2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Su andan itibaren dikkat etsem diyorum tatlı ve karbonhidratı azaltsam fark eder sanırım. Hayatım boyunca zayıf bir insandim. Nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum şu anda

Evet doktor böyle bir ihtimal/risk var dedi ama kesin olacak demedi. Çünkü şu an halihazırda bir tansiyon problemim yok, ileriki aylarda olabilir dedi. Benim de 2,5-2,7 litre içmem gerekiyor demek. Daha fazla dikkat edicem bu su ve tuz olayına. Stres de aynı şekilde. Teşekkür ederim canımcım içimi rahatlattın :) biz de öpüyoruz sizi kızımla :)

Ben de 11 kg aldim cok moralim bozuluyor her yerim şiş goguslerim nerdeyse 2ye katladi bacaklarimda ödem var. Dogurduktan sonra vericez artik
Doğurduktan sonra verilir sanırım emzirirken falan onu dert etmiyorum da şu anda kıyafet problemi var kabanlarimin önü kapanmiyor botumu zor giyiyorum. Daha da 3 ay var sonuçta

Merhabalar güzel Mayıs anneleri :) Hepinizi öperim umarım iyisinizdir. Bebişlerinizi gördüm ne güzel pozlar vermişler maşallah
Ben 20. haftamda ayrıntılı ultrasona girdiğimde bebişin gelişimi 1-2 hafta önde gidiyordu hala da öyle. Fakat dr suyumun sınırda olduğunu 3-4 lt günde su içmem gerektiğini söylemişti. Sonra geçen hafta doktoruma kontrolde bunu belirttiğimde doğru suyun biraz sınırda dedi. 2 lt içiyordum günde son zamanlarda da hava soğuk olduğu için su çok içemiyordum dr günde en az 3 lt su içeceksin dedi. 2. dönem de okula gidemeyeceğim yorulmamam, fazla ayakta kalmamam, strese girmemem gerekiyormuş.
Aklınızda olsun eğer suyunuz sınırda çıkarsa; günde en az 3 lt su, 1 hafta boyunca sabah akşam 1 çay bardağı havuç suyu içilecek, günde en az 1 saat sola yatarak dinlenilecek (bu uyku dışında olacak). Sizlerle de paylaşmak istedim çünkü su azalırsa rahim içi gelişme geriliği, erken doğum gibi riskleri varmış. Çok yormayın kendinizi, ev işi filan yapmayın. Ben ettim siz etmeyin. Hepimize sağlıklı günler, doğumlar diliyorum :)

6 kilo almisim simdiye kadar ama hic belli olmuyor sanki esim diyor aynisin sadece karnim büyüdü baya 78 ile hamile kaldim. Bende kendimi cok sis hissediyom özellikle yemeklerden sonra nefes alamiyor gibi oluyom ve sanki her an catliycam gibi :/

Oyyy severim sizi ben Oğluşum utandı teyzesi :) Ben 1,5 ltlik pet şişede su aldım günde 2 tane ondan içiyorum hesaplamam kolay oluyor. Bebiş de 1 haftadır daha hareketli sanırım işe yarıyor :) Kendine çok iyi bak canım

Su andan itibaren dikkat etsem diyorum tatlı ve karbonhidratı azaltsam fark eder sanırım. Hayatım boyunca zayıf bir insandim. Nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum şu anda
Evet bende hep zayıftım avmde biraz yürüsem yoruluyorum şimdi ama onun dışında beni en çok zorlayan şey çok sık idrara çıkmak artık altıma bez bağlamak istiyorum su içmesen de olmuyo içsen de olmuyo vay anam vay

Teyzesi yesin o utangacı :))) evet ben de öyle ölçerek içeyim bundan sonra. Şu ana kadar çok dikkat etmiyordum tam hesaplamıyordum ama belli ki önemli. Sen de kendine ve miniğe iyi bak canım

Aaaayyy sormayın, 10 gün öncesine kadar seviniyordum sadece 4 kilo aldım diye, bu gün sabah 63.7 yi gördüm sok oldum. Nasıl oldu hiç anlamadım. Tamam sağlıklı değildi yediklerim ama cok ta değildi. Bu günden itibaren kahvaltı harici ekmegi kesiyorum, tatlıyı hafta da 1 yiyeceğim, hamur Işın'ı de öyle. Kan hapı mi yaptı acaba, halbuki doktorlar yapmaz diyor. 10 günde 3 kilo...

Canım aynen öyleyim nereye gidiyorsam tuvalet sıkıntısı yaşıyorum bi bardak su içmek 10 defa WC ye gitmek demek o yüzden pek dışarı çıkmıyorum

Ben tam 12 kilo almışım ama çok ödemim var bacaklarım şiş ayakkabılar olmuyo of of kan ilacını vitamin hic birşey kullanmıyorum korkudan

Doğurduktan sonra verilir sanırım emzirirken falan onu dert etmiyorum da şu anda kıyafet problemi var kabanlarimin önü kapanmiyor botumu zor giyiyorum. Daha da 3 ay var sonuçta
Ben hamile montu aldim valla yoksa kabanlarima sığmam mümkün degildi. Kar kışta önü açık da gezemem, hasta olurum diye aldım.. Su anda 8 kilo almış durumdayim ben de...

Kızlar bugün bende kendimi çok şiş hissediyorum... az önce aynanın karşısından geçerken gözüm takıldı göğüsler kocaman olmuş artık bel fln yok fıçı şeklinde bir vücut inşallah Doğumdan sonra toparlanırız tabi sitem değil bu çok şükür halimize

maşallah kocaman olmuş annesi :)

İyiki varsınız kızlarrr birbirimizi tanımadan birbirimiz hakkında güzel dileklerde saf tertemiz cümleler kuran siZler varsınız ıyıkıde,etrafta herkez gülerken konusurken art niyet hasetlik beslıo ama sizlerlerden ıyı dılekler duymak en temizi tanımadan bırbırini seven dertlesen arkadaşlar ne güzelsiniz

Kızlar burda bi arkadaş ballı turpun suyunu içmişti iyi oldumu acaba bende yapıcam aynısını inşallah iyi gelir öksürmekten karnıma agrı giriyor bide çok hırıltı oluyor gögsümde

Ben de ayniyim hele evdeysem sürekli tuvaletteyim.

Benim de aynı dediğin gibi oldu. 61 falandim. Birden 63,5 falan görmeye başladım tartıda. Bu aralar tatlı çok yedim sanırım. Şişkinlik çok oluyor bi de.demir ilacının yaptığını düşünüyordum Bir ara bi kaç gündür onu da bıraktım. Hatta decaviti bile bıraktım.

Gercekten az da yesek alınıyomuş hamilelikte ilginç bir durum. Ben de kendimi çok şiş hissediyorum. Daha 3 bucuk ay var nasıl olcak bilemiyorum bazen cok moralim bozuluyor. Bugün ben de beşiğini kurdum oğlumun. Biberon süt pompası emzik temizlik ürünlerini de aldım . Tabi daha odası düzenlenip yerleştirilecek. 7. Ay olmadan yapmam diyordum ama indirimlere denk gelince aldık gitti. Bir de şimdiden hareket halin kısıtlamıyor son aylar zor olur dediler erken doğabiliyor bazı bebekler dediler.

Ben 52 ile basladim bulantilardan 49a dustum su an sabahlari 54 küsürlerdeyim aksam yatarken 55 küsürlerdeyim.

Horlamalariniz oluyor mu kizlar? Ben sola donunce rahatim ama sag tarafima yatinca horladigimi dusunuyorum cunku uyandigimda sanki horluyor oluyorum. Esime sordum o zaten kendi horlamasindan beni duymuyor. Gecen gunduz salonda uyudum. Esim ilk kez horlarken duydum seni dedi

Ben de tetanoz asisi vuruldum yaparken hic anlamadim bile hatta aaa bitti mi dedim. Sonradan agrisi oldu tabi ama gebelikte oyle bulantilarim oldu oyle bas agrilarim oldu ki o aşı agrisi bana hic koymadi bile

Benim bir sıkıntim da esim. Hatta bununla ilgili konu bile actim. Adam psikolojik bunalima soktu beni. Bir insan her seyde mi felaket senaryosu yazar ya. Yok ic savas cikacak yok kuresel isinmadan dolayi kacmak zorunda kalcaz bugun de istanbulda buyuk deprem olacak dedi. Her gun her gun surekli yanima gelip gelip kotu bir seyler anlatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…