2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Salı ayrıntılıya gireceğim ama en son kontrolde kız demişti doktor degismez diye düşünüyorum, ama isim bulma konusunda bile zorlanıyorsam ben nasıl eşyaları tamamlayacagim bilemiyorum
Bizde Çarşamba gidicez inş güzel haberler alırız. Eşime kaldıysan eşyalar için daha erken 4 ay var diyo

Oyy oyy masaallah kuzuyaaa. Daha guzel gunleriniz olsunn insaallah. Ikinizide korusun Allah. Alllahin izni ile hic bir sey olmayacaktr:) dikkat edersn sende annesi. Kuzunun fotosu yokmu alistk fotolara hep bebek fotosu gormek.istiyorum :)))

Maşallah bebişine cnm ne de güzel büyümüş sıkıntı da çıkmamış çok şükür annesi de kendine dikkat eder sıkıntı yapmazsa sizden mutlusu yok

Yas geçmiş oldun canım umarım önemli bir durum değildir ilk defa duydum.peki bunu dr nasıl anladı?

Canım merhaba ben yaptırmıştım şeker yüklemesi .. Girmisken yardımcı olurum inşallah.
Açlık :96
İlk 1. Saat 121
2.saat 99 çıktı sinir 140 idi..
75 gram yüklendi.

miramiram

kesinlikle oyle canim. ama benim oglum hic benzemiyor 4 boyutlu fotografina :)) ama kizimin ultrason fotosuyla o kadar farkli ki :)

Ben bugun alışverişe çıktım hiç kısa kollu zibin bulamadım sezondan dolayı
lcwnin sitesinde var kisa kollu zibinlar bi bak istersen. ustelik kapida odeme sistemide var.

Canım senin bebiside haftasına göre gayet iyi ufak bir problem yasamistin inşallah geride kaldı içini ferah tut ben De hafta başında gittim 25+1 De 34.16 cm 834 gramdi ..
Maşallah sübhanallah yavrularimiza ..Ssninkide gayet iyiymiş yani haftasına göre o zaman bilmiyordum benimki ne durumda söylemek istedim içini ferah tut görüşmek üzere ..
H hasretsinan65

Asumnur Pink06 zeran teşekkür ederizz teyzoşlarrr. ayy nasıl pozlar veriyor bizimki yine yaa doktor artist olcak galiba dedi ve hareketlerine çok şaşırdı :)) hemen fotosunu koyayım. Renkli baktı aslında ama siyah beyaz bastırdı fotoları. Yaa sanki kalemle çizilmiş gibi değil mi?

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 73
Oyyy maşallah kuzuya nasılda güzel poz vermiş annesi inş bizde böyle güzel görebiliriz merak ediyor insan elini yüzünü

Yas geçmiş oldun canım umarım önemli bir durum değildir ilk defa duydum.peki bunu dr nasıl anladı?
Canım çok sağol, valla bir şeyler ölçtü baktı falan neye göre tespit etti bilemiyorum çok fazla ölçüm yaptı 35 dk boyunca. ama bu profesörün çok iyi olduğunu ve tespitlerinin doğru olduğunu biliyorum duymuştum. Bebekte bir şey çıkmadı Allah'tan. Bendeki de %100 tansiyonum çıkacak demek değilmiş ama işte öyle bir risk var ve tansiyon takibi ve dikkat gerektiriyormuş. Uyarması çok iyi oldu, tuzu hayatımdan çıkarmam lazım sanırım olması gerekenden biraz fazla tuzlu yediğimin farkındaydım turşu, cips, yoğurta bile tuz ekliyordum biraz... Artık dikkat edicem bakalım inşallah ilerleyen aylarda sıkıntımız olmaz.

Oyyy maşallah kuzuya nasılda güzel poz vermiş annesi inş bizde böyle güzel görebiliriz merak ediyor insan elini yüzünü
İnşallah canım. Ultrasonda bakarken vurmaya devam etti bizimki harketlerini hissettim baktım ultrasonda da ellerini havaya kaldırıyor o sırada falan :) çenesi bana benziyor orası kesin onun dışında dudaklar babası gözleri henüz anlayamadık :)) sizin ne zaman kontrolünüz? İnş güzel pozlar yakalarsınız

Ayyy kuzumm bnmm ne güzel her halini göstermiş size, anneye de babaya da benziyor ohhh missss bizim de çarşamba günü kısmet olursa. Tek sağlıklı olsun da güzel pozlarda verirse pek bi mutlu oluruz

Teyzeler detaylı ultrasonumuzuda olduk 550tl baydık allaha sıkur bısı cıkmadı bundada hersey yolunda dedı dr ay sonu cagırdı tekrar 20+2 430 gr olmuşuz

Kızlar edindiğim bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.hepimizin evinde Nutella kavanozu vardır kaşık kaşık çikolatasını yediğimiz.muhtevasında Palm yağı diye adlandırılan Canan Karatay hocanın üstüne basa basa söylediği kanserojen bir yağ. olduğu da zaten okursanız mevcut.anlyamadığım diğer markanın ürünlerinden daha pahalı olup neden böyle sağlıksız bir yağ kullanıldığı...tabi tercih sizin ancak en azından hamilelik döneminde tüketmemenizi öneririm.

Kızlar selam 3 gündür giremedim siteye.herkes iyi galiba okuyabilidigim kadar okudum.benm öksürüğüm de azaldı 10 günden sonra. Serum taktılar 2 gün önce . Şuan iyiyim.bebegm de iyi şükür olsun . Hepinizı optm

Maşallah annesi dudaklar dikkatimi çekti.koymayın kuzuların fotolarını buraya allah korusun yaa daha çok ufaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…