2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay yerim ben onu o kadar büyüdümü kız prensim ayyy Allahım ya erkekler çok hareketli oluyor derlerdi demek ondan

Canım benim yemekten sonra vuruyor daha çok, sıkışıyor midem büyüynce herhalde :) yatakta hafif yüzüstü yatarsam başlıyor vurmayaa anne kalk üstüme yattın der gibi. :) Bir de işte şey fark ettim böyle göbeğim bir yere hafif temas ederse yatakta yatağa ya da mutfakta iş yaparken tezgaha çok baskı olmadan bile temas etse vuruyor. Acaba diyorum orda dışarda bir şey olduğunu fark edip dokunmaya mı çalışıyor :)) ya da belki sıkışıyordur tam bilemedim. Ama çok şekerler yaa offf doğsalar da bi sağlıklaa..

Ben başlarda kullanmıştım, 16. haftada balık yağına başlattı doktorum balık yağına başlayınca deviti keselim dedi.
Ben de imom alıyorum aslında bir süredir ama ablamda doğum sonrası osteoporoz olmuştu, genetik demişlerdi. Bende de düşük çıkınca başlayalım dediler. 5 damla aldım bakalım. Belki gün aşırı 5 damla alırım. Zaten 1 ay sonra tekrar kan vericem. Yine baktırırım artık.

Kızlar bende guatr ilacını kullanıyorum hala Dr.a gidip test yaptirmam gerekiyor ama bi fırsat bulamadım, belki kullanmamam gerekiyor artık yada azaltmam gerekiyor inşallah zararı olmaz bebeğime pazartesi gideceğim inşallah

Canım ayda bir endokrine gitmen gerekiyor. Aksatma bir an evvel kan verip tsh t3 t4 üne baktır... doktorun ayda bir gelmeni söylemedi mi?

Giremedim bir türlü siteye. Ceza almışım yine
Atıl Bey e gittim detaylı ultrasona... her şeyimiz yolundaymış.
Benimle aynı gün gidecek bşr arkadaş vardı... durumlar nasıl ?

Amin canim senin iyi olmana sevindim. Ben baya zorlaniyorum kum dokme ile ilgili ama herseye sukur edip meleklerimizi kucaginiza alacagimiz gunleri bekliyoruz iste

Ay yerim ben onu o kadar büyüdümü kız prensim ayyy Allahım ya erkekler çok hareketli oluyor derlerdi demek ondan
Canim bende kizlar daha hareketli olur diye biliyorum daha dogrusu kiz yilan gibi dolanir erkek vurur derler bilemiyorum tabiki :) büyüdü teyzesi futbolmu oynuyo boxmu yapiyo belli degil ama hareketli bi bebek ayakta bile hissediyorum bazen vurdugunu

Yok Yok benimki yemek yerkende vuruyo heyecanmi yapiyo oturma seklimimi begenmiyo bilmiyorum :) o yataktan kastimda yataga degdigi an karnim ne tarafiysa orayi tekmeliyo insani korkutuyorlar cok nazli ve keyiflerine düskünler anlasilan, her istedikleri simdiden yapiliyo :) insallah sag salim kavusuruz az kaldi cok az biraz sabir o gunleride gorucez insallah

Benimki anası gibi uykucu keyfine düşkün,Kız ultrasona bile gittigimizde yemek ye hareketlenir diyorlar yemekten önce hareketli olan çocuk yemekten sonra sırt üstü yatıyo arada bi dokunuyo vuruyor ama asla poz vermiyo dönmüyo benimki Habire uyku modunda dogunca böyle olmasın bakalım ne yapıom ben bu cadıya görür o zaman

benimki de bugün sürekli hareket halinde. hiç durmuyor nerdeyse. hep uyanık. erkek :)
Ne yapicaz bu oglanlarin elinde :)) Bende bazen hic uyumadigini dusunuyorum sonra ya doguncada biyle olursa diye kuruyorum korkutuyo gözümü :) bebekler 40 dakika ile 2 saat arasi uyuyorlar ya 18. haftadan sonra benimkinin 2 saat uyudugunu görmedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…