2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allah hepinizden razı olsun canlarım yine dualarınızı eksik etmeyin nolur. Dr umu aradım malesef yok p.tepsiye kadar durumunu anlattım biliyoda zaten akıntıyla geliyorsa olabilir dedi korkma dedi adet kanaması gibi olursa git hastaneye dedi. Ayağımın altına yastık koydum yatıyorum şimdi sancım yok şükür tuvalete kalkınca geliyo akıntıyla açık renk. P.tesi gel Bi bakalım dedi. Dikişlermi açıldı dedim yok bişey olmaz açılmış olsa suyunda gelir sancından olur dedi. Dualar ederek yatıyorum canlar Rabbim korusun kızımı zamanında gelsin hiç bişey olmasın ona

Arkadaşlar alışveriş yapıyormusunuz neler aldınız özellikle beşik ya da park yatakta karar verdiğiniz bir model var mı?

Arkadaşlar alışveriş yapıyormusunuz neler aldınız özellikle beşik ya da park yatakta karar verdiğiniz bir model var mı?
Aslında 7. Ayda başlarım almaya diyodum ama indirimleri gördükçe almaya başladım . Beşiğini arabasını pusetini uyku setini aldım bile

Çok geçmiş olsun ins bi şey olmaz cnm

Isim ararkenn onceligin ne annesi. Mesela ben soylenisinden daha cok anlamina onem veriyorum. Cunku karakterine etkisi olacagina inaniyorum
Ben çok yeni isim istemiyorum aslında anlamı güzel söylemesi kolay çok eski olmayan bi isim arıyorum koyan herkese saygı duyuyorum ama son moda isimleri de pek sevmiyorum

Çok geçmiş olsun canım, aklına kötü şeyler getirme. Bir sıkıntı yoktur umarım zaten sancın da yokmuş. Bacaklarını uzat yat, tuvalet dışında yerinden kalkma. İnşallah geçer doktor kontrolüne bile gitmeden önce, dualarımız seninle

Kızlar 22 haftalık olduk artık tamamen hissediyorum bebisimi tekmelerini falan baya baya hissediyorum çok güzel bir duygu kizimla konuşuyorum sanki anliyo beni sizde durumlar ne

Aminn canımm, onun o güler gibi yüzünü şimdiden gördükçe ben de umutlanıyorum mutlu ve huzurlu olacak diye inş ben de kızımı hiç sıkıntıya sokmak kasmak istemiyorum ilerde yok doktor olsun yok mühendis olsun avukat olsun diye. Kendini mutlu hissedeceği, hobilerini yapabileceği, huzurla yaşayacağı bir hayatı olsun, tüm stres ve hırslardan arınmış.. Mesela süper zekalı olmasın, annesine babasına bile laf yetiştiren yeni nesil aşırı zeki çocuklardan olmaz umarım bundan çok korkuyorum çok komik yaa oturmuş bunları düşünüyorumm zaman zaman

Kızlar 22 haftalık olduk artık tamamen hissediyorum bebisimi tekmelerini falan baya baya hissediyorum çok güzel bir duygu kizimla konuşuyorum sanki anliyo beni sizde durumlar ne
Kesinlikle anlıyor canımm, duyuyor dışardaki sesleri de. Bizimki onunla konuştuğumuzu anlıyor gibi geliyor, babası şarkı söylüyor mesela ona, kızımız da vuruyor hemen birkaç tane :)) huzurlu oldukça daha çok hareket ediyor gibi geliyor bir de :) çok tatlılar yaa

Günaydin canlaaaarr 7+3üm ve karnm belli olmaya basladi szinde oluyormu ?
Canım çok erken daha :) bebeğin 10 gram falandır şu an henüz, rahmin de henüz normal boyutundadır :) benim 16.haftada biraz büyüdü, bir de 21.haftada. Şu an 22.haftanın içindeyiz ve hala dışardan bakan anlayamıyor hamile olduğumu. Bebek kıyafeti bakıyoruz mağazadakiler hediye mi bakıyorsunuz diyor, bizim olma ihtimalini düşünmüyorlar bile :) Hamile olmayan normal göbekli bir kadın göbeği gibi göbeğim. Ama tabi vücut yapısına göre değişir karın büyüklüğü, yine de 7.hafta çok erken geldi. Acaba 17 mi demek istedin? :))

Anguskusu canimm çok geçmiş olsun stres yapma kendine kuzucuklara iyidir merak etme normal bi akıntıdır sadece dualarımız seninle

Kızlar bizimde kontrolumuz vardı bugün kuzucum 414 gr 23 cm olmuş hizcbi sıkıntımız yok çok şükür sadece sol böbreğinde azcik genişleme varmış doktorumuz korkulacak bisey yok sadece takip edicez dedi

Doktora gittim geldim. Bebek içerde sıkışmış. Yeri darmış. İlk oğlumdada aynı şey olmuştu. Osteocare i 2 ye çıkarttı. Kanım düşük çıktı. Açlık tokluk şekeri iyi çıktı. Şeker yüklemesine gerek yok dedi.

Bağdaş kurmuş, elinide yüzüne koymuş.

15 gün sonra yine çağırdı.

ben besigini aldim. uyku seti cibinligi herseyi icindeydi. instagramdan bi sayfadan aldim. daha kurmadik tabi 8. ayda kurariz Allah kismet ederse. kiyafette yavas yavas basladim almaya

Kızlar bizimde kontrolumuz vardı bugün kuzucum 414 gr 23 cm olmuş hizcbi sıkıntımız yok çok şükür sadece sol böbreğinde azcik genişleme varmış doktorumuz korkulacak bisey yok sadece takip edicez dedi
Maşallah tatlışa :) bizim de 4te ayrıntılı ultrasonumuz var umarım herşey yolundadır kızlar dua edin

kizlar dun ayrintili vardi. cok sukur hersey yolunda. bu da kizcem :) hepinize selam olsun teyzeler. ya kafam cok karisik. kac tane uzun kollu zibin kac tane kisa kollu almaliyim? ya da kalin tulum, alt ust. ya oglum aralik ayinda dogmustu. kis boyunca kalin giydirmistim.

Maşallah tatlışa :) bizim de 4te ayrıntılı ultrasonumuz var umarım herşey yolundadır kızlar dua edin
Tesekkur ederiz canimm :) inşallah güzel haberlerle donersin kuzucugun herşeyi iyidir bizimde haftaya perşembe ayrıntılı ultrasonumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…