- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.841
Kızlar yorgunluktan oluyorum ayaklarım belim geberiyorumbu kaynanalar hıc acımıyor insana bu gun en son patladım aslında öyle herseye karışmaz ama mevzu çocuklarıysa sokar lafı .bu gun aksama kadar oğlum kucaktan inmedi üstüne 2 kurban kesildi hem onun hem bizim daha yeni bitti is.oglum esime cok düşkün bu gunde baba baba bırakmadı pesini bide esim altını açtı oğlanın .diyor ki bırak oğlum annesi acsın dedi (daha oncede hamile oldugumu duyan görümcem arka arkaya doğuruyor sanki kendimi bakıyor Abi'm bakıyor demiş kaynanama )bende dayanamadım bu gun annesi acsın deyince .aman sanki ben mı bakıyorum babası bakıyor ben aksama kadar yatıyorum dedim.dogururum tabi arka arkaya dedim. Lafı soktum.sok oldu nerden duydu der gibi oğluna baktı.o kadar güven me bu sefer bakmaz dedi beni çileden çıkardı
Cihazın gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum.Merhaba kızlar bende 7 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz perşembe günü vajinal muayne ile kalp atışlarını gördük çok şükür. Ama henüz duyamaydık. Sizlere tavsiyem eski ultrason makinelerinde görünmüyor bu kadar küçük bebişler korkmayın , ben korkup son teknoloji biyere gittim o şekilde gördük bebişide kalbinide. Birde Bu günlük kısmını nasıl ekliyorsunuz ?
Eski kafa insanlarla uğraşmak zor. Bir yazı okumuştum, kocası tarafından yeteri kadar sevilmeyen kadınlar erkek çocuklarını eşlerinden kıskanırmış.Kızlar yorgunluktan oluyorum ayaklarım belim geberiyorumbu kaynanalar hıc acımıyor insana bu gun en son patladım aslında öyle herseye karışmaz ama mevzu çocuklarıysa sokar lafı .bu gun aksama kadar oğlum kucaktan inmedi üstüne 2 kurban kesildi hem onun hem bizim daha yeni bitti is.oglum esime cok düşkün bu gunde baba baba bırakmadı pesini bide esim altını açtı oğlanın .diyor ki bırak oğlum annesi acsın dedi (daha oncede hamile oldugumu duyan görümcem arka arkaya doğuruyor sanki kendimi bakıyor Abi'm bakıyor demiş kaynanama )bende dayanamadım bu gun annesi acsın deyince .aman sanki ben mı bakıyorum babası bakıyor ben aksama kadar yatıyorum dedim.dogururum tabi arka arkaya dedim. Lafı soktum.sok oldu nerden duydu der gibi oğluna baktı.o kadar güven me bu sefer bakmaz dedi beni çileden çıkardı
eski kafa filan degil bunlar nerhamet ve vicdan yoksunu sadeceCihazın gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum.
Eski kafa insanlarla uğraşmak zor. Bir yazı okumuştum, kocası tarafından yeteri kadar sevilmeyen kadınlar erkek çocuklarını eşlerinden kıskanırmış.
Ben iki gündür fitil olarak kullanıyorum gercekten yan etkisi az oluyor mide bulantım azaldı alıstım da basta bana da zor geldiBen hayatımda hiç fitil tarzı bişey kullanmadım açıkcası korkuyorumda yanlıs kullanırım diye
Ben hayatımda hiç fitil tarzı bişey kullanmadım açıkcası korkuyorumda yanlıs kullanırım diye[/QUO
hayırlı olsun canım.Allah kucağında gostersin.Merhaba kızlar bende 7 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz perşembe günü vajinal muayne ile kalp atışlarını gördük çok şükür. Ama henüz duyamaydık. Sizlere tavsiyem eski ultrason makinelerinde görünmüyor bu kadar küçük bebişler korkmayın , ben korkup son teknoloji biyere gittim o şekilde gördük bebişide kalbinide. Birde Bu günlük kısmını nasıl ekliyorsunuz ?
Ben fitil hiç kullanmadıgım için aksam agızdan aldım direk uyudum sabah okadar cok mide bulantım yoktu uyandığımda ilaçtanmıdır yoksa 12 de yedim gece ondanmıdır bilmiyorum bulantı hapımı içmedim ikisi ağır gelir diye bakalım bugün nasıl geçecekBen iki gündür fitil olarak kullanıyorum gercekten yan etkisi az oluyor mide bulantım azaldı alıstım da basta bana da zor geldi
Benim de ayaklarım çok ağrıyordu ama geçti şimdi
Bilgilerini yazarsan eklerim canım bu arada hayırlı olsun :)
Yok Can'ım bende sinirlenmiştim zatenBen yerinde olsaydım sizin tipinize tükürüm derdim aptal bunlar ya insanın yüzüne denir mı ?kusura bakma canım bir an sinirlendim
Ekledim canımİstanbul 30 yas gida muhendisi 19 mayis dogum
Can'ım benim sağlıkla alalım inşAllah beneklerimizi kucaklarımızaCok gecmis olsun rabbim bir daha uzmesin saglikla al kucagina bu sefer bende seninle hemen hemen ayni seyleri yasadim gecen sene benim 5. Haftada basladi canim progestannla gecti cok sukur lekelenme ama kasik agrilari cok fazla hala
Can'ım benim sağlıkla alalım inşAllah bebeklerimizi kucaklarımıza
Kızlar şimdi ben Hcg de 1200 lü sayıları görünce merkez yeniden test yapmana gerek yok dedi. Biyandan o testler iyi oluyordu hamileliğimin devamını anlıyordum. Şimdi kese görünceye dek haber alamayacağım.Benim haftalarımda olan arkadaşlarım belirtiler ne? Ben de pek belirti yok olsa bir dert olmasa bir dert olmayınca da korkuyorum
Canlarım normalde kaynanam bana karışmaz iyi sayılır .benim Görümceler kıskanç esim yardım ediyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?