2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar bunlar bugünkü olcumlerimiz ben şimdi kac hafta kaç günlüğüm doktor ultrasonla bakmadan önce 20+4 dedi bu kagittada 21w2d yazıyor bir de muhtemel doğum tarihi 27 mayisti şimdi 25 yaziyor

kızlar şeker yüklemesi yaptırdım... sonuçlar yüksek çıktı... dahiliyeci görecekmiş beni ona göre insulin verilecek... Sizin sonuçlarınız kaçar çıktı yazar mısınız hemen insülin oluyor mu öyle?? ( benimkiler de bunlar sizce nasıl?

ilk kan açlık: 79
ikinci verdiğim kan: 230 (sınır 180)
üçüncüsü tokluk: 213 (sınır 150)

75 gr. yapıldı...

Canim bu onemli bi durummuymus peki? Degildir insallah.neden yeri darmis kuzumuzun?

Ayyy prensess maasallah sana melekk nazende nazende dogacagi gunu bekliyor oda Allahimmm hayirlisiyla kavustursun.25. Haftayi bekliyorum 4 boyutlu ultrason cekimi icin bende

GA gebelik haftası demek diye biliyorum canım 21+2 yani senin, gelişimi önden mi gidiyor acaba Sat'a göre? Doktorun bir şey demedi mi? Bizimki de 2 gün önden gidiyor demişti doktor son kontrollerde.

Kızlar 22 haftalık olduk artık tamamen hissediyorum bebisimi tekmelerini falan baya baya hissediyorum çok güzel bir duygu kizimla konuşuyorum sanki anliyo beni sizde durumlar ne
Ben 17. Haftadn beri hissediyorum ama felaket nazli gunu gununu tutmuyor. Bazen hicc beni tinlamiyo :) konusuyorum o kadar ama nafile . biz anlasamiyoruz pek. Ne esim.inattr ne ben inatm.ama.bu bidik.baska alemde:)))))

GA gebelik haftası demek diye biliyorum canım 21+2 yani senin, gelişimi önden mi gidiyor acaba Sat'a göre? Doktorun bir şey demedi mi? Bizimki de 2 gün önden gidiyor demişti doktor son kontrollerde.
Canım sata Gore 20+4 son ultrasona Gore 21+0 di bugünde böyle çıktı ben hangisini dikkate alican anlamadım kafam çok karıştı :)

Arkadaşlar Devit 3 damla kullanan var mı gebelikte?
sağlık bakanlığı hamilelere d vit. veriyormuş sağlık ocağındaki ebe elime tutuşturdu benimde günde bir kez 9 damladan fazla içme dedi. ben her gün içmiyorum çünkü doktorumun verdiği vitaminde zaten d vit. var bu arada o vitamini de her gün almıyorum. balık yağı omega başlattı akşamları aynı saatte alıyorum iştah arttırmıyor hatta yağ yakıcı özelliği varmış prospektüsünde de yazıyor. kan hapı ve arada da magnezyum alıyorum... geceleri kramplarla başım belada...

Tatlim zayıf birisi oldugum içn fazla göbeğim yoktu smdi braz karnımin gerginleştiğini hissetmeye basladim ve çıplakken kendm farkedyorm

Geçmiş olsun canım korkma bişey olmaz inşallah Rabbim seni de bebeğini de korusun yoruldun mu iş falan mı yaptın canım dinlen.Allah ın izni ile bebeğin vakti zamanında gelir inşallah.

Ben kizimin adini degistirip Nazli koycam . yaa vuruyorr ay seveym diyorum konusuyorum dahada vurmuyor. Sesimi duyunca duruyo cocukcagzm. Babasinin sesini duysun 2 saat falan kipirdamiyor. Ürkek ceylanim. Yada ceylan mi koysam

Kafa karışıklığından sonra kendi doktoruma danışarak şeker yükleme testi yaptırdım kızlar. Bakalım pazartesi günü cıkacak sonuç.. umarım yolundadır hersey..
şaka maka zaman cok hızlı akıp gidiyor... kalp atımı , ilk ultrason fln derken şeker yüklemesi de geçti. Rabbim hepimize bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş

Kullandiginiz balik yagi kac mg lik.benimki 1200 mg iki gunde bir iciyodum simdiye kadar

Kızlar 22 haftalık olduk artık tamamen hissediyorum bebisimi tekmelerini falan baya baya hissediyorum çok güzel bir duygu kizimla konuşuyorum sanki anliyo beni sizde durumlar ne

17.-18. Haftalarda hissetmeye başlamıştım ben. Şuanda da pıtır pıtır oynaşıyor. Cok sevimli cok güzel bir duygu.. saglıkla gelsinler inş

Anguskusu gerekirse yerden bir cop dahi almaa canm. Eminm dkkat ediyorsundr
Aba abart bu durumu bosver. Icine ferah tut streste etkiler biliyorsunm duani et. Bizde ediyoruz Zeynebmle. Optuk teyzesii

Darısı başımıza inşallah 12 gün sonra ben de yaptıracam hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…