2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben yerim bu minnağı ama :))) maşallah annesi çook tatlı ya pozu da kendi gibi tatlı bayıldım. Bizim cadı da böyle poz vereydi nolurdu ki:) artık şubat 7inş. Canım hayırla sağlıkla alalım kucağımza zaman daralıyo

Birşey olmamıştır inşallah. Gebelikte mi olmuştu tiroid sorunu? Kaçtı en son değerin? Kaç mg kullanıyorsun?
Evet canım gebelik sonrası yapılan testlerde çıktı guatr olduğum .değere Dr bakmisti bilmiyorum en son kaç olduğunu ilaca devam etmemi söylemişti sadece. 50 mg kullanıyorum

Giremedim bir türlü siteye. Ceza almışım yine
Atıl Bey e gittim detaylı ultrasona... her şeyimiz yolundaymış.
Benimle aynı gün gidecek bşr arkadaş vardı... durumlar nasıl ?
Çok şükür canım sevindim bi sorun çıkmamasına bende kendi Dr.ma gösteremedim daha sonucu,detaylıda bakan Dr gayet iyi demişti gelişimi. o rahatlattı beni biraz ,pazartesi gideceğim kendi Dr.mada. başka test kalmadı sanırım artık şeker yüklemesi dışında :)

Nolur dua edin bana az önce tuvalete uyandım ve akıntyla birlikte acık renkli kanama oldu ağrım falan yok çok şükür kızımda hareketli ama Dr gitcez şimdi nolur dua edin bi sorun olmasın erken doğummuş falan nolur hamilelerin duası kabul olur saatinde vaktinde gelsin kızım kanamam. da dursun

Korkma kuzum stres yapma kizinida kendinide sakinlestr...o senden daha cok korkar bu durumda. Hic bsy olmayacak Allahin izniyle. Kuzunda hareketliyns zaten. Dua et ayetel kursini oku. Bende buradan okuyorum insaallah.

Korkma Canim inşallah normal biseydir ki ben normal olduğunu biliorm az lekelenmeler ama yinede her ihtimale karşı gorunsen daha iyi olur tabi .. Dualarim seninle hayirli haberlerle don insallah..

Yemelik dimii ayaklarini gordum onlari o an opup koklayabilmek icin neler vermezdim.. insallah sizde subatta cook guzel bi resim alirsiniz

Oy allahim bu ne güzellik ya ikinci benimde kiz olur insallah :) keske bende 3d görebilseydim boyle sizlerinkini gordukce icim gidiyo
Tesekkur ederiz siz yurt disinda yasiyordunuz bildigim kadariyla orada yok muu halbuki daha gelismisi olmali

Yaa maşallah canım ne güzel poz vermiş yalnız bakar mısın bizimkiyle pozları neredeyse aynı ikisi de çok mutlu ve huzurlu sanırım, nazar değmesin onlara Allah'ım korusun
Aminnn.. evladimla ilgili gönlümden gecen yalnizca nedir bilir misiniz esimede hep diyorum; ben mutlu bir cocuk yetistirmek istiyorum cunku ancak mutlu insanin iyi insan olacagina kendine guvenecegine oyle oluncada gerek okul gerek is gerekse ozel hayatinda basarili olacagina yani diger her guzel seyin kendiliginden gelecegine inaniyorum.
dilerim hepimiz saglikli hayirli ve mutlu cocuklara sahip oluruz

D
ualarımız seninle.belki dikiş yerlerinde kanama olmuştur.bize haber ver lütfen

Aman Allah korusun dualarimdasin... Kotu dusunup kendinizi iyice strese sokmayin nolur insallah iyisinizdir hayirli haberlerinizi alalim.

Insallah canim hepimizinki duzelir umarim.zorlanmaya basladim.aksamlari cok rahatsiz oluyorum karnim kasiliyor surekli. Plesentadan dolayimi bilmiyorum.pazartesi gidince sorucam bakalim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…