2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hahah yerim onu ben ya minnak prensesim ayni teyzesi her yemekten sonra derim ya kirk adim atacaksin yada yan gelip yatacaksin ve ben ikinciyi tercih ediyorum kola ic cikolata ye yoksa baska turlu hareketlenmez o cocuk bak benimki gecen defa kola icmedim diye sirtini dönmüstü zipliyodu son gittigimde kafa bi sagda bi solda bi oturuyo bi yatiyo durmuyodu hic :) yesin teyzesi poposunu bizim bu mayis kizlarimizda pek nazli, utangac annelerin cekecegi var hepsini begeniyorum simdiden kaynana adayi olarak :))

aghaahha kaynana adayı ne tuhaf dimi ama komik ya bizim ki yok koladada çikolatada tıklamıyo artık çözemedim bizim kızı baya uykucu rahatına düşkün geçen 3d gittim pişkin pişkin bi güldü sonra bi götünü döndü al sana poz der gibi şok oldum valla bak güldügü fotoya ardından hemen elini yüzünü kapattı

Oy yerim onu bennn utangac gelin iyidir agzi olsun dili olmasin ama birak tembel olsunlar hangimiz tembel degilizki su ara cocuklar ne yapsin :) mesela ben hareket edince oda hareketli oluyo ama cok yorulmamak kaydiyla butun gun yatarsam oda yatiyo cok yorulursam yine yatiyo :) dogduklarinda hoc boyle olmucaklar tadini cikaralim hamileligin

Bugun ikinci tetanoz aşısını da oldum ben kızlar.
Benimde pazartesi yapılacak canım hem hastane işleri hem sağlık ocağı yoğun geçecek
Canım ayda bir endokrine gitmen gerekiyor. Aksatma bir an evvel kan verip tsh t3 t4 üne baktır... doktorun ayda bir gelmeni söylemedi mi?
Söylemişti canım memlekete gittim eve geldim misafirim geldi falan kaldı bu zamana pazartesi gideceğim artık Dr.da demişti 1ay sonra gel TSH t4 bakalım diye inşallah geç kalmamisimdir

Rica ederim canimm ne demek gordunmu annesi kuzuyu
Gördüm cok sukur cok mutlu oldum, duygulandim evlat bambaskaa... Kizim oyle guzel poz verdikii gunun en guzel resmi dediler hemsireler
yalniz suyum biraz fazlaymis seker yukleme testini öne cekti doktorum pazartesi gidecegim bakalim.

Birşey olmamıştır inşallah. Gebelikte mi olmuştu tiroid sorunu? Kaçtı en son değerin? Kaç mg kullanıyorsun?

Allahım bu çok güzel bir melek ya maşallah ne güzel poz vermiş Rabbim sana bagışlasın kuzum saglıkla al kucagına mutlu bir bebek belli annesi mutlu ediyor minigi yoksa böyle poz vermez böyle poz veren bebekler genelde anne karnında sevildigini bilen mutlu bebekler olurmuş eşinle ikinizde baya deger veriyorsunuz anlaşıldıgı üzere fotodanda rabbim degerinizi mutlulugunuz arttırsın kuzum

Ayyy çok tatlı maşallah heveslendirdiniz bizi de demiştim ama güzel güzel pozlar versin annesine diye bak en güzelinden vermiş hemde

Insallah dediginiz gibidir resmi goren yakinlarimiz guluyo dediler bizede oyle gibi geldi ee diyorum anne baba güleç olunca amin cok sagolun Allah razi olsun yorumunuz cok mutlu etti. Rabbim ne muradiniz varsa versin insallah cani gonulden diliyorum bunu sizin icin

Ayyy çok tatlı maşallah heveslendirdiniz bizi de demiştim ama güzel güzel pozlar versin annesine diye bak en güzelinden vermiş hemde
Evet canim cok istiyodum boyle net gorebilmek nasip oldu. Darisi basina insallah sizde yakalarsiniz boyle bi resim. Buyumus kuzum elleri ayaklari nasil tatliydi duygulandim gozyaslarimi tutamadim onu izlerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…