2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar ben adetime 5gun kala cok silik bi cizgi gordum acile gidip kan verdim ve degerim 44 cikti nobetci dr 3-4 haftalik hamilesin dedi ertesi gun tatile ciktik donduk bayram tatili girdi yani onumuzdeki hafta anca gidicem tekrar dr a 6. Haftanin icinde olucam onun disinda hic gounmedim doktora gorunurde bi sikintida yok. Emin olun sakinan goze cop batar biraz akisina birakmak lazim stres cok olumsuz etkiliyo inanin benim 2. Hamileligim bu ilkindede cok evham yapmadim rabbim ne yazdiysa o olur ki bu bebegi 2 bucuk yildir istiyoduk sukur verdi rabbim Allah bebeklerimiz saglikla ve hayirla kucagimiza almayi nasip etsin

Can'ım bende de kokulu akıntı vardı su an kesildi ama yarin hemen doktora gideceğim. Kronik mantar problemim var benim zarar vermez insallah dedigin gibi bayram araya girdi ters zamana denkgeldi...

Kizlar su süt kesiği tarzi akinti durmadi ayağa kalkinca su gibi geliyor acaba progestan dan dolayu olabilirmi.böyle olan varmi aranizda.

Kızlar temizlik konusunda bilgisi olan var mı? Nelere dikkat ediyorsunuz temizlik yaparken bebeğe zarar vermemesi icin ilaçlar bakımından?

Can'ım ben cok çamaşır suyuna maruz kalmamaya çalışıyoruz...baskada dikkat ettiğim bisi yok hepsine aynı devam ediyorum

Kızlar kan verdim değerim yükselmiş mi diye .dua edin lütfen yükselmiş olsun
Hayirli haberlerini bizimlede paylas canim
Ben cuma kan verdim 1095 di bida kan vermedim bayram girince kontrole de gidemedim sizce bi sıkıntı varmidir

Yoktur Allahin izni ile.olsa hissederdin canim.bende gitmedim daha 4+6 olduk
Merhabalar iki gun once kan testi yaptirdim beta degerim 2885 olarak cikti ama daha bayram oldugu icin doktora gidemedim.
Degerin gayet guzel canim.hosgeldin bu arada

İnşaAllah canım yükselmiştir.. Bu arada benide ekler misiniz_? Bartın dayım öğretmenim 24 yaşındayım 1.70 boyum 57 kilom nasipse ilk çocuğum

Kızlar kan verdim değerim yükselmiş mi diye .dua edin lütfen yükselmiş olsun
İnşallah yükselmiştir bizi de haberdar et canım
İnşaAllah canım yükselmiştir.. Bu arada benide ekler misiniz_? Bartın dayım öğretmenim 24 yaşındayım 1.70 boyum 57 kilom nasipse ilk çocuğum

Bebişin doğum tarihini de yazarmısın ?

Can'ım benide yaz 1.çocuk yaş 30 öğretmen

Ekledim seni de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…