2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anguskusu canım iyimisin yeni gördüm tam okuyamıyordum iki gündür giremedim nasılsın iyimisin ? bebiş nasıl
Teşekkür ederiz canım benim iyiyiz teyzesi çok şükür. En son dün öğlen 11de geldi kanama yine akıntıyla halada yok şükürler olsun. Yatıyorum öyle tuvalete kalkıyorm bi canım. Yarın da Dr um gel bi bakalım duruma dedi sabah gitcez canım umarım iyidir bıcırığım. Sen nasılsın peki bebişimiz nasıl annesi :)

öğretmen olan arkadaşlar okulda nöbet durumunuz nasıl ben şuan tutuyorum ama ikinci dönem 26. haftada olucam nöbetten ayrılmam için doktordan rapor almama gerek var mı yoksa 24. haftadan sonra ayrılmak direk olarak hakkımız mı?

CNım ben hamileliğin başında bi dilekçe yazdım, tutmuyordum nöbet. Kabul ettiler sağolsun belgesiz falan. Ama diğer türlü olağan durumlarda doktordan rapor gerekiyor diye biliyorum.

ilk doktora gittiğimde 24. haftada rapor yazıcam nöbetten çıkacaksın demişti yasal hakkımız var çıkmak için işte bu 24 mü yoksa 28 mi onu merak ettim

ayyy sevindim minnak iyi olsun anneyide üzmesin söyle ona Rabbim korusun sizi dikkat et kendine valla benimde korkularım var çünkü baştan beri kasık agrısı çekiyordum tamam başlarda normal dendi 10 agustosta son adet tarihim kabul edildi normalde 21 temmuz 4 agustosta kanamam olmuştu sonra 24 eylülde 6 haftalık oldugumuzu ögrendim 2 gün önce kanamam olmuştu geçen yine kahverengi leke tarzında oldu.. Ama söyleyemedim doktoruma bide sürekli degiştirdim doktor bilgide ordan oraya geçince aktarmak zor oldu... Şimdi sancılarımda oluyo kasık bel karında elektiriklenme flan cuma kontrol benimde inşallah iyidir bizim cadıda anca bu melekler korkutuyo bizi dogsunlar popolarını ısırarak sorcam onlara

Canım nasıl dayanmışsın ayy benimde damarlar ince kan alınca çok uzun sürüyo ve acı verici. Evet şeker yüklemesi bazıları icin çok zararlı bazıları icinde yararlı bende araştırdım ve yapmak istemiyorum doktorumuz aç karnına sabah gel dedi aç karnına zaten şeker yüklemesi çok kötü yapar tok karnına da yüksek çıkar sen tok gitmişsin heralde ondan yüksek çıkmış olabilir belki. Ama ben yapmıycam karar verdim.

Canm hangi magazasindan aldin? Benmde besik tam 600 kusur? Nezaman kadar varmis?
Sanirim ocagin yirmisine kadardi bu kampanya.570 liraya park yatagi aldik.uzerini bir ihtiyacini alip 600 e tamamlicaz sali gunu gelicek istedigimiz renk
Sonrasindada 21 i ile 27 si arasiydi galiba parapuani kullanabilecekmisiz

Allah razı olsun canım benim yrn da onu görünce iyi haberlerini alınca daha çok rahatlycam. Normal bi hamilelik süreci yok canım inan her duyduğum da bi sıkıntı. Eskidenmiş tarlada çalışıp doğuran ninelerimiz ne şanslıymış. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım dedim ya bi tanıdığmda öyle kanaması oldu beli kaşığı ağrırdı plesanta aşağıdaydı ama şükür kızını zamanında aldı kucağına. İnşallah bizde alıcaz kuzum iyi düşünelim dikkat edelim kendimize. Benim annemde aynısnı diyo hele bi doğsun poposuna vurcm diye :))

Valla çok cadılar cidden,anca naz yaptıkları dogsunlar ben onlara sorcam Valla kızlar çok nazlı oluyor ya,Rabbim bize bagışlasın. Cümle evlat isteyenleride evlat sahibi eylesin,Olanlarıda ailelerine bagışlasın inşallah. Bambaşka ya şimdiden nasıl yetiştiririm evde düzen nasıl olur diye ayarlıyorum. Şimdiden dünyamızı degiştiriyorlar anne baba ne demekmiş daha iyi anlamaya başlıyoruz... benim cadıyla bugün ilgilenmedim kaynamamdayım,Konuşuyordum evdeyken. şimdi burda pek konşmadım ya vuruyor alttan alttan her taraftan. Tam elimi koyuyorum vurmuyor konuşmaya dalıyorum benle ilgilen gibi iki üç girişiyor konuşunca duruyor çok fenalar ya... Heyecanla dört gözle bekliyorum saglıkla sıhatle dogsalarda mıncırsak vakti saatinde şöyle o ellerini ayaklarını cennet kokularını doya doya çeksek içimize... Anguskusu

Bak herkes bizden heyecanlı habire dolduruyorlar valla arkadaşlarım annem kaynanam görümceler ablalarım kuzenlerim her yeri aldıklarına Bakarmısın deliriyorum resmen Anguskusu

Eklentiler

• IMG_2101.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2099.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_2106.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 63
Sanirim ocagin yirmisine kadardi bu kampanya.570 liraya park yatagi aldik.uzerini bir ihtiyacini alip 600 e tamamlicaz sali gunu gelicek istedigimiz renk
Sonrasindada 21 i ile 27 si arasiydi galiba parapuani kullanabilecekmisiz
Güle güle kullanın canım.

Kizlar ben daha hic bisey almadım ne zaman almak istesem esim erteliyo ne eşim ne kv.ler bişey alayım diye ugrasmiyo eşim hepsini beraber alırız acele etme diyo
bugün ruyama bile girmiş yani ,
ertesi gün doğum yapcam ve hiçbir seyim hazir değil eşim bir mağazaya götürüyor bir iki parça bişey alıp geliyoruz eve. uyanir uyanmaz bir yüklendim buna :) neye uğradığını bilemedi sabah sabah
Sizce de acelemi ediyorum kızlar erken mi yani

Kızlar kötü haber Grip oluyorum bogazlarım agrıyor yanıyor ne yapcam hamilelikte grip olan varmı nasıl atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…