2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy ayni ben yarim dunya gibi hissediyorum kendimi yemekten sonra

Kızlar maaşallah kilolar alınmış benim ilk oglumda ki gibi gidiyor bu da iyi mi kötü mü bilemedim 3.5 kilo almışım daha...Ogluma doğuma +12 kilo ile girmiştim ciktigim da +3/4 kilom vardı sonradan yine sabitlendim aynı kiloya :) azcik rahat durup yatsam,otursam alacagim galiba :)

Kızlar uykular nasıl? Ben 1 2 saate bir sürekli uyanıyorum. Geri uyumak için de dön Allah dön. Rabbim alıştırıyor sanırım

Günaydın kizlar :) newyork88 kuzucugun 41 kere maşallah canım ne güzel poz vermiş bizimki dün kafasını derinlere sokmuş çok net bi fotosunu alamadık maalesef :) Anguskusu ndan haber alabilen var mı kızlar umarım iyidir bdbegi ve o

Kızlar uykular nasıl? Ben 1 2 saate bir sürekli uyanıyorum. Geri uyumak için de dön Allah dön. Rabbim alıştırıyor sanırım
Bende uyaniyorum ama zaten kendimi bildim bileli uyanir uyanir geri uyurdum ben niyeyse. Yillarca okuldu is di karmakarisik uyanma saatlerinden olsa gerek. Oyuzden smdi yadirgamiyorum ama iki kisi iken dalmasi biraz daha zor oluyor

İyi pazarlar güzel Anneler kafama bişey takıldı ben tetnoz aşımı daha olmadım pazartesi olucam aile hekimimiz çok ilgili hep aradı söyledi ama doktorum biraz erken bekle dedi bu zaman oldu bunun geç kalma gibi bi durumu var mı ?

Asumnur canlarım muray19 Allah razı olsun sizdenbde hepinizden de merak etmişiniz okadar. ama dün bol istirahat ettim ayağımın altına yastık koyarak telden uzak durdum biraz radyosyn dan dolayı. Dün sadece 2 kez geldi kanama yine akıntıyla birlikte sonra kesildi canlar Rabbime şükürler olsun. Şimdide bişey yok aynıyım sancım ağrım hiç olmadı zaten kızım da hareketli teyzeleri. Yine yatıyorum yarın Dr um gel bi bi yinede bakalım dedi gitcem inşallah. Hayırlı haberlerle dönerim inşallah. Tekrar Allah hepiniz den razı olsun ilgiliniz dualarınız için hepinizi tek tek öpüyoruz kızımla :* :* :)

Ben 21+3 de vurdurdum. Sıkıntı olmadı. Çok da gecikme. Asm ler 18 den itibaren çağırmaya başlıyor ama doğrusu 20den sonra bence...

Çok geçmiş olsun canım benim, umarım doktor kontrolünde de herşey yolunda gider.

Bende yaptırmadım canım. Mevzu doğumdan önce iki dozu ayarlamakmış aslında. Hafta içi bende doktoruma sorup ona göre gitcem.

İyi pazarlar
Dikkat edin kızlar salgın fln var sanırım çok kötüyüm ben iki gündür ateş kusma titreme nöbeti öksürük burun tıkanıklığı
Dün gece çok kötüydü

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Özel bir konudur benim için ama seni rahatlatmak için anlatmak istedim. Benim annem kanama hastası. Dr izin vermemesine rağmen hamile kalmış. Sene 1982 düşün tıp bu kadar ileri değil. Beni göremiyorlar ultrason yok. Neyse 5 aya kadar annem korkuyor kontrollere gidemiyor sonra artık gitsem iyi olur diyor çünkü ben hareketleniyorum ve kanamadan korkuyor. Bu arada annemin burnu kanardı sebepsiz 2 gün sürerdi, parmağı kesilse yine aynı şekilde. Neyse dr anneme sen ne yaptın sen de bu çocuk da yaşamazsınız diyor. Annem, babam, dedem herkes ağlaya ağlaya bir hal oluyorlar. Düşünsene aldıramaz, normal doğuramaz, sezeryan yaygın değil olsa da durmayan kanaması var. Bizlerde en az 200.000 civarında olması gereken trombosit annemde 15.000. Neyse başka bir doktora gidiyorlar. Dr biraz rahatlatıyor önlem alacağız diyor. 7 aya kadar geliyor annem sonra hastaneye yatırıyorlar. 1 ay hastanede yatıyor. Beni erkenden alıyorlar. Küvöze konduğum için annem öldüm sanıyor ameliyattan çıkınca. Anlatırken hala duygulanır ben de ağlarım. Hiçbir şey olmuyor inan hiçbir terslik dahi buna dr bile şaşırıyor mucize diyor. Diyeceğim o ki Allah o meleği sana nasip etmişse yer gök bir araya gelse kimse engelleyemez. Sen sadece dikkat et duanı eksik etme. Sana dua ettiğimizi de unutma. En riskli zamanları atlattık canım. Klasik müzik dinle, uzan, gamsız ol biraz. Sevgiler canım kızını öpüyorum :)

Canım ne güzel yazmışsın, eline yüreğine sağlık...

Canim cok cok gecmis olsun kendine ve güzel minnagina cok cok dikkat et lütfen stressten, isten uzak dur tvnin karsisinda hamileligin tadini cikarmaya calis, hep iyi dusunki iyi olsun, pozitif ol duani et allaha birak gerisini ki ben inaniyorum hepimiz rabbimin izniyle sag salim saglikla kavusucaz yavrulara. Kendini korkutma sakin her daim sakin ol bebisini sev onunla ilgilen baskada birsey yapma.

bende daha gitmedim haftaya giderim bana biraz gec yapcaklar demislerdi

Çok geçmiş olsun canım benim, umarım doktor kontrolünde de herşey yolunda gider.
Umarım kuzum benim yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun :*
Allah razı olsun canım benimmm :* iyi geldi tabiki de çünkü insan olumlu şeyler duymak istiyo korku oluyo ister istemez ilk 3ay normal derler ama son3 ay olunca endişem biraz daha arttı. Ki umarım kese içinde olmamıştır kanamam bebeğim sağlıklıdır. Elimden gelen tedbiri alıyorum kuzum gerisi Rabbim in takdiri. O ol derse hiçbişey engel değil. Öylede o ne derse oluyo doktorlar birer aracı. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasn. Yüze yüze kuyruğuna geldik hesabı sağlıkla hayırla tamamlarz vaktinde gelir hepside inş teyzesi bizde seni öpüyoruz kızımla kokuluca :*

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…