2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende erken erken dedim vallah 2 gün önce aldim bi takim. Artik diyer aya basliycam. Bebek arabasi alcam önce ondan sonraki ayda besigini :)

Bende takip ediyorum netten canım ama eşimle bi tane dükkana girmiştik geçen daha uygundu herşey o yuzden beklememi istiyo zaten, toptan alırız o dükkandan diyo indirimde yapacaklar o zaman onun için başka yerden baktirmiyo bişey :) bende sabırsizim biraz sanırım

Kızlar kötü haber Grip oluyorum bogazlarım agrıyor yanıyor ne yapcam hamilelikte grip olan varmı nasıl atlatırım
Geçmiş olsun.

Geçen hafta da ben burun akıntısı tıkanıklığı halsizlik yaşadım muhtemelen soğuk algınlığı idi öksürükte vardı.

Önemli olan ateşinin yükselmemesi ina dikkat et canım.

Bol bol sıvı alimi ve dinlenme ile geciyor bu rahatsızlık.

Ballı süt limonlu ılık su portakal ise yarıyor .

Ben de ikinci donem 26 haftayla basliycam ve ikinci donem tutmak istemiyorum idareye sorucam rapor getir derlerse alip getiririm ama iki hafta icinde istemezler herhalde

C
Canım eşine istemsizce güldüm :) felaket tellalı fikirlerini kendine sakla de ona yavrumla güzel günler göreceğiz de

Severim o prensesiii Sen içini ferah tut arkadaşım bu zamana kadar gelmişiz çok az kaldı inşallah. Benim içim çok rahat bak görürsün her şey yolunda gidecek Sevgiler bizden :)

Kızlar kötü haber Grip oluyorum bogazlarım agrıyor yanıyor ne yapcam hamilelikte grip olan varmı nasıl atlatırım
Canım 1 su bardağının 4/3 üne su geri kalanına sirke koy gargara yap (tadı çok kötüdür ama çok etkilidir). Gece yatmadan, sabah ve öğlen yap bunu. Çok iyi gelir ağrını da alır. Bir de bir fincan süte 1 tatlı kaşığı nişasta döküp karıştırarak kaynatıp içersen boğazını yumuşatır haberin olsun. Çok geçmiş olsun canım

Kııız eşin nerde yatıyo :)

Aminnnnn kuzum benim ne kadar güzel özetledin öyle :)) hepimizin hislerine tercüman oldun inşallah canım ya zaman yaklaştıkça hem tedirgin oluyo insan sağlıkla sorunsuz gelsin hemde gelsin hemen o elleri ayakları yemek istiyorum. Bi sn olsun yanlarından ayrılmayz herhalde. Bende öyle konuşuyom canım :) erken gelme keyfine bak prensesim diyorum anlaştk umarm :) artık büyüyorlar cidden anlıyolar maşallah ya ne fenalar Rabbim e hamd olsun o evlat hasretini bizde tadalım

Canım öncelikle bebiş ihtiyacı olan herşeyi hala senden alıyor küçük çünkü. Yeteri kadar beslenemezsen depolarını azaltır seni yorgun düşürür bu. Bebeğinin gelişimi iyiyse senden alıyordur Benim beslenme durumu şöyle;
Sabah 1 haşlanmış yumurta
2 tane ceviz
5-6 adet zeytin
Kibrit kutusu gibi beyaz peynir
Mandalina
Öğlen et yiyorum (et yiyemezsen yeşil mercimek tavsiye ederim)
Öğleden sonra 1 adet kivi, mandalina
Akşam salata, sebze yemeği ve çorba.
Bu bazen değişebiliyor ama genel olarak böyle. Çok çeşitli beslenmeye çalış canım. Kalsiyum, demir, protein, vitamin vs önemli. Kendini de üzme ihtiyacın artınca iştahın da artar Bu arada günde en az 2,5 lt su. Beslenme kalitesini artırıyormuş ona da gıda gözüyle bakıyor drlar.
Bu arada arkadaşlar et yemekleriyle yoğurt yerseniz süt ürünü olduğu için demiri keser 2 saat sonra yiyin ben öyle yapıyorum. Sevgiler :)

Uff saat 23.30 benim karnım aç bebek de oynuyo içerde bi tabak makarna olsa yerim ama yememeliyim sabah olsun bi an önce açııııımmm

bugun aradim akinti ve koku yoksa onemli dgil gibi konustu.ben agriya raziyim Allah korusun ters bisey olmasinda. peki fıtık olursa yapilcak bisey veya alincak bir önlem var mi?
Yok canım sezaryende bile dikebiliyorlarmış fıtığı tekrar operasyona gerek kalmadan. Ağrı yapıyor işte sadece, bir de hamile değilken hafif şişlik vardı ama şimdi gerilince göbüş kayboldu. İnşallah sıkıntısız geçer süreç benim de ilk gebeliğim.

Severim o prensesiii Sen içini ferah tut arkadaşım bu zamana kadar gelmişiz çok az kaldı inşallah. Benim içim çok rahat bak görürsün her şey yolunda gidecek Sevgiler bizden :)
Ay kuzum benim ya ne kadar içten yazmışın :) çok sağol canımm inşallah benimde içim ferah dualarla geçiriyorm her anımı. İnşaallah teyzesi yrn hayırlı haberlerle gelirim size

Canım bizde her şeyini aldık hemen hemen. Hele annem coştu iyice. Ben de çok erken olduğunu düşünüyorum. Dayanamadık ama az beklemek gerekirdi.
En iyisini yapmışsınız canım bir sürü ihtiyaç var alınacak son zamanlarda zor olurdu senin için şimdi bile iki adım atıp yorulmaya başlıyoruz inşallah kullanmak nasib Etsin Rabbim yavrularimiza

Ay kuzum benim ya ne kadar içten yazmışın :) çok sağol canımm inşallah benimde içim ferah dualarla geçiriyorm her anımı. İnşaallah teyzesi yrn hayırlı haberlerle gelirim size
İnşallah geleceksin canım. Dualarım sizinle. Ayetel Kürsi oku üfle karnına sür elini. Allah'a emanet olun canım. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Kocaman sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…