2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canım bebeğe kanın en iyi pompalandığı yatış pozisyonu sola doğru yatmak diğer pozisyonlarda hem bu kan akışı daha az verimli oluyormuş hem de işte diğer organlara baskı falan oluyormuş.
ay ondan mı sola yatınca daha çok tekmeliyor benimki sagdada hafif hafif vuruyor anladım şimdi çok saol cnm

Valla bende aynı durumdayım,Kimseden bişey beklemiyorum kendi aylıgım var. Fakat eşim saolsun daha var var diye diye bu zamana getirdi. Birazda kış ayı işlerden dolayı durgunluk başladı adam gibi ikimiz daha bebek için alışverişe gidemedik bazen aklım almıyor. Sanki bu çocugu isteyip o kadar aglayan benmişim gibi oluyo bazen. Tek başımada hangi birine yetişebilirim ki, bu ay bişey oluyo diger ayı beklemek durumunda kalıyorum hep nasıl olcak bilmiyorum inşallah herşeyin hayırlısı

bi turlu karar veremdım:) kızlar ılk dogunca hemsırelere hangı kıyafetı vereyım dıye :)) bı dıyroum sade olsun:) yok dıyorum süslü olsun:)))
Bende ilk suslu vereyim diyodum sonra vazgectim cunku ne bilim ilkkez emzirmedir falan filan cabuk pislenicek ilk normal aldigim takimi vericem hastaneden eve gelirken suslu olani giydiricem :)

Okulm yogunlugundan giremiyrm siteye insallh herkessn bebegi iydr ben son 4 gunde sinirden dewamli agliyrm bebegmde dewamli hareket icinde hemen tepki veriolar bebisler
Ben de dün Vatanım sensinin son sahnesinde hüngür hüngür ağladım, bebiş hemen tekmelemeye başladı. Hissediyorlar annelerini yavruşlar

Evet cnm aynen zaten bnm iç karnımda dar heralde artık kuzum napar bilmiyorum amin inş cümlemizi

Doğru söylüyorsun canım sağlıkla gelsinler yeterki sezeryan normal farketmez aslında

Canım bizim çarşamba günü yapıldı ayrıntılı test ,dr yüzünü çekip verdi sadece çok belli ultrosonda bak:) inşallah sorunsuz atlatirsin sende

Eklentiler

• IMG-20170111-WA0001.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 74
Benimde plesentam aşağıda ama benimki çok oynak bir bebek galiba.bazen aşağı doğru vuruyor bazen kaburgama yakın hissediyorum hareketlerini.dr ilk plasentan aşağıda dediğinde bebegimi aşağıda hissediyorum ondan miymis demiştim.o da bu durumu öyle hissedmezsin demişti.insallah yukarı çıkmıştır canim

Kizlar yemek yerken bebegi durmayan varmi? Oturamiyorum yemek yiyemiyorum sagli sollu kasiklarima geciriyo skisiyo saniyorum koltukta yiyorum geriye yaslanarak bide yatarken ne yana dönsem o tarafa gelip vuruyo üstüme yatma der gibi vicdan azabi oldu bana :) gerci iki gundur laf dinliyo gibi azonce dedim birakta yemek yiyelim yoksa ikimizde ac kalicaz durdu

Bana da bir doktorum 5 biri 10 damla kullan dedi de arada kaldım. Benim de 17 çıktı d vitaminim kanda. Senin kaçtı değerin?
Canım gebelikten önce tedavi esnasında üçtü. (Tüp bebek) 6 7. Hafta gibi 13 oldu ama ampülle falan.
dnzderya cığım vakti geldi yaptırcam bi daha. Çok düşük olunca böyle başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…