2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne düşünmüştünüz cnm? Yaa bende buluyorum hep birilerinin çocuğunun adı çıkıyor yada eşim beğenmiyor bi kulp buluyor
Cansın lena demiştim,Sonra herkes dalga geçti kendini bilmez insanlar cansın baby yok şöyle böyle diye bende sinirlendim flan isim bakıyorum hala :/ yoksa Cansın ismi içime öyle işlediki cansın diyince kızım tekme atıyo o derece yani

Amin rabbimden tek dilegim evlatlarımız saglıklı sıhatli mutlu olsun başka muradım yok Allahtan zaten

..

Esime burdaki fotolaringosternce artik kiz mi erkek mi diye anliyor adam :)) diyo baksana agzina kiz bu. Benm bal rahatsz oldu ultrasondan. Gozlerini cikaracakti bastrmaktan. Masaallah suphanallah fistiga cok guzeeeel mavigiller

Benimkide uykucu yaa. Sabah 8 gibi falan vuruyor. Ay diyorum.acikti bu. Meyve yiyorum. Biraz daha hissedeym oyle yataym bida diyorum. Ama ben yer yemez vurmayi birakiyor. Bu kizlar ne olacekk boyylee:))

Evet canim cok istiyodum boyle net gorebilmek nasip oldu. Darisi basina insallah sizde yakalarsiniz boyle bi resim. Buyumus kuzum elleri ayaklari nasil tatliydi duygulandim gozyaslarimi tutamadim onu izlerken
Evet çokta güzel olmuş annesi, tabiki insan duygulanmaz mı yaa Ayy inş bizde böyle güzel pozlar yakalayabiliriz görebiliriz :) Çarşamba'yı iple çekiyorum inş hiç bir sıkıntıda çıkmazda

Yaaa amaa bu çok guzeeell masallahh annesi ne güzel poz vermiş öyle çok sanlisisn herkese boyle denk gelmez.çok mutlu oldum senin adina

Esime burdaki fotolaringosternce artik kiz mi erkek mi diye anliyor adam :)) diyo baksana agzina kiz bu. Benm bal rahatsz oldu ultrasondan. Gozlerini cikaracakti bastrmaktan. Masaallah suphanallah fistiga cok guzeeeel mavigiller

bakınca kız olduğu belli oluyor ama dimi hatta eşimede sordum bunu babama benziyor sanki dedi öyle deme erkek suması olmasın kız olduğu belli gibi resme bakınca dedim. Şimdi siz bunu söyleyince daha bir sevindim Teşekkür ederizz

Cansın ismini bende seviyorum. Aman herkeste bir garip herşeye bir yorum yapmasalar olmuyor

Yaa maşallah canım ne güzel poz vermiş yalnız bakar mısın bizimkiyle pozları neredeyse aynı ikisi de çok mutlu ve huzurlu sanırım, nazar değmesin onlara Allah'ım korusun

Canım nasıl oldun geçti mi hastalığın?
Ay canım cok sagol unutmamışsın beni bi soranım yok zaten vikis kullanıyorum bide bi şurup verdi doktor şimdilik onlarla idare ediyorum ama burnum tıkalı hala nefes alamıyom bi çaresini bulamadım ne yaptıysam olmadı valla

Bnde baknca kiz dedim esimede gosterince diyor agzina baksana kizz bu. Nasll tatli simdiden masaallh. Bakinca belli ediyor minnak kendini. Cok guzel duygular bunlarr

Oy allahim bu ne güzellik ya ikinci benimde kiz olur insallah :) keske bende 3d görebilseydim boyle sizlerinkini gordukce icim gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…