- 4 Şubat 2016
- 559
- 486
- 33
- 36
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.041
Icimi rhatlattin canim cok sagol :)Canim bende devlette yaptim yine devlette yapicam.ben odama gotururlerken ayilmistim.agriya gelince evet ilk ayildiginda biraz agri cekiosun ama dogum bu hepsinin bi zorlugu var.ayildiktan sonra zaten agri kesici vuruolar bikac saatte bi.ben ayni gun ayaga kalktim.
Aynı bende senin gibiyim valla gündüz geç kalkıyorum bi kahvaltı yapıyorum ta akşama kadar aç geziyorum et yemiyorum ne olacak bu halimiz
Kızlarr ben de sizdenimEtle aram yoktu hamilelikte hic sevemefm. Yedgmde midem bulanmiyor ama yok yani gitmiyor. Hamilelik oncesi kahvaltida ceyrek desen ekmek yemezdm falan. Simdi kuzu icin guzel yapiyorum kahvaltiyi. Ama et balik ne yapicam bilmem
Şu anda az önce uyandım be belim fena ağrıyor.dön dön uykum bölük pörçük.gece de abartmadan saat başı uyanıyorum nerdeyse.bide sola veya sağa yatınca kaburgam üst üste biniyor batıyor artıkGünaydın:) Hoşbuldum. Gece dön o yana dön bu yana hiç uyuyamadım. Uygun yatış pozisyonunu nasıl bulcam ben ya. Bi de öyle terliyorum ki son zamanlarda sabaha karsı. Özellikle göğüs arası. Normal bişeydir dimi?
Hoşgeldinn, hayırlı olsun :)Günaydın:) Hoşbuldum. Gece dön o yana dön bu yana hiç uyuyamadım. Uygun yatış pozisyonunu nasıl bulcam ben ya. Bi de öyle terliyorum ki son zamanlarda sabaha karsı. Özellikle göğüs arası. Normal bişeydir dimi?
Canım nasıl oldun geçti mi hastalığın?Canım cok sağol zaten yataktan çıkacak halim yok bu aralar çok unutkan oldum az evvel çorba yapiyim dedim ocağın altını açık bırakmışım çakmak la yakmayı unutmuşum gaz kokusu evi sarmış son anda fark ettim kapattım ocağı ama çok kötü öksürmeye başladım pencereyi açtım havada buz gibi ayy nedir bu çektiğim bilmiyorum hastalık beni maaf etti
Merhaba canım ben 2 hafta önce yaptırdım detaylıyı bize 5 tane kısa kısa video verdiler cd de ultrason sırasında heycandan çok anlayamadım ama videolar da yüzü net bişekilde belli oluyor uzun süreli değil tabiki anlık ama videoyu durdurup bakabiliyoruz.günaydın arkadaşlar nasılsınız, çok uzun süredir foruma giremedim, inş hepinizin bebişleri iyi ve keyifleri yerindedir, benim de oğlum olacak inş adı da Ömer, bi kızım vardı şimdi de bi oğlum oluyor , inş sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir hepimizin bebekleri
ve pazartesi ayrıntılı ultrason rand var çok heyecanlıyım, yüzü net şekilde belli oluyor mu bu ayrıntılıda
Tuzlu suyla gargara yap canım o baya uyuşturuyor ağrı çekmezsin en azındanDiş ağrısına acil yardım kızlar çok ağrıyo hamileyken dişçiyede gitmek istemiyorum
bende kan sulandirici kullaniyorum normal dogum istiyom. Benim tahminim doktor igneyi son zamanlarda biraktirirY
Yapanlar varmis ama ben kan sulandirici igne kullaniyorum normal dogum sknti olabiliyo ama normak istemiyorum zaten ben korkuyorum
ayyyy nasıl guzel yaa masalllahMerhaba canım ben 2 hafta önce yaptırdım detaylıyı bize 5 tane kısa kısa video verdiler cd de ultrason sırasında heycandan çok anlayamadım ama videolar da yüzü net bişekilde belli oluyor uzun süreli değil tabiki anlık ama videoyu durdurup bakabiliyoruz.
Geçmiş olsun canım tekrar. Benimki önceden daha çok kasıkların alt kısmına vuruyordu şimdi rahim yükselince sanırım yukarılara çıktı göbek hizasına vuruyor. Benimki de çok hareketli, mesela tüm gün evdeysem rahat rahat sıcak ortam sanki içerde parti var böyle :)) ama dışarı çıkarsam veya ayakta çok kalırsam küsüyor mu korkuyor mu ne vurmuyor eve dönünce, çok hisli bir bebekGünaydın canlar hayırlı nurlu cumalar inşallah bi kaç gündür giremedim eksik hissettim kendimi :)) geçmiş olsuna gelen gidenim oldu. 2 sorum olacak sizlere ayakları aşağıda bizim Erva hanımın bazen öyle bi vuruyor ki kasığıma korkuyorum rahim dikişli ya benim bi sıkıntı olur mı diye. Siz nerde hissediyorsunuz o tekmeleri bizim ki hiç durmuyor sabah akşam gece pat pat geçiriyorbide şu akıntı durumu yoğunluk durumu nasıl kuzular geçen sordum Dr a normal akıntı eğer kaşıntı olursa sıkıntı enfeksiyon dedi çok şükür kaşınma yokta sanki bana biraz fazla çok geldi kafam karıştı
ben uzun süre vajinamın hemen üstünde hissettim, hatta tedirgin oluyordum. ama birkaç gündür göbek hizamda ve göbeğimin üstünde hissediyorum :)Günaydın canlar hayırlı nurlu cumalar inşallah bi kaç gündür giremedim eksik hissettim kendimi :)) geçmiş olsuna gelen gidenim oldu. 2 sorum olacak sizlere ayakları aşağıda bizim Erva hanımın bazen öyle bi vuruyor ki kasığıma korkuyorum rahim dikişli ya benim bi sıkıntı olur mı diye. Siz nerde hissediyorsunuz o tekmeleri bizim ki hiç durmuyor sabah akşam gece pat pat geçiriyorbide şu akıntı durumu yoğunluk durumu nasıl kuzular geçen sordum Dr a normal akıntı eğer kaşıntı olursa sıkıntı enfeksiyon dedi çok şükür kaşınma yokta sanki bana biraz fazla çok geldi kafam karıştı
Canım anne yanı beşik ve park yatak arasında ben de çok gidip geliyorum. Anne yanı beşikler tipine göre 6 ay-1 yıl kullanılabiliyor sanırım max, sonrasında kullanamıyorsun. Park yatağı ise 3 yaşına kadar kullanabiliyorsun. Ben yatak odama hemen yanıma park yatak alayım, 1 yıl bizle orda yatsın sonra odasınadaki beşiğine alırım diyendişündüm. hem mesela oturma odasına geçince yanıma çekebilirim içinde uyuyabilir park yatakta ya da oyun oynayabilir ya da mesela seyahate gittik yanımızda taşıyabileceğimiz bir yatak olur 3 yaşına kadar diye düşündüğüm için park yatak daha kullanışlı geldi ama tabi ki anne yanı beşikte de arada bir şey olmadan direk yan yana yatıyor olma fikri çok cezbediyorben uzun süre vajinamın hemen üstünde hissettim, hatta tedirgin oluyordum. ama birkaç gündür göbek hizamda ve göbeğimin üstünde hissediyorum :)
kızlar ben bugün alışveriş planlamasına başladım. bebek odası için 5 model belirledim, arasından seçim yapacağız, fiyatlar nerdeyse hep aynı zaten..
sırada beşik var. anne yanı beşikler çok kullanışı gibi, hiç kalkamdan emzirebilirsin geceleri, yanına alabilirsin hemen, hem de yanyana yatmış oluruz hep :) peki bunun yanında park yatak da gerekir mi sizce? sadece anne yanı beşik işimi görür mü? ne düşünüyorsunuz?
Merhaba canım ben 2 hafta önce yaptırdım detaylıyı bize 5 tane kısa kısa video verdiler cd de ultrason sırasında heycandan çok anlayamadım ama videolar da yüzü net bişekilde belli oluyor uzun süreli değil tabiki anlık ama videoyu durdurup bakabiliyoruz.
Canım bizim gitmeden haberimiz yoktu doktor cd verdi hatta ilk bi kaç gün açmadık biz sonra bi baktık video varmış :) umarım sanada verirler:)ayyyy nasıl guzel yaa masalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?