- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.421
bende erken erken dedim vallah 2 gün önce aldim bi takim. Artik diyer aya basliycam. Bebek arabasi alcam önce ondan sonraki ayda besigini :)Kizlar ben daha hic bisey almadım ne zaman almak istesem esim erteliyo ne eşim ne kv.ler bişey alayım diye ugrasmiyo eşim hepsini beraber alırız acele etme diyo
bugün ruyama bile girmiş yani ,
ertesi gün doğum yapcam ve hiçbir seyim hazir değil eşim bir mağazaya götürüyor bir iki parça bişey alıp geliyoruz eve. uyanir uyanmaz bir yüklendim buna :) neye uğradığını bilemedi sabah sabah
Sizce de acelemi ediyorum kızlar erken mi yani
Bende takip ediyorum netten canım ama eşimle bi tane dükkana girmiştik geçen daha uygundu herşey o yuzden beklememi istiyo zaten, toptan alırız o dükkandan diyo indirimde yapacaklar o zaman onun için başka yerden baktirmiyo bişey :) bende sabırsizim biraz sanırımMinik minik alabilirsin. İyi de geliyor onları görmek katlamak :) bende odaya vs başlamadım. Şubat ta baslıcam sabırsızlanıyorum :)
Kısa kollu uzun kollu çıtçıtlı body , bir iki takım bide arabasını aldım şimdilik... indirim de görmüştüm mayo bile aldım ama çoook ucuzdu 5 lira diye aldım marks and spencer dan...
internetten indirim takip et ordan al istersen eşinle çıkamıyorsan.
Geçmiş olsun.Kızlar kötü haberGrip oluyorum bogazlarım agrıyor yanıyor ne yapcam hamilelikte grip olan varmı nasıl atlatırım
Ben de ikinci donem 26 haftayla basliycam ve ikinci donem tutmak istemiyorum idareye sorucam rapor getir derlerse alip getiririm ama iki hafta icinde istemezler herhaldeBen 26. Haftamdayim hala nobet tutuyorum çok arastirdim doğuma son üc ay kala tutulmaz diyor son 3 ay kalmasi icin de 28 haftanin dolmasi gerekiyor. Ama doktor raporu alarak 24. Haftadan itibaren tutulmayabilir diye biliyorum ben donem sonu diye almadım.
Teşekkür ederim canımCanım ne güzel yazmışsın, eline yüreğine sağlık...
Canım eşine istemsizce güldüm :) felaket tellalı fikirlerini kendine sakla de ona yavrumla güzel günler göreceğiz deBen 52 ile basladim bulantilardan 49a dustum su an sabahlari 54 küsürlerdeyim aksam yatarken 55 küsürlerdeyim.
Horlamalariniz oluyor mu kizlar? Ben sola donunce rahatim ama sag tarafima yatinca horladigimi dusunuyorum cunku uyandigimda sanki horluyor oluyorum. Esime sordum o zaten kendi horlamasindan beni duymuyor. Gecen gunduz salonda uyudum. Esim ilk kez horlarken duydum seni dedi
Ben de tetanoz asisi vuruldum yaparken hic anlamadim bile hatta aaa bitti mi dedim. Sonradan agrisi oldu tabi ama gebelikte oyle bulantilarim oldu oyle bas agrilarim oldu ki o aşı agrisi bana hic koymadi bile
Benim bir sıkıntim da esim. Hatta bununla ilgili konu bile actim. Adam psikolojik bunalima soktu beni. Bir insan her seyde mi felaket senaryosu yazar ya. Yok ic savas cikacak yok kuresel isinmadan dolayi kacmak zorunda kalcaz bugun de istanbulda buyuk deprem olacak dedi. Her gun her gun surekli yanima gelip gelip kotu bir seyler anlatiyor.
Severim o prensesiiiUmarım kuzum benim yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun :*
Allah razı olsun canım benimmm :* iyi geldi tabiki de çünkü insan olumlu şeyler duymak istiyo korku oluyo ister istemez ilk 3ay normal derler ama son3 ay olunca endişem biraz daha arttı. Ki umarım kese içinde olmamıştır kanamam bebeğim sağlıklıdır. Elimden gelen tedbiri alıyorum kuzum gerisi Rabbim in takdiri. O ol derse hiçbişey engel değil. Öylede o ne derse oluyo doktorlar birer aracı. Kimsenin emeğini boşa çıkarmasn. Yüze yüze kuyruğuna geldik hesabı sağlıkla hayırla tamamlarz vaktinde gelir hepside inş teyzesi bizde seni öpüyoruz kızımla kokuluca :*
Canım 1 su bardağının 4/3 üne su geri kalanına sirke koy gargara yap (tadı çok kötüdür ama çok etkilidir). Gece yatmadan, sabah ve öğlen yap bunu. Çok iyi gelir ağrını da alır. Bir de bir fincan süte 1 tatlı kaşığı nişasta döküp karıştırarak kaynatıp içersen boğazını yumuşatır haberin olsun. Çok geçmiş olsun canımKızlar kötü haberGrip oluyorum bogazlarım agrıyor yanıyor ne yapcam hamilelikte grip olan varmı nasıl atlatırım
Kııız eşin nerde yatıyo :)Eki Görüntüle 1939689 Kızlar, geçen hafta internetten hamile yastığı aldım. 2 gündür kullanıyorum, çok rahat ettim. Çeşit çeşit marka ve fiyat var. Ben 69₺ lik olandan bir tane aldım. Tavsiye ederim. Uyurken sıkıntı yaşayan varsa değerlendirebilir.
Aminnnnn kuzum benim ne kadar güzel özetledin öyle :)) hepimizin hislerine tercüman oldun inşallah canım ya zaman yaklaştıkça hem tedirgin oluyo insan sağlıkla sorunsuz gelsin hemde gelsin hemen o elleri ayakları yemek istiyorum. Bi sn olsun yanlarından ayrılmayz herhalde. Bende öyle konuşuyom canım :) erken gelme keyfine bak prensesim diyorum anlaştk umarm :) artık büyüyorlar cidden anlıyolar maşallah ya ne fenalar Rabbim e hamd olsun o evlat hasretini bizde tadalımValla çok cadılar cidden,anca naz yaptıkları dogsunlar ben onlara sorcamValla kızlar çok nazlı oluyor ya,Rabbim bize bagışlasın. Cümle evlat isteyenleride evlat sahibi eylesin,Olanlarıda ailelerine bagışlasın inşallah. Bambaşka ya şimdiden nasıl yetiştiririm evde düzen nasıl olur diye ayarlıyorum. Şimdiden dünyamızı degiştiriyorlar anne baba ne demekmiş daha iyi anlamaya başlıyoruz... benim cadıyla bugün ilgilenmedim kaynamamdayım,Konuşuyordum evdeyken. şimdi burda pek konşmadım ya vuruyor alttan alttan her taraftan. Tam elimi koyuyorum vurmuyor konuşmaya dalıyorum benle ilgilen gibi iki üç girişiyor konuşunca duruyor çok fenalar ya... Heyecanla dört gözle bekliyorum saglıkla sıhatle dogsalarda mıncırsak vakti saatinde şöyle o ellerini ayaklarını cennet kokularını doya doya çeksek içimize... Anguskusu
Canım öncelikle bebiş ihtiyacı olan herşeyi hala senden alıyor küçük çünkü. Yeteri kadar beslenemezsen depolarını azaltır seni yorgun düşürür bu. Bebeğinin gelişimi iyiyse senden alıyordurAnneler ayip olmazsa gunluk yediğiniz ögunleri yazar misiniz. Bu ara sinavlardan midir nedir yok yani yiyemiyorum. Kendim olsam neysede vicdan yapiyo insan bideyalnzlk beni cok etkiliyo bu yeme konusunda. Annem fln olsa boyle olmaz ama uzakta. Hatta sirf yememe yüzünden sinavlar bittikten sonra anneme gitmeyi dusunuyorum ciddi ciddi canm skilmaya basladi
Hahahaha çok güldüm, her zamanki alanında yatıyor canım :) Öyle ekstra bir yandakini darlama durumu yok ama acayip rahat, göbeğimin üstüne mi yattım derdine son :)Kııız eşin nerde yatıyo :)
Yok canım sezaryende bile dikebiliyorlarmış fıtığı tekrar operasyona gerek kalmadan. Ağrı yapıyor işte sadece, bir de hamile değilken hafif şişlik vardı ama şimdi gerilince göbüş kayboldu. İnşallah sıkıntısız geçer süreç benim de ilk gebeliğim.bugun aradim akinti ve koku yoksa onemli dgil gibi konustu.ben agriya raziyim Allah korusun ters bisey olmasinda. peki fıtık olursa yapilcak bisey veya alincak bir önlem var mi?
Ay kuzum benim ya ne kadar içten yazmışın :) çok sağol canımm inşallah benimde içim ferah dualarla geçiriyorm her anımı. İnşaallah teyzesi yrn hayırlı haberlerle gelirim sizeSeverim o prensesiiiSen içini ferah tut arkadaşım bu zamana kadar gelmişiz çok az kaldı inşallah. Benim içim çok rahat bak görürsün her şey yolunda gidecek Sevgiler bizden :)
En iyisini yapmışsınız canım bir sürü ihtiyaç var alınacak son zamanlarda zor olurdu senin için şimdi bile iki adım atıp yorulmaya başlıyoruz inşallah kullanmak nasib Etsin Rabbim yavrularimizaCanım bizde her şeyini aldık hemen hemen. Hele annem coştu iyice. Ben de çok erken olduğunu düşünüyorum. Dayanamadık ama az beklemek gerekirdi.
İnşallah geleceksin canım. Dualarım sizinle. Ayetel Kürsi oku üfle karnına sür elini. Allah'a emanet olun canım. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Kocaman sevgilerAy kuzum benim ya ne kadar içten yazmışın :) çok sağol canımm inşallah benimde içim ferah dualarla geçiriyorm her anımı. İnşaallah teyzesi yrn hayırlı haberlerle gelirim size
Hahahaha çok güldüm, her zamanki alanında yatıyor canım :) Öyle ekstra bir yandakini darlama durumu yok ama acayip rahat, göbeğimin üstüne mi yattım derdine son :)
Başlamak lazım artık canım hepsi bir araya geldiğimide zorlanırız hem bebeğe hem kendimize ihtiyaç çok yani :)bende erken erken dedim vallah 2 gün önce aldim bi takim. Artik diyer aya basliycam. Bebek arabasi alcam önce ondan sonraki ayda besigini :)
İnşallah geleceksin canım. Dualarım sizinle. Ayetel Kürsi oku üfle karnına sür elini. Allah'a emanet olun canım. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Kocaman sevgiler[/QUOTE
İnşallah teyzesiiii :* hiç eksik etmiyorum zaten bütün duaları okuyorum karnımda sürüyorm. Bide canlar günde 1001 ya hafız teşbih çekin koruyucu anlamında Rabbim bizi de bebeklerimizi de korusun inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?