2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar günaydın.Ben hala tetenoz aşısı olamadım. Bu konuda biraz endişeliyim. 10gündür hastayım enfeksiyon geçirdm serum filan aldım.doktorum olma dedi. aslında daha iyiiyim atlattım sayılırım normalde 22. haftada ilk aşımı olacaktım. 23 oldum hala olmadım ama dahaca hastalığımı kesin olarak atlatmış değilim. geç olmasından korkuyorum. Aşı vurulmayan kalmadı herhalde demi.

Ben de vurmadm cnm bu yogunlkta bu haftada zor gorunuo galiba

cnm bende daha olmadım bana da 21 de erken dedi. 22 de olalım dedi. ben 22 de hatalık geçiridm serum filan aldım doktorum olma dedi. 23 oldum ve hala olmadım doktorumu arayıp soracağım hastalığımı kesin olarak atlatmadım . of ya gecikmem inşallh. tüm arkadaşlar oldu 20-21 de ben kaldım

İyi pazarlar
Dikkat edin kızlar salgın fln var sanırım çok kötüyüm ben iki gündür ateş kusma titreme nöbeti öksürük burun tıkanıklığı
Dün gece çok kötüydü
bende öyleydim aynen 10 gün çektim ben inşallh sen çekmessin serum ve ilaç takviyesi verdiler. bebeğe geçmişmi diye baktılar. biraz zorlu günler geçirdim geçen hafta Aşımıda olamadım kaldı o

Tamam canım. Marka ismi yasak mi bilmiyorum depend kadın çamaşırı var tek kullanimlik bak sende. nasıl olur bilemedim kullanışlı biseyse alalım bizde
ben e bebek te bakmıştım şu hastanelerde takılan bone kumaşından gibi sanki bana pek işe yarayacak bişey gibi gelmedi tabi kullanan varsa daha iyi bilir. normal çamaşırımıza hasta bezi kullanmak daha mı iyi olur aceba

hoş geldin canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. ben de uzun süre yazmaya çekinenlerdenim 4 tüp denemesi 2 kayıp ve uzun dönem bi kanamadan sonra çok şükür şimdi iyiyiz Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ilk bebek mi senin cinsiyet nedir?

ay öylemii 25 olmuşsun doktorun bişey dedimi geciktin vurul filan diye.Bende galiba bu hafta vurulamayacağım hastalık hala var etki yapar diye korkuyorum
Yani bu aralar yaptrirsan iyi olur dedi gec kalmissn demedi.zaten aile hekimin de bilgi verir

Gunaydin teyzeler.bugun kontrolumuz vardi 22+5 teyiz 600 gr olmus kuzucan.seker yukemeside yapildi ogleden sonra sonucumuz cikicak

Günaydın canım... oy maşallah kuzuya
Bende yarın gidiyorum hem perinatolog sonucu mu gösterilen hemde su sağlık ocağında tetonoz asısıyla beraber yaptıkları tahlili... sahi o tahlilde neye bakıldı onu da anlamadım ama :) bir glukoz ü anladım :)

merhaba güzel annelerrrr banada cuma günü tok karna doktarım 50 gr şeker yüklemesi yaptırdı bugün sonucu aldım 143 çıkmış tekrar 100 gr yaptırmamı istedi oğlumda aç ve tok olarak baktırmıştı bunda sadece tokken bakıldı aynı doktor sistem her geçen gün değişir sanırım. Tekrar yaptıracam mecbur umarım bişey çıkmaz şeker hamilelikte korkulu rüyamız

Bende öyle düşünüyorum ya temmuz ağustos çok sıcak oluyo bebek var diye klima falanda açılmaz of kafamda deli sorular

günaydın kızlar bizde 24 haftaya girdik zaman gercekten cabuk geciyor ben ayrıntılı yaptıramadım seker yuklemesinide yaptırmıcam hicbir testi yaptırmadan hamilelek gecirmiş olurcam :))) haftaya kontrol var bizim oglus tombiş oldu iyice o kadar tekmeliyo ki karnım acıyo :))

Güzel haberlerini bekliyoruz

Ağzı olan konuşuyor ya kimi diyo hasta edersin çocuğu kimi diyo pişik olur ben uzun kollu ince şeylere baktım hep battaniye falan mutlaka aliriz da çokta kalın giydirmek te olmaz ay anne olmak böyle bisey sanırım daha doğmadan dert edindim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…