2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Masaallah suphanaallah o elde hep yuzdee:))))

Canım bu haberde bahsedilen palm yağı hemen hemen paketli tüm çikolata, bisküvi, kek vs de var. Bitkisel yağ diye de geçiyormuş bazen. Aklım almıyor nasıl izin veriliyor bunların üretimine satışına? Markete gidince bir bakın. Hepsinde var. Neden sadece Nutella gündeme geldi anlamadım Ama evde vardı attım hemen. Dikkatli olmamız lazım...

Canım günde ne kadar su içiyorsun? Dinleniyor musun bir de sola yatıp? Çok geçmiş olsun

Siyahiklere baskı artarmış o yüzden bacaklarda uyuşma olurmuş tabi doktoruna da danış

Teyzeler detaylı ultrasonumuzuda olduk 550tl baydık allaha sıkur bısı cıkmadı bundada hersey yolunda dedı dr ay sonu cagırdı tekrar 20+2 430 gr olmuşuz
Teyzeler detaylı ultrasonumuzuda olduk 550tl baydık allaha sıkur bısı cıkmadı bundada hersey yolunda dedı dr ay sonu cagırdı tekrar 20+2 430 gr olmuşuz
maşallah kocaman olmuş annesi :)

Kızlar kusura bakma yın ya yanlış yazmışım simdi farkketim ve güldüm kendime benim kafa gitmiş bu hastalık iyice bunalttı beni dogru 15 haftam kalmış teşekkür ler
Yalniz birden 10 hafta ileri atmis gibi mutlu bir durum olmustur. 25 nerde 15 nerde. keske ben de karistirsam da aaa 18 degil de 8 haftam kalmis desem

Ben pek öyle beslenmiyorum çok hastayım hiç birşey yiyemiyorum öksürüyorum Burnum tıkalı kusmalarım bazen oluyo nadiren meyve yiyebiliyorum ilaç da kullandım ne yaptıysam geçmiyor bu hastalık. Şeker yüklemesi yapmıycam benimde bazen yükseliyo ama kronik şeker hastalığı degil gizli şeker gibi birşey Allah a bıraktım herşeyi senin doktor ne dedi yap dedimi benim arkadaşım yapmış bayılmış kaldıramamış şekerli bi su içiyosun çok şekerliymiş

Yalniz birden 10 hafta ileri atmis gibi mutlu bir durum olmustur. 25 nerde 15 nerde. keske ben de karistirsam da aaa 18 degil de 8 haftam kalmis desem
İnanki sonradan fark ettim çok güldüm kendime. İnşallah o günleri de görücez doğuma 4 hafta kalmış deriz birbirimize

Merhaba arkadaşlar,
Şu ana kadar kaç kilo aldınız? Çok merak ediyorum. Ben 24+4 üm şu anda 10 kilo aldım. İlk gebeligimde toplamda 13 kilo almıştım. O yüzden kendimi çok şiş hissediyorum. Yere falan zor eğiliyorum. Daha da asıl bundan sonra kilo alınıyor.

Maşallah annesi dudaklar dikkatimi çekti.koymayın kuzuların fotolarını buraya allah korusun yaa daha çok ufaklar
Kalemle çizilmiş gibi di mi?? Canım talep geldi diye koyayım dedim ama tatlış annelerin nazarı değmez bence yaa hepimiz birbirimizin iyiliğini isteriz, bol bol dua edelim birbirimize

Çok sagol canım benim içinde sağlıklı olması yeterli ama kime diyosam 600 gr diye inanmıyolar çok zayıf kalmış diyorlar ondan takıldım bende ama içimi rahatlattın sagol

Canım günde ne kadar su içiyorsun? Dinleniyor musun bir de sola yatıp? Çok geçmiş olsun
Canım sanırım 10-12 bardak kadar içiyorum. Mide bulantısı varken daha az içiyordum ama 1 aydır iyi. Ve evet özellikle son zamanlarda çok dinlenme şansım oldu, işim hafiflemişti baya da son 1 aydır. genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama arada kendimi kontrol edemediğim zamanlar da oluyor :) önümüzdeki haftadan itibaren iş seyahatlerim olacak umarım bir sıkıntı yaşamam...

İnşallah canım pozitif düşün. Anladığım kadarıyla dr ihtimal demiş. Temkinli davranman gerekiyor sadece. Kendini çok yorma. Uykuda sola yat ama eve gelince oturarak değil soluna yatarak bir süre dinlen mümkünse en az 1 saat. Benim de bebişin suyu sınırda çıktı. Günde aldığım kiloya bağlı olarak en az 3 lt su içmem gerekiyormuş. Şöyle ki mesela şu an 60 kg isen onu 20'ye bölüp çıkan kadar su içmeliymişsin. Bu da 3 kg yapıyor. Tansiyon ihtimali dedin ya aslında aynı şey benim de sonuç olarak. Bol su içince bebişin kordondan beslenme kalitesi de etkileniyormuş olumlu olarak. Az stres, yeterli su, yeterli dinlenme, çokça mutluluk :) Çok yorma kendini canım hiçbişeycik olmaz inşallah. Öptüm sizi :)

Bugun 24 haftalik oldk kilomuz 740 biyumuz 28 cm. Ama ne kadr beklediysek onunu donmedi o yuzden bi vesikalik alamadk:)
Maşallah seninki tosuncuk olucak anlasilan :) ben de 24 haftaligim (23+1) dun gittim dr.a 645 gr 30.5 cm dedi. Kollari ve bacaklariyla yuzunu kapamisti biz de göremedik 1 ay sonra artik

Ben de 11 kg aldim cok moralim bozuluyor her yerim şiş goguslerim nerdeyse 2ye katladi bacaklarimda ödem var. Dogurduktan sonra vericez artik

Kızlar şeker için doktor gelirsin bi test yaparız o normal çıkarsa ailende olmadığı için şeker yüklemesi yapmayız dedi şimdi sorum şu ki bahsettiği test ne? Bunun için aç mı gitmeliyim bide 23.hafta erken mi bu test için

azurem bende 7kg almışım ufaktan ödemler başladı çorabın izi pantolon altından giydiğim taytın dikiş izine kadar belli oluyo tuza da dikkat ettiğim halde vel ağrılarım azaldı ama çok şükür demekki idrar yolu enfeksiyonuymuş beni öyle felç eden

24. Haftadan sonra gidiliyor. Genelde iki aşamada yapılıyor test. Şekerli su içiyorsun aç karna sanırım bu testte bişey çıkmazsa ikinci yapilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…