2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bugun 24 haftalik oldk kilomuz 740 biyumuz 28 cm. Ama ne kadr beklediysek onunu donmedi o yuzden bi vesikalik alamadk:)

Anguskusu cnm geçmiş olsun dikkat et kendine uzan dinlen bolca. Birde stres yapma dr zaten ciddi birşey olsa bilgilendirirdi. Dualarımız seninle
haylazzz cnm bizde hala isim bulamadık. Dediğin gibi anlamlı söylenişi güzel bir isim olsun istiyoruz. Birde kısmetse iki isimli olcak inş.

Bugun 24 haftalik oldk kilomuz 740 biyumuz 28 cm. Ama ne kadr beklediysek onunu donmedi o yuzden bi vesikalik alamadk:)
Maşallah Canım ne güzel büyüyo benim bebek de 24 de 600 gr 31 cm dı yani tam degil ama 600 gr dedi senin ki maşallah tosuncuk olucak galiba sağlıklı olsun da gerisi önemli degil zaten

Aynen bende öyle cnm hiç bişi almadık doğru düzgün, isim desen onu da bulamadık kız mıydı erkek miydi senin bebiş cnm? @Dontsay sende mi bulamadın kızına isim cnm
Salı ayrıntılıya gireceğim ama en son kontrolde kız demişti doktor degismez diye düşünüyorum, ama isim bulma konusunda bile zorlanıyorsam ben nasıl eşyaları tamamlayacagim bilemiyorum

Kızlar 22 haftalık olduk artık tamamen hissediyorum bebisimi tekmelerini falan baya baya hissediyorum çok güzel bir duygu kizimla konuşuyorum sanki anliyo beni sizde durumlar ne
Bende 22.haftadayım ilk gebeliğim hala tam hissediyorum diyemem, öyle arada sola yatınca hissediyor gibiyim ama yani sanki emin değilim, aslında zayıf biriyim de neden hissedemiyorum anlamıyorum, artık bende prensesimi hissetmek istiyorum

Canım ilk ultrasona bakmadan son adet tarihine göre söylüyor doktor, ultrasonda da sanırım gelişimine göre söylüyorlar benim de hep nereye bir hafta ilerde sıkıntı yok yani için rahat olsun

Maşallah Canım ne güzel büyüyo benim bebek de 24 de 600 gr 31 cm dı yani tam degil ama 600 gr dedi senin ki maşallah tosuncuk olucak galiba sağlıklı olsun da gerisi önemli degil zaten
Ama ben hic kilo alamiyrm uzuntu stres 52 kiloym zaten 52 ile baslamistm. Kimse hala qnlamio hamile oldugumu:)) demekki benmki kisa olack sennki masllh uzun :))

Ama ben hic kilo alamiyrm uzuntu stres 52 kiloym zaten 52 ile baslamistm. Kimse hala qnlamio hamile oldugumu:)) demekki benmki kisa olack sennki masllh uzun :))
Benim bebiş babasına çekmiş babası da uzun normal kilosu ama bebeğim kilolu olsun istiyorum. Ben çok kilo aldım ya bebek zayıf kaldı ne yapsak acaba

Ben bugun alışverişe çıktım hiç kısa kollu zibin bulamadım sezondan dolayı

Benim bebiş babasına çekmiş babası da uzun normal kilosu ama bebeğim kilolu olsun istiyorum. Ben çok kilo aldım ya bebek zayıf kaldı ne yapsak acaba
Benm bulantilarm.ve yanmalarm gecmedi istahm da yok. Ben de az ama faydali seyler yemeye calisiyrm. Yogurt pekmez taze meyve suyu bol bol. Sut. Onun haricnde yemek falan cok zor yiyirm genelde hafif seyler. Swn sekwr yuklemesi yaptiracak misn ben tereddutteym zaten sekwrm yuksekti normalde simdi de cok degismemistr die dusunuyrm

Ya ogrencilermle abla kardes gibiyiz de idareyle anlasamiyrz hic gebelk toleransi taninmadi ahir sartlarda yogun g3cti 6 ayim. Nobetlerde hele hic acimadilar
Vallahi biz evde zorlanıyoruz Allah kolaylik versin size merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum bir de öğrencilerle uğraşmak ne zor

Kızlarr ayrıntılı ultrasondan çıktık. Çok şükür bebişimiz çok iyi, gelişimi çok güzel, haftası ile uyumlu hatta ilerde bile. 450 gram olmuş, 2 hafta önce 275 gramdı baya büyümüş :) boyunu artık ölçemiyorlarmış. Organlarında, kalbinde vs bir problemimiz yok Allah'ıma şükürler olsun. ama bende bir risk çıktı rahme giden kan direnci fazlaymış, hamileliğin ilerleyen dönemlerinde yüksek tansiyonum olabilirmiş bu da bebeğin gelişimini etkileyebilir ya da düşük ağırlıklı doğuma neden olabilir dedi doktor. Olmak zorunda değilmiş tabi ama işte risk... Düzenli kontrol edeceğim. Şu an herhangi bir tansiyon problemim yok hatta düşük seyrediyor düzenli ölçtürüyorum. İnşallah bir sıkıntımız olmaz bununla ilgili, dua edin lütfen bizim için

kimsecikler cevap vermedi bi benim sanırım sekeri yuksek çıkan
Canım bence nisan annelerine sor, biz mayıs başı oldugumuzdan mayıs annelerinde ilk tahlilleri yaptıranlar oluyoruz genelde. Ben ara ara oraya bakıyorum, görmüstüm seker degerlerini yazanlar. Genelde diyet vermisler, cok gerekirse insülin veriliyor sanırım.
Ben de anca bu persembe yaptıracagım, o yüzden su an bilmiyorum degerler nasıldır :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…