kafa insanlarla uğraşmak zor. Bir yazı okumuştum, kocası tarafından yeteri kadar sevilmeyen kadınlar erkek çocuklarını eşlerinden kıskanırmış.

Tansiyon dusuklugu yasayan varmi kizlar benim tansiyon 7-4 ile 8-5 arasinda fena mide bulantisi bas donmesi var

kizlar bende yeni ogrendim bayram araya girdigin icin dr girununemedim sadexece gebe oldugumu ogrendim insdr nezaman gitsem diye dusunuyorum

eski kafa filan degil bunlar nerhamet ve vicdan yoksunu sadece

hayırlı olsun canım.Allah kucağında gostersin.
gerçekten kullanılan cihaz önemli ben ilk hamileligimde ozele gidip öğrenmiştim zaten ama tahlilleri devlette yaptırayım demistim.ordaki Dr da ultrasonla bakmak istedi.cihazlari eskiydi.gormek için karnıma bastirdikca bastırıyor .sinir oldum.gorunmuyor vajinal bakalım dedi.ozelde ise karnıma koyar koymaz görünmustu.bir daha da gitmedim zaten oraya

Ben iki gündür fitil olarak kullanıyorum gercekten yan etkisi az oluyor mide bulantım azaldı alıstım da basta bana da zor geldi
Ben fitil hiç kullanmadıgım için aksam agızdan aldım direk uyudum sabah okadar cok mide bulantım yoktu uyandığımda ilaçtanmıdır yoksa 12 de yedim gece ondanmıdır bilmiyorum bulantı hapımı içmedim ikisi ağır gelir diye bakalım bugün nasıl geçecek

Canlarım normalde kaynanam bana karışmaz iyi sayılır .benim Görümceler kıskanç esim yardım ediyor diye

Canlarım normalde kaynanam bana karışmaz iyi sayılır .benim Görümceler kıskanç esim yardım ediyor diye

Cok gecmis olsun rabbim bir daha uzmesin saglikla al kucagina bu sefer bende seninle hemen hemen ayni seyleri yasadim gecen sene benim 5. Haftada basladi canim progestannla gecti cok sukur lekelenme ama kasik agrilari cok fazla hala
Can'ım benim sağlıkla alalım inşAllah beneklerimizi kucaklarımıza

Kizlar bende cok kasik agrisi oluyor,ve hic gecmeyen bie migren var he bi de metalik tat aldim bir iki kez. Akintim da azaldi gibi. Ama asagi vuran kasik agrisi bazen korkutuyor normal diyorlar yerleşiyor diye ama bilemedim henuz doktora gitmedigim için. Insallah pazartesi ye randevu alacağım. 5 hafta 3 günlük olmasi lazim hesabima göre.

Canm inan bazen kendimden suohe ediyorum bulanti felan yok bende korkuyorm bos gebelik vs olabilirmi diye.sadece cabuk yoruluyorum arada kasik agrisi o kadar..

Catlayabilirler canim hiic ilgilenme obemli olan esinin durumu hic canini sıkma

Bu arada hepinizin bayramini kutluyorum.Hayirlara vesile olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…