2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Çok da erken değil aslında. Ama baktıkça biraz sabırsızlanirsin benim ikinci olunca her şey var ama onları güzelce temizlemesi, kıyafetleri yıkayıp utulemesi falan var. Bi takım hastane cikisi alicam sadece insl. Bi De arada beğendiğim kiyafet olursa numunelik alıyorum. Çarşaf yastık kılıfı aldım. Bir de ağız mendili ve banyo bezi yapmak için kumaş aldım. Tüm hazirligim bundan ibaret. Sağlıcakla gelsinler de hepsi yapılır insl

Maşallah seninki tosuncuk olucak anlasilan :) ben de 24 haftaligim (23+1) dun gittim dr.a 645 gr 30.5 cm dedi. Kollari ve bacaklariyla yuzunu kapamisti biz de göremedik 1 ay sonra artik
Ya cihazi koydu gordk dedik aa tam babasinn yuz hatlari sak die donmesn mi arkasini daha da geri donmedi :)

Ben de normalde biraz tatli yiynce vayilack gibi oluyrm anlik yukselisleri oluo soguk ter atyrm falan o yuzden yaptrmak istemiyrm doktor sen biliosn dusun illa yap demiyrm dedi.

Al benden de o kadr artk bi ara koyverecm gitsn:)

LC waikiki internet sitesin de bebek nevresimleri indirime girmiş bakın isterseniz çok uygun olmuş bebek havlusuda indirimde

Iyi aksamlar kizlar tartiya cikmaya korkuyorum ama ciktim ve ne göreyim toplam 11 Kiloda Ben almissim daha 3 Ay kadar var nekadar daha alinir bakalim hayirlisi Ama kesin vericem cok agitlastigimi hisediyorum çorap ayakabı zor giyiyorum parmaklarım ayaklarım şişti hep

Bu Demir ilacını bende bıraksam mi diye düşünüyorum da doktor lohusalikta cok çekersin dedi, bıraksam mi bırakmasam mi kararsız kaldım. Birden kilo almam korkuttu beni. Bu ay takip edicem kendimi.

Normalmis canım ilk hamilelikte hissetmek zormus hemen sabır bir hafta içinde hissedersin

Bu Demir ilacını bende bıraksam mi diye düşünüyorum da doktor lohusalikta cok çekersin dedi, bıraksam mi bırakmasam mi kararsız kaldım. Birden kilo almam korkuttu beni. Bu ay takip edicem kendimi.
İlaçlarınızı doktor demeden bırakmayın canım. Benim 12 lerden 6 ayda 10 lara düştü düzenli içmeme rağmen. İlk doğumumdan sonrada 36 gün kanama olmuştu ve normal adetlerimde 8 gün çok yoğun oluyordu. Sadece bebek için değil kendimiz içinde kansızlık çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…