- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.743
- 133
- 31
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.381
Teşekkür ederiz canım benim iyiyiz teyzesi çok şükür. En son dün öğlen 11de geldi kanama yine akıntıyla halada yok şükürler olsun. Yatıyorum öyle tuvalete kalkıyorm bi canım. Yarın da Dr um gel bi bakalım duruma dedi sabah gitcez canım umarım iyidir bıcırığım. Sen nasılsın peki bebişimiz nasıl annesi :)Anguskusu canım iyimisin yeni gördüm tam okuyamıyordum iki gündür giremedim nasılsın iyimisin ? bebiş nasıl
Teşekkür ederimBen 21+3 de vurdurdum. Sıkıntı olmadı. Çok da gecikme. Asm ler 18 den itibaren çağırmaya başlıyor ama doğrusu 20den sonra bence...
CNım ben hamileliğin başında bi dilekçe yazdım, tutmuyordum nöbet. Kabul ettiler sağolsun belgesiz falan. Ama diğer türlü olağan durumlarda doktordan rapor gerekiyor diye biliyorum.öğretmen olan arkadaşlar okulda nöbet durumunuz nasıl ben şuan tutuyorum ama ikinci dönem 26. haftada olucam nöbetten ayrılmam için doktordan rapor almama gerek var mı yoksa 24. haftadan sonra ayrılmak direk olarak hakkımız mı?
ayyy sevindim minnak iyi olsun anneyide üzmesin söyle onaTeşekkür ederiz canım benim iyiyiz teyzesi çok şükür. En son dün öğlen 11de geldi kanama yine akıntıyla halada yok şükürler olsun. Yatıyorum öyle tuvalete kalkıyorm bi canım. Yarın da Dr um gel bi bakalım duruma dedi sabah gitcez canım umarım iyidir bıcırığım. Sen nasılsın peki bebişimiz nasıl annesi :)
Canım nasıl dayanmışsın ayy benimde damarlar ince kan alınca çok uzun sürüyo ve acı verici. Evet şeker yüklemesi bazıları icin çok zararlı bazıları icinde yararlı bende araştırdım ve yapmak istemiyorum doktorumuz aç karnına sabah gel dedi aç karnına zaten şeker yüklemesi çok kötü yapar tok karnına da yüksek çıkar sen tok gitmişsin heralde ondan yüksek çıkmış olabilir belki. Ama ben yapmıycam karar verdim.kizlar cevaplar icin tesekkurler benim seker yuklemesi bir dengesiz 210larda olan seviyem kendim olcunde 80kusur cikiyor.. ben cok panik stres olarak gittim seker yuklemesine.. tv de korkuttular hep aman seker yuklemesi yaptirmayin zararli falan. her ulkenin farkli mesela ingilterede yok yükleme hatta tum hamilelik boyunca ultrason hakkiniz uc. son aylar eski stil kulak steteskop turu dinlemeler yapiliyor. amerikada seker yuklemesi var once 50 gr. yükleniyor eger seker cikarsa 100gr testi daha yukleniyor. biz de ise 75gr yapılıyor. cunku 150gr glikoz iki kati kadar bizimkinin. simdi yenice cilekli gazozu cikmis bu glikozun. hastane kantinlerinden alip meyveli soda gibi iciyorsun zaten bir dikisle gidiyor mide falan bulanmiyor.. ama artik nasil bir seyse 230a kadar cikartiyor sekeri. aglaya aglaya yaptirdim. damar tikaliymis kelebekten uc kez kan alinacak ya.. damara bastir allah bastir kolum kopuyordu tabi ben dualar esliginde yine panik yuzum alev yaniyor tansiyonum cikti. hemsire nihayet kanin akmayacagini anlayip baska yere batirdi igneyi yani benm seker aslinda 300bile cikabilirdi. yediklerimzden cok stres firlatiyor sekeri.
eve gelip daha onfeden varolan olcum cihazina ertesi gun aclik tokluk olctugumde sakin sakin 90 bile cikmadi. carsamba doktora gidecegim elimdeki olcumlerle hastanenin sacma olcumlerine bakip insulin derse kullanmam. ha bu ara da allah korusun sendeki seker bebege yag olarak gidiyor bebek seker hastasi olabiliyor yaptirmazsan hatta ani olumler olabiliyor. fetus ex. hatta organ gelisimi ve kalbi etkiliyor bu seker. yani varsa ve tedavi edilmezse cok zor. siz simdiden diyeti yapiyormus gibi yasayin derim. ben tatlilar pilavlar yiyerek gittim olcume. bilseydim sıkı diyete girerdm. amabundan sonra seker olsun olmasin ne ekmek pilav makarna yerim ne bir sey sifir karbonhidrat zaten yemek meyve vs aliyoruz bunu biz gunluk. ha bu arada madem size daha erken bir kac sey daha soyleyeyim yardimci olacaksa eger 75gr glikozun hic bir zarari yok bebege. 100gr.dan fazlasi zarar. ayrica yedigimiz dondurma ve cikolatalarin baklavalarin glikozu cook daha fazla..
bir de yine bu sitede ne okumustum. sekeri yuksek olup bilmeden seker yuklemesine girmis cocugunun bir hafta sonra kalbi durmus allah korusun. kacinci haftanizdaysniz ne olursa olsun elinizden geldigini yapin ve diyet yaparak gidin olcume sonra alisip hep o sekilde tatlisiz gecirirsiniz haftalarinizi...
Sanirim ocagin yirmisine kadardi bu kampanya.570 liraya park yatagi aldik.uzerini bir ihtiyacini alip 600 e tamamlicaz sali gunu gelicek istedigimiz renkCanm hangi magazasindan aldin? Benmde besik tam 600 kusur? Nezaman kadar varmis?
Allah razı olsun canım benim yrn da onu görünce iyi haberlerini alınca daha çok rahatlycam. Normal bi hamilelik süreci yok canım inan her duyduğum da bi sıkıntı. Eskidenmiş tarlada çalışıp doğuran ninelerimiz ne şanslıymış. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım dedim ya bi tanıdığmda öyle kanaması oldu beli kaşığı ağrırdı plesanta aşağıdaydı ama şükür kızını zamanında aldı kucağına. İnşallah bizde alıcaz kuzum iyi düşünelim dikkat edelim kendimize. Benim annemde aynısnı diyo hele bi doğsun poposuna vurcm diye :))ayyy sevindim minnak iyi olsun anneyide üzmesin söyle onaRabbim korusun sizi dikkat et kendine valla benimde korkularım var çünkü baştan beri kasık agrısı çekiyordum tamam başlarda normal dendi 10 agustosta son adet tarihim kabul edildi normalde 21 temmuz 4 agustosta kanamam olmuştu sonra 24 eylülde 6 haftalık oldugumuzu ögrendim 2 gün önce kanamam olmuştu geçen yine kahverengi leke tarzında oldu.. Ama söyleyemedim doktoruma bide sürekli degiştirdim doktor bilgide ordan oraya geçince aktarmak zor oldu... Şimdi sancılarımda oluyo kasık bel karında elektiriklenme flan cuma kontrol benimde inşallah iyidir bizim cadıda anca bu melekler korkutuyo bizi dogsunlar popolarını ısırarak sorcam onlara
24 canım.ilk doktora gittiğimde 24. haftada rapor yazıcam nöbetten çıkacaksın demişti yasal hakkımız var çıkmak için işte bu 24 mü yoksa 28 mi onu merak ettim
Güle güle kullanın canım.Sanirim ocagin yirmisine kadardi bu kampanya.570 liraya park yatagi aldik.uzerini bir ihtiyacini alip 600 e tamamlicaz sali gunu gelicek istedigimiz renk
Sonrasindada 21 i ile 27 si arasiydi galiba parapuani kullanabilecekmisiz
Hepsi de çok güzelmiş cnm güzel günlerde giysin kuzucukEki Görüntüle 1939859 Eki Görüntüle 1939850 Eki Görüntüle 1939858 Eki Görüntüle 1939849 Bak herkes bizden heyecanlı habire dolduruyorlar valla arkadaşlarım annem kaynanam görümceler ablalarım kuzenlerim her yeri aldıklarına Bakarmısın deliriyorum resmenAnguskusu Eki Görüntüle 1939848
Allah razi olsun :)Güle güle kullanın canım.
Amin inşallah daha iyisi bebişlern olsunHepsi de çok güzelmiş cnm güzel günlerde giysin kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?