2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Dadli sayfa yenilemekten bi hal oldum bugun internette de problemmi vardir nedir gec yukluyo sayfayi. Hayirli haberler ver insallah seni bekliyorum cikmadimi test sonucu ?

Kızlar malesef ben kimyasal gebelik yaşadım sanırım lekelenme devam ediyo dün akşam doktora çıktım 39.1 e düşmüş beta farklı hastanede sonuçlar bu kadar fark yapmaz sanırım yarın tekrar bakılacak sifirlanmasi lazımmış hepinize dua ediyorum mayısta bebeklerinize sağlıkla kavusun inşallah Allah a emanet olun

Kızlar özür dilerim yazamadım evde unutmuşum teli acele ile .sonrada büyüklere gittik bayramlaşmaya daha yeni geldik .şükür sonucum ilk 343 tü bugün ki ise 713 kusura bakmayın geç yazdım

endless love canım benide eklemisin YAŞ :32 boy:1,71 kg :69 2. Çocuk Allah nasip ederse hımm Mersin ev Hanımı yarışmacı Arkadaşlara başarılar

Canım ya çok üzüldüm ya allah büyük kimyasal gebelikden sonra çabuk hamile kalınır senin ilk değerin kaçtı

Canım ya çok üzüldüm ya allah büyük kimyasal gebelikden sonra çabuk hamile kalınır senin ilk değerin kaçtı
Canım 14, 25, 64 çıktı şimdi bayram olduğu için leke geldi diye devlete gittim orda 39.1 çıktı eski değeri gormediği için yarın tekrar tahlil istedi ama leke hala devam benim pek ümidim yok zaten doktor sifirlandigini görmem lazım dedi

Daha önce devlettemi yaptın testi makineler degişincede değer düşük çıkar

Batına kaç gün vardı bu beta hcgyi yaparken

Merhaba kizlar.bende mayiz annesi olucam insallah.allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.insallah

Daha önce devlettemi yaptın testi makineler degişincede değer düşük çıkar
Batına kaç gün vardı bu beta hcgyi yaparken
Daha öncekiler ozeldeydi canım bat günü geçen hafta çarşamba 25.55 çıktı iki gün sonra yani cuma 64.2 çıktı özelde ama pazar günü çok silik lekelenme vardı geçti dün yine olunca devlete gittim doğum acile 39.1 çıktı önceki değerin 64 olduğunu söyledim iki gün sonra tekrar gel sifirlandigini görmem lazım dedi yarın gidicem tekrar ama leke devam ediyor hala sildikce geliyo bu kadar fark olabilir mi laboratuvarlarda

Dur bakalim canim belki hastane farki olabilir
Kızlar özür dilerim yazamadım evde unutmuşum teli acele ile .sonrada büyüklere gittik bayramlaşmaya daha yeni geldik .şükür sonucum ilk 343 tü bugün ki ise 713 kusura bakmayın geç yazdım

Ayy ozur nedemek askolsun bayram gunu ancak..istikrarla buyuyo kuzun canim masallah Allah hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin cok sevindim..
endless love canım benide eklemisin YAŞ :32 boy:1,71 kg :69 2. Çocuk Allah nasip ederse hımm Mersin ev Hanımı yarışmacı Arkadaşlara başarılar

Ben hala yatistayim tatlim ama iyi haberini aldik ya daha da iyiyim masallah masallah rabbim daim etsin saglikla kicaklarimiza da alalim insallahhh
Canim ben kacirmisim sanirim senin neyin var hayirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…