- 20 Temmuz 2011
- 477
- 495
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.061
inşallah verirler canım sanada bir sor gittiğinde imkanı varsa verir umarıminş bana da verirler videooo
Günaydın cnm hayırlı cumalarGünaydın canlar hayırlı nurlu cumalar inşallah bi kaç gündür giremedim eksik hissettim kendimi :)) geçmiş olsuna gelen gidenim oldu. 2 sorum olacak sizlere ayakları aşağıda bizim Erva hanımın bazen öyle bi vuruyor ki kasığıma korkuyorum rahim dikişli ya benim bi sıkıntı olur mı diye. Siz nerde hissediyorsunuz o tekmeleri bizim ki hiç durmuyor sabah akşam gece pat pat geçiriyorbide şu akıntı durumu yoğunluk durumu nasıl kuzular geçen sordum Dr a normal akıntı eğer kaşıntı olursa sıkıntı enfeksiyon dedi çok şükür kaşınma yokta sanki bana biraz fazla çok geldi kafam karıştı
Rahat ettin mi bunla cidden,ben aldım 1 hafta önce ben edemiyorum bi ilk iki gün rahattım sonra perişanlıktan başka bişey olmadı her gece yastıgı fırlattım yine bomboş kaldım bugün yine sabaha kadar agladım resmen bacak agrısından saga yatıyorum sol bacak uyuşuyor sola yatıyorum sag kramp giriyor deli oldum sırt üstü yatınca belim agrıyor ne yapacagımı şaşırdım benHoşgeldinn, hayırlı olsun :)
Ben de sürekli yatakta dönüp duranlardanım ve nasıl yatmam gerektiğini bulamıyordum, sabit bir şekilde sola dönük yatamıyorum ama bu şekilde yatmayı öneriyorlar. Dün ebebek'ten hamile yastığı aldım ve gerçekten süper bir uyku çektim. Sola sabit dönük yatmanızı sağlıyor, arada hala sırt üstü dönme ihtimaliniz var fakat sağa dönmek mümkün değil :)) denemenizi tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. Doğumdan sonra işlevini yitirmiyor, emzirme yastığı olarak kullanılabiliyor.
Hadi inşallah canim hayirlisyla git gel inşallah :)) resim bekliyoruz bakalim senin minnak ne sekil poz verecekGünaydın kızlar bugün detaylı ultrason randevumuz varkızımı göreceğim inşallah çook özledimm umarım güzel bir poz verirde şöyle güzel bir yüz fotosuyla döneriz
Hadi inşallah canim hayirlisyla git gel inşallah :)) resim bekliyoruz bakalim senin minnak ne sekil poz verecek
Bol bol verin kanaat notlarını öğretmen hanımOkulm yogunlugundan giremiyrm siteye insallh herkessn bebegi iydr ben son 4 gunde sinirden dewamli agliyrm bebegmde dewamli hareket icinde hemen tepki veriolar bebisler
İnternetten baktığımda epey bir pahalı geldi o yastıklar bana. Kendim yapayım diyorum o yüzden. Sen ne kadara aldın? Ben de bacak arama bir yastık, göbek altıma da ufak yumuşak bir minder koyuyorum ama rahat ettirmiyor. Minder büyük değil mi? Eşinle aynı yatağa sığabiliyor musunuz bu şekilde:) Ben de bi cahilim var ya ne bileyim nette kocaman gözüküyorlar. Bi de basit bi görüntüsü var niye o kadar pahalı ki? Herkes hamile değil ya olancasını da sömürme peşinde millet. Geçen dedim hamile elbisesi alayım. Bi mağazaya girdim ki ananem giymez onları ama maşallah 180'den aşşaa bişe yok. Yine lc-defacto-koton sağolsun oralardan bişeyler bulabiliyorum. Penti hamile çorabı satıyor ama incecik bişey kalını da yok. Ben Trabzon'da başka da bulamadım. Üst üste giyiyorum ya da taytla idare ediyorum artık.Hoşgeldinn, hayırlı olsun :)
Ben de sürekli yatakta dönüp duranlardanım ve nasıl yatmam gerektiğini bulamıyordum, sabit bir şekilde sola dönük yatamıyorum ama bu şekilde yatmayı öneriyorlar. Dün ebebek'ten hamile yastığı aldım ve gerçekten süper bir uyku çektim. Sola sabit dönük yatmanızı sağlıyor, arada hala sırt üstü dönme ihtimaliniz var fakat sağa dönmek mümkün değil :)) denemenizi tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. Doğumdan sonra işlevini yitirmiyor, emzirme yastığı olarak kullanılabiliyor.
Evet canım bebekler gibi uyudum açıkçası :) dönmemi engelledi uyumadan önce, hem çok yumuşak geldi bana sevdim. Normalde sola doğru yatmak lazım ya ben öyle uyusam bile sabah hep kendimi sağda bulurdum kim bilir kaç saat öyle uyuyorum.. Eşim de gece uyanırsa hep sağa dönük buluyormuş beni hatta sola çeviriyormuş :)) bu yastıkla istemli bile dönemiyorum sağa :)) o yüzden ben beğendim, uzun vadede de işime yarar umarım.Rahat ettin mi bunla cidden,ben aldım 1 hafta önce ben edemiyorum bi ilk iki gün rahattım sonra perişanlıktan başka bişey olmadı her gece yastıgı fırlattım yine bomboş kaldım bugün yine sabaha kadar agladım resmen bacak agrısından saga yatıyorum sol bacak uyuşuyor sola yatıyorum sag kramp giriyor deli oldum sırt üstü yatınca belim agrıyor ne yapacagımı şaşırdım benNormalde sag ve sol olarak yastıga sarılarak cenin pozisyonunda yatardım yok bu hamilelikte yatamıyorum düzgün pozisyonda hep yattıgım pozisyon ama her yerim agrıyo bu yastıkta sag sol dönmemi engelliyo kramp girince daha bi perişan oldum. Ama sizde faydası olmasına sevindim
Ayy ben yerim onların tepişlerini oy :)) ayakta bende hissetmiyordum kuzum ne zaman dinleniyom başlıyo fındık kurdum:) maşallah onlara bugünleri iple çekiyorduk çok şükür hissettim,darısı o cennet kokuları kucağımza almaya :). Dr umda önemsemedi canım aynen kaşıntı yoksa sıkıntı yok dedi normal bi durummuş yani. Dr günlük ped önermedi pamuklu çamaşır giy ütülü ve yine pamuklu bezlerden koy dedi ütüleyip her defasında enfeksiyonu önler hem daha sağlıklı dedi.Geçmiş olsun canım tekrar. Benimki önceden daha çok kasıkların alt kısmına vuruyordu şimdi rahim yükselince sanırım yukarılara çıktı göbek hizasına vuruyor. Benimki de çok hareketli, mesela tüm gün evdeysem rahat rahat sıcak ortam sanki içerde parti var böyle :)) ama dışarı çıkarsam veya ayakta çok kalırsam küsüyor mu korkuyor mu ne vurmuyor eve dönünce, çok hisli bir bebekakıntı bende de fazla, normalmiş sanırım. Ben 2.aydan beri günlük ped kullanıyorum, kaç kutu bitti. çünkü çok fazla akıntı geliyor ve gün içinde bile çamaşır değiştirmem gerekiyor ped kullanmazsam...
Canım 60 tl. Bana da biraz fazla gelmişti gerçi başka hamile yastıkları ne civarda bilemiyorum ama eşim alıcam rahat uyuyamıyorsun ve yatman gerektiği şekilde yatmıyorsun diyip aldı sağolsun :) bana da bunu daha önce doğum yapmış bir arkadaşım önermişti o da çok memnun kalmış. ben çok beğendim ilk izlenim olarak. Biraz büyük gibi ama yatağa sığıyorsun canım sıkıntı yok :)) önüne ve bacak arana alıyorsun arkanda da küçük bir destek yastığı var. Dönmeni engelliyor. Normal yastıklarla denedim yastığı bırakıp dönebiliyorum yastık diğer tarafta kalıyor falan :)) öyle olunca pek bir işe yaramadı ama bu bence tam bu amaca göre tasarlanmış.İnternetten baktığımda epey bir pahalı geldi o yastıklar bana. Kendim yapayım diyorum o yüzden. Sen ne kadara aldın? Ben de bacak arama bir yastık, göbek altıma da ufak yumuşak bir minder koyuyorum ama rahat ettirmiyor. Minder büyük değil mi? Eşinle aynı yatağa sığabiliyor musunuz bu şekilde:) Ben de bi cahilim var ya ne bileyim nette kocaman gözüküyorlar. Bi de basit bi görüntüsü var niye o kadar pahalı ki? Herkes hamile değil ya olancasını da sömürme peşinde millet. Geçen dedim hamile elbisesi alayım. Bi mağazaya girdim ki ananem giymez onları ama maşallah 180'den aşşaa bişe yok. Yine lc-defacto-koton sağolsun oralardan bişeyler bulabiliyorum. Penti hamile çorabı satıyor ama incecik bişey kalını da yok. Ben Trabzon'da başka da bulamadım. Üst üste giyiyorum ya da taytla idare ediyorum artık.
Aynen canım bende sürekli kasıkta değil zaten göbek hizasına da geliyo elimi koyunca ayaklarını hissediyorum o an eriyip bitesim geliyo :). Anne yanı güzel oluyo canım ama benim odam küçükben uzun süre vajinamın hemen üstünde hissettim, hatta tedirgin oluyordum. ama birkaç gündür göbek hizamda ve göbeğimin üstünde hissediyorum :)
kızlar ben bugün alışveriş planlamasına başladım. bebek odası için 5 model belirledim, arasından seçim yapacağız, fiyatlar nerdeyse hep aynı zaten..
sırada beşik var. anne yanı beşikler çok kullanışı gibi, hiç kalkamdan emzirebilirsin geceleri, yanına alabilirsin hemen, hem de yanyana yatmış oluruz hep :) peki bunun yanında park yatak da gerekir mi sizce? sadece anne yanı beşik işimi görür mü? ne düşünüyorsunuz?
Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön cnmGünaydın kızlar bugün detaylı ultrason randevumuz varkızımı göreceğim inşallah çook özledimm umarım güzel bir poz verirde şöyle güzel bir yüz fotosuyla döneriz
Bizim cadıda genelde sağda canım ayaklar bazen sola geçiyo son zamanları rahatça dolansınlar şimdi içerde 1aya kadar yavaş yavaş yerleri daralcak :) olabilir canım doğuma yakınlaştıkca artar. Allah hayırla bi avazda kurtarsın görümceni de :) hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin hepside inşşGünaydın cnm hayırlı cumalarben göbek hizamda yada az biraz altında ve genelde de hep solumda :)) akıntı var ama aşırı değil bende ama sanırım doğum yaklaştıkça artıyor görümcem de öyle diyordu son zaman fazla die ctesi doğum yapacak
Mübarek cuma günü güzel haberlerle gel canımm :* Belis hanım en güzel pozunu verir inşallah annesi merakla bekliyoruz minnoşun resmini :)Günaydın kızlar bugün detaylı ultrason randevumuz varkızımı göreceğim inşallah çook özledimm umarım güzel bir poz verirde şöyle güzel bir yüz fotosuyla döneriz
İnşş canımm sabırsızlanıyorum ben de meleklerimiz gelsin sağlıkla inşallah :) bizimki ayakta da vuruyor otururken de yatarken de. Ama çoğunlukla evdeysem vuruyor. Dışarı çıkmayı pek sevmiyor sanırım soğuk diye :) pek nazlı :)) bana doktorum birşey önermedi akıntı konusunda ama ben ped kullanmayı tercih ettim, bir zararı olmaz inş.Ayy ben yerim onların tepişlerini oy :)) ayakta bende hissetmiyordum kuzum ne zaman dinleniyom başlıyo fındık kurdum:) maşallah onlara bugünleri iple çekiyorduk çok şükür hissettim,darısı o cennet kokuları kucağımza almaya :). Dr umda önemsemedi canım aynen kaşıntı yoksa sıkıntı yok dedi normal bi durummuş yani. Dr günlük ped önermedi pamuklu çamaşır giy ütülü ve yine pamuklu bezlerden koy dedi ütüleyip her defasında enfeksiyonu önler hem daha sağlıklı dedi.
solda yatmamız gerektigini bilmiyordum ögrendigim iyi oldu o zamanEvet canım bebekler gibi uyudum açıkçası :) dönmemi engelledi uyumadan önce, hem çok yumuşak geldi bana sevdim. Normalde sola doğru yatmak lazım ya ben öyle uyusam bile sabah hep kendimi sağda bulurdum kim bilir kaç saat öyle uyuyorum.. Eşim de gece uyanırsa hep sağa dönük buluyormuş beni hatta sola çeviriyormuş :)) bu yastıkla istemli bile dönemiyorum sağa :)) o yüzden ben beğendim, uzun vadede de işime yarar umarım.
Aynen canım bebeğe kanın en iyi pompalandığı yatış pozisyonu sola doğru yatmaksolda yatmamız gerektigini bilmiyordum ögrendigim iyi oldu o zamanteşekkürler
Canım böyle şeyler olacağını bildiğim için biz kimseden medet ummadan herşeyimizi kendimiz yapmaya karar verdik. Yardım etmek isteyen olursa tabi seve seve etsin ama bir beklentimiz yok açıkçsı. Teklif eden de olmadı şimdiye kadar :)) Herşeyi kendimiz alıyoruz çok şükür. Maddi olarak zorluyor ama napalım geçen seneden olan taksitlerimiz bitti bu ay tam denk geldi Allah'tan. Kısmetiyle bereketiyle gelirmiş minikler.Kızlar Delirmek üzereyim,resmen. Bebek arabası bulamıyorum istedigim gibi,Kıyafet zaten almıyorum bizimkiler alcak. Bebek odası daha kimseden ses seda yok kayınbaba mı alcak bizimkiler mi... Eşim bugün sorcak babasına bakalım, sözde 5 görümce var ben çogunu ablamlara yaptırırım ya sen merak etme diyip bu aya kadar getirdi bebek arabası dedik resmen kadın durdu bizim oglanın vardı onu vereyim dedi düşünün tek erkek oglan ve onun çocugu oluyor sözde kıymet şeyi gelmiş ne diyor bende kimseye gerek yok dedim. Ha durumları kötü flan degil hiç birinin gayette iyi Allah daha çok versin ama dedigi sinirimi bozdu benim çocugum senin çocugun kadar degerli degil mi. Ha ilk dogar almış olurum ona bişey olur verir amenna ama ilk seferde zoruma gitti şimdi bende herşeyi yapmaya çalışıyorum bi listede yok kafamda 17 hafta kalmış doguma her gördügümde daha bi telaş sarıyor Ne yapcamı şaşırdımDaha hangi hastahanede dogum yapacagımda yok meydanda çok zormuş bu işler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?