2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
lilly83 İnşallah teyzesiiii :* hiç eksik etmiyorum zaten bütün duaları okuyorum karnımda sürüyorm. Bide canlar günde 1001 ya hafız teşbih çekin koruyucu anlamında Rabbim bizi de bebeklerimizi de korusun inşş

Asumnur canımm her zaman tabiki de :* Olabilir annesi resimden bile belli uykusu normal gazsız sakin bi bebek olur inşallah annesi :)) oyy yerim ben onuu

Kızlar doğum mayista olacak ya daha çok kısa kolu şeyler mi tercih ediyorsunuz bu arada İzmirde oturuyorum İzmir mayista yaz gibi sıcak olur ama bebek için ne tercih etmem gerektiği konusunda kararsız kaldım

Kızlar doğum sonrası hastanede kullanmak için tek kullanımlik ic çamaşırlari var alsakmi bizde kullanislimi acaba? kanama çok oluyormuş sanırım kullan at rahat olur bizim için

Kızlar doğum sonrası hastanede kullanmak için tek kullanımlik ic çamaşırlari var alsakmi bizde kullanislimi acaba? kanama çok oluyormuş sanırım kullan at rahat olur bizim için
Onun için hasta pedleri de var canım. Onlardan da bulundur mutlaka. Ama bu tek kullanımlık çamaşırı duymamıştım. Bir bakayım

Kızlar doğum mayista olacak ya daha çok kısa kolu şeyler mi tercih ediyorsunuz bu arada İzmirde oturuyorum İzmir mayista yaz gibi sıcak olur ama bebek için ne tercih etmem gerektiği konusunda kararsız kaldım
Ben de hiçbirşey bilmiyorum bu konuda sorduğum insanlar da yeterince aydınlatmadılar beni:))fakat şöyle düşünüyorum belki yanlış da olabilir ama.ilk ay koton uzun tulum vs olacak sonra da gündüz kısa gece yine uzun ünce koton giydiririz diye düşünüyorum 3 ayı dolana dek.çünkü üşürler bence

Belgelemeniz lazim 24 hafta veya ustunde oldugunuzu. Ben saglik ocagina sordum doktor belge veririm dedi ama okuldaki ogretmen arkadasim gecerli olmadigini soyledi. Bence de mantikli sonucta ultrasonla bakmiyor bebegin haftasini gormuyor ordaki doktor. Kadin dogumcunun vermesi gerekiyormus.

Rabbim burdaki herkesten razi olsun iyiki hepiniz varsiniz. Birbirimize destek olmak moral vermek kadar guzel duygular olamaz bence ki yeri geliyo en yakin arkadasin bile anlamiyo paylasamiyosun. Hepimiz iyi olalim bebislerimiz iyi olsun zamaninda saglikla kucaklayalimda artik cis kaka falan konusalim :)

Izmir in adini görmek bile nasil güzel bir duygu ya gözlerim aciliyo :) 14 senedir ordan uzagim eskiden olsa mayis sicak olurdu ben nisanda yazliklari anneme indirtirdim kesin :) canim kuzenim haziranda dogmustu cok iyi hatirliyorum dogdugu gun kalin battaniyeye sarmislardi o zamanlar izmirde dogdu yani ne kadar sicakta olsa sanirim basta usurler biraz sicak tutmak gerekir kiyafet konusunda pek bilgim yok mesela ben penye turu cok aldim kayinvalidemler turkiyeden kiyafet yollamis esortman tarzi hepsi kalin ki isvicrede yazin bile hava soguk oluyo bazen yinede en azindan ince kalin bilemicemde bataniye falan ortulur sarilir bebisler. Simdikiler daha az tutuyo cocugun ustunu soguga alissin diye cabuk hasta olmasin diye herkesin farkli fikirleri var.

Onun için hasta pedleri de var canım. Onlardan da bulundur mutlaka. Ama bu tek kullanımlık çamaşırı duymamıştım. Bir bakayım
Tamam canım. Marka ismi yasak mi bilmiyorum depend kadın çamaşırı var tek kullanimlik bak sende. nasıl olur bilemedim kullanışlı biseyse alalım bizde

Tesekkurler canm msjin ve tavsyelerin icin 1 haftaya kadar iyiydim. Bu ara yemesemde olur modundaym. Ama bencllk yapamiyorum. Sizden ogunleri isteme sebebimde kiyas yapmakti. Asiri yiyen cikmadi. Masaallah saglikli besleniyor geneliniz. Ve bi o kadarda kararinda. Gelisimi iyi aslinda 22+1 de 490 gr di. Demekki yetiyor. Cunku halsiz kalmiyorum hic. Ki gebelik oncesi halsizlik çeken biriydim. Kizim bana iyi geliyor :) yesil mercimekle hangi yemekleri yapiyosun canm. Ben bir tek bulgur plavina katiliyo onu biliyorum. Birde corbasi.

Asumnur canımm her zaman tabiki de :* Olabilir annesi resimden bile belli uykusu normal gazsız sakin bi bebek olur inşallah annesi :)) oyy yerim ben onuu
Ama geceleri harekete basliyor. Simdiden uykusuz her geceee diye sarki mırıldanıyor. Bu aksam.prensesim diyorum vurmuyo. Cadi diyorum vuruyor. Korktum ya anliyomu napiuor allahm :))) isirasm gelio yokta uff. O degilde em guzel sey ne biliyomusun canm. Kendi evladin istedgmz gibi sarip sevip koklyczz. Annesi ne der . en bastnden su nazar mevzusu. Evet var ama bazilari takik yaa. Sevecegm cocugu bile sevemezdm. Bak smdi annem gelecek acayp mudehalecdr. Diyecek cocuguna nazar degdreceksin falan diye hehheh

Herkese merhaba sevgili annisler. Ben de Mayis 2017 annesi adayiyim. Zorlu bir hamilelik baslangic donemi gecirdim. Simdi risklerim azaldi. Surekli takip etsem de kendime anca gelebildigim icin araniza yeni katiliyorum. Ankara'dan hepinize sevgiler. Insallah hepimiz saglikla sihhatle bebislerimizi kucaklariz

Hoşgeldin canım aramıza . Gecmiş olsun umarım bundan sonraki hamilelik sürecin kolay ve sıkıntısız gecsin insallah. Hepimiz evlatlarımızı saglıkla kucagımıza alalım hayırlısıyla insallah

Hoşgeldin canım :) çok geçmiş olsun şükür atlatmissin riskli dönemi inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz kuzularimiza

Canım bu konuyu ben de en yakın arkadaşıma sordum o da mayısta doğum yapmıştı. İlk 1 ay uzun kollu daha sonra kısa kollu giymeli dedi. Doğunca üşüyor galiba minnoşlarr bir süre alışana kadar ben de 0-3 ay takımlarını ona göre aldım ilk 1 aylık uzun kollu çıtçıtlı, tulum vs sonrası için kısa kollu ve minik şortlar :))

Kızlar burda bi arkadaş ballı turpun suyunu içmişti iyi oldumu acaba bende yapıcam aynısını inşallah iyi gelir öksürmekten karnıma agrı giriyor bide çok hırıltı oluyor gögsümde
evet cnm ben de yaptım aynı şekilde bikaç kez yapacaksın ama 1 sefer degil. 3 gün boyunca balı koy beklet akşama kadar sulanıyor onu iç. 3 gün boyunca yap. geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…