2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim bu onemli bi durummuymus peki? Degildir insallah.neden yeri darmis kuzumuzun?
Yeri genişlemezse son haftalar çok zor oluyor canım, hani bazen karnımız birden sertleşiyor da endişeleniyoruz ya. Genişlemezse son haftalarda hep öyle oluyor.

Birde çocuk içerde sıkıştığı için rahat hareket edemiyor. Doktorun söylemesine gerek yok görüntüye bakınca herkes anlayabilir o derece sıkışmış kalmış.

Maşallah canım, biraz önce ilk oğlumun ultrasom görüntülerini çıkarttım ölçümlerini karşılaştırmak için 4 boyutlu bir görüntüsü vardı. Bakınca ay dedim doğduktan sonraki halinin aynısı. Bu görüntüler çok güzel hatıra.

Oyy kuzum benim insallah yeri genislerde sende oda rahat edersiniz

Kizlar ne zamandir sorucam sizlere unutuyorum hep.sag bacagim uyusuyor benim ust bacak kismi sizlerde boyle bi durum varmi? Doktora sordum bunu sinir sksmasi olabilir rahim sinirlere baski yapiyordur ortapediyr git dedi ama gitmedim ben.gunde bir bazen iki gunde bir oluyor uyusma.onemli bi duruma sebep olurmuki gitmesem dogumdan sonra gecicektir diye tahmin ediyorum

Benimde 11 şubatta yapılacak inşallah güzel sonuçlar alırız canim

Arkadaşlar alışveriş yapıyormusunuz neler aldınız özellikle beşik ya da park yatakta karar verdiğiniz bir model var mı?
Odasını aldım, kurdum. Yatak odam için Beşik aldım çilekten, star beşik. Uyku seti tülü hepsi dahildi beşikte. Havlu, nevresim, biraz kıyafet aldım. Carters tan aldım kıyafetlerini. Nevresim vs de English home dan aldım. Bebek arabası bakıyorum şimdi onu da halledersem halısı perdesi süslemesi kalıyor. Arabada Mima ve Quinny leri beğeniyorum ama indirim kovalıyorum şimdilik. Acele etmiyorum. Ben de son ana kadar almam hiçbir şey diyordum aslında ama şimdi bile iki hareket etsem nefes nefese kalıyorum. Bikaç ay içinde halledip kafam rahat olsun istiyorum...

kimsecikler cevap vermedi bi benim sanırım sekeri yuksek çıkan

Oy canım benim büyümüş de göbüşe sığamaz olmuş Senin ikinci zaten ilkinde sıkıntı olmadıysa yine olmaz gönlünü ferah tut, yapısaldır. Kansızlık sıkıntısı zaten hepimizde var az çok. Gebelikte olur. Bence maşallah güzel geçmiş doktor kontrolün. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin yavruları

Odasini bende hallettim. Ama oda olnca haliyle besik ihtiyaci dogdu yanimiza. Bende sizin baktgnza ve o tiptekilere baktim. Ama cok zor kullanmis herkes. Daha dogrusu surekli uyan kalk emzir geri koy olayi anneleri cok yormus geceleri ve besigi kenara birakip yanlarina yatirmakla cozum bulmuslar. Oyuzden chicco next 2 me almaya karar verdim. Bir yani inip yatakla birlestigi icin. Bakalim denemeden bilemeyecegiz.guzel gunlerde saglikla kullanin:)

kimsecikler cevap vermedi bi benim sanırım sekeri yuksek çıkan
Ben daha yaptırmadım yükleme. Doktor hastanın durumuna göre önce sanırım diyet veriyor. Sonra duruma göre insülin verir, dahiliyeciye bir görün, korkma sıkıntı olmaz. Çok nadir görülen bir şey değil, oluyor gebelikte bazen.

Ben de normal insanlar gibi uyusam ondan alacaktım da benim elim kolum sabit durmuyor, yanıma koyamam bebeğimi bir de bebek de hareketli oluyor aslında, yeğenim bir sağdan bir soldan ters dönüyordu yatarken. O yüzden o riske girmedim. Azcık yorulurum, garanti olsun dedim.

Gule gule saglikla kullanin herseyini.epey yol katetmissin sen ben daha alisveris yapmad bi kac parca ufak tefek sey aldm

Hadi hayırlısı canım. Olabildiğince erken git. Bir an önce bitsin işin. 1,er saat arayla 3 tüp kan aldılar benden. 2 saat kaldım hastanede.
Hmm dediğin iyi oldu canım teşekkür ederim erken gideyim bari.

Gule gule saglikla kullanin herseyini.epey yol katetmissin sen ben daha alisveris yapmad bi kac parca ufak tefek sey aldm
Ben de almayacaktım sözde ama almış bulundum :) çok teşekkür ederim, sizler de alın artık, son zamanlarda indirim denk gelmeyebilir, yavaş yavaş halletmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…