2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar kötü haber Grip oluyorum bogazlarım agrıyor yanıyor ne yapcam hamilelikte grip olan varmı nasıl atlatırım
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bende grip olmuştum bir haftadır çekiyordum dün acile gittim kulağım fln da ağrımaya başlayınca. 1000 lik antibiyotik verdi dr. Eczacıya da danıştım emzirirken bile kullanıyor en zararsızı dedi aldım ama içmedim açıkçası

Bende bulantı yasamadim canim. Bu ara sanki abarttm gibi geldi. Normaldede istahli biri degilim. Simdide ayni. Dedgn gibi meyvemi suyumu eksik etmiyorum. Sagolasin canim icimi rahatlattn. Yani yememek degilde. Vicdan yapiyorum o kotu oluyodu.

Anguskusu destegn icin tesekkur ederimm canim. Bana oyle geliyorki sakin bir minnak olacak. Hareketleri artacagna azaldi cunku :))) 18. Hafta da daha hareketliydi newyork88 canm sanada cok teskr ederm.msjn icin. Masaallah ne guzel dikkat ediyormussun. Saglikla gelsin.minigin Ben dogal yogurt sut bulamiyorum. Markettekileride sanki bosuna iciyormusum.gibi me geliyor.

Kızlar kötü haber Grip oluyorum bogazlarım agrıyor yanıyor ne yapcam hamilelikte grip olan varmı nasıl atlatırım
Portakal suyu iç cnm, c vitaminini eksik etme. Ilık suya limon sık bir kaşık bal arada öylede iç. Fırsatın varsada bolca dinlen.

Minik minik alabilirsin. İyi de geliyor onları görmek katlamak :) bende odaya vs başlamadım. Şubat ta baslıcam sabırsızlanıyorum :)
Kısa kollu uzun kollu çıtçıtlı body , bir iki takım bide arabasını aldım şimdilik... indirim de görmüştüm mayo bile aldım ama çoook ucuzdu 5 lira diye aldım marks and spencer dan...
internetten indirim takip et ordan al istersen eşinle çıkamıyorsan.

Canm hangi magazasindan aldin? Benmde besik tam 600 kusur? Nezaman kadar varmis?
Asil sorunu cevaplamamisim simdi farketrim k.bakma canjm armadadan aldik
İyi pazarlar
Dikkat edin kızlar salgın fln var sanırım çok kötüyüm ben iki gündür ateş kusma titreme nöbeti öksürük burun tıkanıklığı
Dün gece çok kötüydü

Canım geçmiş olsun aynı şeyleri yaşıyorum seninle hele geceleri zehir oluyor
Kizlar cok gecmis olsum dikkat edelim diyoruz ama vjrus bu yapicakda bisey yok

Ya biz şimdi bebeklere kışlık kıyafetler mi alıcaz yoksa yazlık mı kafam karıştı ilk baharda doğum olacağı için???

Canım bizde her şeyini aldık hemen hemen. Hele annem coştu iyice. Ben de çok erken olduğunu düşünüyorum. Dayanamadık ama az beklemek gerekirdi.

Ya biz şimdi bebeklere kışlık kıyafetler mi alıcaz yoksa yazlık mı kafam karıştı ilk baharda doğum olacağı için???
Yazlik:) bebeklerin vucut isisi cok kolay yukselebildigi icin deli gbi giydirmeye gerek yok mayis haziran temmuz agustos genelde sicak olir. Ama yasadiginiz bolgeye gore degisir tabi ki :)

Yazlik:) bebeklerin vucut isisi cok kolay yukselebildigi icin deli gbi giydirmeye gerek yok mayis haziran temmuz agustos genelde sicak olir. Ama yasadiginiz bolgeye gore degisir tabi ki :)
Tabi öyle ama ilk bebek oldugu için hiç tecrübem yok muğla bodrumda yaşıyorum sıcak olur burası genelde

Yeni doğanlar üşür derler. Mayıs ayı için çok ince olmamalı üstü. Özellikle şapkası olmalıymış. Canım kısa kollu ve uzun kollu çıtçıtlı body al bol bol. En ihtiyacımız olacak olanlar bunlar. Yaz için de 0-3 ay yine kısa kollu body alabilirsin. Yenidoğan kıyafeti az al. 2 hastane çıkışı yeterliymiş. 4-5 pijama altı 3-4 de tulum aldın mı idare eder bizi :)

ilk doktora gittiğimde 24. haftada rapor yazıcam nöbetten çıkacaksın demişti yasal hakkımız var çıkmak için işte bu 24 mü yoksa 28 mi onu merak ettim
Ben 26. Haftamdayim hala nobet tutuyorum çok arastirdim doğuma son üc ay kala tutulmaz diyor son 3 ay kalmasi icin de 28 haftanin dolmasi gerekiyor. Ama doktor raporu alarak 24. Haftadan itibaren tutulmayabilir diye biliyorum ben donem sonu diye almadım.

Cok teşekkür ederim ya bende ne alıcam diye düşünüyorum zaten bebiş ler cok çabuk büyüyo fazla almaya gerek yok

kizlar ben 24haftanin icindeyim. 2gundur göbek deligim kenarindan yirtilmis yyada kesilmis gibi bir sızı var.dista bisey yok icerden sızlıyo arada.sizlerde de yasayan oldu mu??

kizlar ben 24haftanin icindeyim. 2gundur göbek deligim kenarindan yirtilmis yyada kesilmis gibi bir sızı var.dista bisey yok icerden sızlıyo arada.sizlerde de yasayan oldu mu??
Göbek fıtığı olabilir mi? Benim var da aynı o şekilde ağrıyor. İnşallah değildir tabi ama doktoruna söylersin göbek fıtığı olabilir mi diye bir baksın ultrasonla görünüyor. Korkulacak da bir şeyi yok yani telaşlandırmıyım.

bugun aradim akinti ve koku yoksa onemli dgil gibi konustu.ben agriya raziyim Allah korusun ters bisey olmasinda. peki fıtık olursa yapilcak bisey veya alincak bir önlem var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…