- 6 Mart 2011
- 721
- 142
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.301
azurem bende 7kg almışım ufaktan ödemler başladı çorabın izi pantolon altından giydiğim taytın dikiş izine kadar belli oluyo tuza da dikkat ettiğim halde vel ağrılarım azaldı ama çok şükür demekki idrar yolu enfeksiyonuymuş beni öyle felç eden
Evet doktor böyle bir ihtimal/risk var dedi ama kesin olacak demedi. Çünkü şu an halihazırda bir tansiyon problemim yok, ileriki aylarda olabilir dedi. Benim de 2,5-2,7 litre içmem gerekiyor demek. Daha fazla dikkat edicem bu su ve tuz olayına. Stres de aynı şekilde. Teşekkür ederim canımcım içimi rahatlattın :) biz de öpüyoruz sizi kızımla :)İnşallah canım pozitif düşün. Anladığım kadarıyla dr ihtimal demiş. Temkinli davranman gerekiyor sadece. Kendini çok yorma. Uykuda sola yat ama eve gelince oturarak değil soluna yatarak bir süre dinlen mümkünse en az 1 saat. Benim de bebişin suyu sınırda çıktı. Günde aldığım kiloya bağlı olarak en az 3 lt su içmem gerekiyormuş. Şöyle ki mesela şu an 60 kg isen onu 20'ye bölüp çıkan kadar su içmeliymişsin. Bu da 3 kg yapıyor. Tansiyon ihtimali dedin ya aslında aynı şey benim de sonuç olarak. Bol su içince bebişin kordondan beslenme kalitesi de etkileniyormuş olumlu olarak. Az stres, yeterli su, yeterli dinlenme, çokça mutluluk :) Çok yorma kendini canım hiçbişeycik olmaz inşallah. Öptüm sizi :)
Doğurduktan sonra verilir sanırım emzirirken falan onu dert etmiyorum da şu anda kıyafet problemi var kabanlarimin önü kapanmiyor botumu zor giyiyorum. Daha da 3 ay var sonuçtaBen de 11 kg aldim cok moralim bozuluyor her yerim şiş goguslerim nerdeyse 2ye katladi bacaklarimda ödem var. Dogurduktan sonra vericez artik
6 kilo almisim simdiye kadar ama hic belli olmuyor sanki esim diyor aynisin sadece karnim büyüdü bayaMerhaba arkadaşlar,
Şu ana kadar kaç kilo aldınız? Çok merak ediyorum. Ben 24+4 üm şu anda 10 kilo aldım. İlk gebeligimde toplamda 13 kilo almıştım. O yüzden kendimi çok şiş hissediyorum. Yere falan zor eğiliyorum. Daha da asıl bundan sonra kilo alınıyor.
Oyyy severim sizi benEvet doktor böyle bir ihtimal/risk var dedi ama kesin olacak demedi. Çünkü şu an halihazırda bir tansiyon problemim yok, ileriki aylarda olabilir dedi. Benim de 2,5-2,7 litre içmem gerekiyor demek. Daha fazla dikkat edicem bu su ve tuz olayına. Stres de aynı şekilde. Teşekkür ederim canımcım içimi rahatlattın :) biz de öpüyoruz sizi kızımla :)
Evet bende hep zayıftım avmde biraz yürüsem yoruluyorum şimdi ama onun dışında beni en çok zorlayan şey çok sık idrara çıkmak artık altıma bez bağlamak istiyorum su içmesen de olmuyo içsen de olmuyo vay anam vaySu andan itibaren dikkat etsem diyorum tatlı ve karbonhidratı azaltsam fark eder sanırım. Hayatım boyunca zayıf bir insandim. Nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum şu anda
Teyzesi yesin o utangacı :))) evet ben de öyle ölçerek içeyim bundan sonra. Şu ana kadar çok dikkat etmiyordum tam hesaplamıyordum ama belli ki önemli. Sen de kendine ve miniğe iyi bak canımOyyy severim sizi benOğluşum utandı teyzesi :) Ben 1,5 ltlik pet şişede su aldım günde 2 tane ondan içiyorum hesaplamam kolay oluyor. Bebiş de 1 haftadır daha hareketli sanırım işe yarıyor :) Kendine çok iyi bak canım
Evet bende hep zayıftım avmde biraz yürüsem yoruluyorum şimdi ama onun dışında beni en çok zorlayan şey çok sık idrara çıkmak artık altıma bez bağlamak istiyorum su içmesen de olmuyo içsen de olmuyo vay anam vay
Ben tam 12 kilo almışım ama çok ödemim var bacaklarım şiş ayakkabılar olmuyo of of kan ilacını vitamin hic birşey kullanmıyorum korkudanAaaayyy sormayın, 10 gün öncesine kadar seviniyordum sadece 4 kilo aldım diye, bu gün sabah 63.7 yi gördüm sok oldum. Nasıl oldu hiç anlamadım. Tamam sağlıklı değildi yediklerim ama cok ta değildi. Bu günden itibaren kahvaltı harici ekmegi kesiyorum, tatlıyı hafta da 1 yiyeceğim, hamur Işın'ı de öyle. Kan hapı mi yaptı acaba, halbuki doktorlar yapmaz diyor. 10 günde 3 kilo...
Ben hamile montu aldim valla yoksa kabanlarima sığmam mümkün degildi. Kar kışta önü açık da gezemem, hasta olurum diye aldım.. Su anda 8 kilo almış durumdayim ben de...Doğurduktan sonra verilir sanırım emzirirken falan onu dert etmiyorum da şu anda kıyafet problemi var kabanlarimin önü kapanmiyor botumu zor giyiyorum. Daha da 3 ay var sonuçta
Teyzesi yesin o utangacı :))) evet ben de öyle ölçerek içeyim bundan sonra. Şu ana kadar çok dikkat etmiyordum tam hesaplamıyordum ama belli ki önemli. Sen de kendine ve miniğe iyi bak canım
maşallah kocaman olmuş annesi :)
Evet bende hep zayıftım avmde biraz yürüsem yoruluyorum şimdi ama onun dışında beni en çok zorlayan şey çok sık idrara çıkmak artık altıma bez bağlamak istiyorum su içmesen de olmuyo içsen de olmuyo vay anam vay
Aaaayyy sormayın, 10 gün öncesine kadar seviniyordum sadece 4 kilo aldım diye, bu gün sabah 63.7 yi gördüm sok oldum. Nasıl oldu hiç anlamadım. Tamam sağlıklı değildi yediklerim ama cok ta değildi. Bu günden itibaren kahvaltı harici ekmegi kesiyorum, tatlıyı hafta da 1 yiyeceğim, hamur Işın'ı de öyle. Kan hapı mi yaptı acaba, halbuki doktorlar yapmaz diyor. 10 günde 3 kilo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?