- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.481
Bende bilemedim canım nette gördüm sadece, e bebekten gidip bakayım bende yorumlarda yazanlara göre bezsiz kulllaniyosun sanırım doğum sonrası kullananlar memnun kalmışben e bebek te bakmıştım şu hastanelerde takılan bone kumaşından gibi sanki bana pek işe yarayacak bişey gibi gelmedi tabi kullanan varsa daha iyi bilir. normal çamaşırımıza hasta bezi kullanmak daha mı iyi olur aceba
Ben ilk defa dün bebisime bisey aldım uzun kollu pamuklu bi takim aldım onun dışında kararsız kaldığım için almadim bisey bide nasıl doğacak kilolumu normalmi zayıf mi hiçbirşey bilmediğim için tecrübemde yok kafamda deli sorularCanım bu konuyu ben de en yakın arkadaşıma sordum o da mayısta doğum yapmıştı. İlk 1 ay uzun kollu daha sonra kısa kollu giymeli dedi. Doğunca üşüyor galiba minnoşlarr bir süre alışana kadarben de 0-3 ay takımlarını ona göre aldım ilk 1 aylık uzun kollu çıtçıtlı, tulum vs sonrası için kısa kollu ve minik şortlar :))
günaydın kızlar bizde 24 haftaya girdik zaman gercekten cabuk geciyor ben ayrıntılı yaptıramadım seker yuklemesinide yaptırmıcam hicbir testi yaptırmadan hamilelek gecirmiş olurcam :))) haftaya kontrol var bizim oglus tombiş oldu iyice o kadar tekmeliyo ki karnım acıyo :))
Kesinlikle katiliyorum mayisda da doğursak 40 i cikmadan yazlik giydirilmez geceleri serin oluyor üşürler belki temmuzun ortasindan sonra havalar her yerde cok ısınıyor o zaman gundüzleri kısa kollu veya patiksiz eşofman alti giyebilirler çok stok yapmayin ihtiyac oldukça alinirBen de hiçbirşey bilmiyorum bu konuda sorduğum insanlar da yeterince aydınlatmadılar beni:))fakat şöyle düşünüyorum belki yanlış da olabilir ama.ilk ay koton uzun tulum vs olacak sonra da gündüz kısa gece yine uzun ünce koton giydiririz diye düşünüyorum 3 ayı dolana dek.çünkü üşürler bence
Sagol canimGünaydın canım... oy maşallah kuzuya
Bende yarın gidiyorum hem perinatolog sonucu mu gösterilen hemde su sağlık ocağında tetonoz asısıyla beraber yaptıkları tahlili... sahi o tahlilde neye bakıldı onu da anlamadım ama :) bir glukoz ü anladım :)
maşallah kuzuna gözün aydın canım ben senden 1 hafta gerideyim 400 gr olmuş minnağım acık küçük mü olacak acebaGunaydin teyzeler.bugun kontrolumuz vardi 22+5 teyiz 600 gr olmus kuzucan.seker yukemeside yapildi ogleden sonra sonucumuz cikicak
Cok tsekkur ederim dnzderya. Boyle zorlu bir surec olunca paylasmak icin daha cok bekliyor insan. Benim de hem 11 hem 16 haftada cok yogun kanamam olmustu. Sonra plasenta uterustan ayrildi. Hep yattim. Simdi kuculdu kanama bolgesi ama korkularimi hala tam atamadim. Benim ikinci hamileligim ama sanki ilkinde hic bisi yasamamisim hepsini buna saklamisim. Simdi toptan yasiyorum :). Yine cok sukur tabi. Ikinci oglusum geliyor insallah. Sen de cok zor zamanlar yasamissin. Simdi iyi olmana sevindim. Senin ki ilk mi? Isim dusundunuz mu? Bebislerimiz sıkı tututun tamam mi?hoş geldin canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşallah. ben de uzun süre yazmaya çekinenlerdenim 4 tüp denemesi 2 kayıp ve uzun dönem bi kanamadan sonra çok şükür şimdi iyiyiz Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ilk bebek mi senin cinsiyet nedir?
Maşallah ne de güzel besleniyorsunuzKizlar kahvaltilarini geç yapmayiniz annem bana hep hamile ve emzikli kadinlar geç kahvalti yapmamali der yoksa ögünler karışıyor ..
Ben de bu sebepten 10.00 geçirmemeye çalisiyorum .
Sabah:1 bardak portakal suyu+1parça kaşar +1parça beyaz peynir+2yumurta+5adet zeytin+yeşillik +1 yemek kasigi pekmez veya bal +çok az tereyağ
Ara öğün :1 adet meyve 1 bardak süt
Ögle :genelde sebze yemegi veya bakliyat tarzi +1kase yogurt +1dilim ekmek
Ara ögün :ceviz ,badem ,findik tarzi kuruyemişler
Akşam:kirmizi et veya balik yaninda salata veya pilav
Bazen abur cubur da yiyebiliyorum cikolata ,hamburger gibi çok aşerdiğimde dayanamayip yiyorum
Ben bu beslenmeye 2 kilo çocuk doğurmam inş
Bu arada bugün detaylim var umarim her şey yolundadir
Hosbulduk Toprak-35Hoşgeldin canım :) çok geçmiş olsun şükür atlatmissin riskli dönemi inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz kuzularimiza
kaç kilo aldın bu beslenmeyle? ben de böyle besleniyorum, ama 9 kilo aldım. hamilelik öncesinde spor yapıyordum, bıraktım, ondan heralde.Kizlar kahvaltilarini geç yapmayiniz annem bana hep hamile ve emzikli kadinlar geç kahvalti yapmamali der yoksa ögünler karışıyor ..
Sabah:1 bardak portakal suyu+1parça kaşar +1parça beyaz peynir+2yumurta+5adet zeytin+yeşillik +1 yemek kasigi pekmez veya bal +çok az tereyağ
Bazen abur cubur da yiyebiliyorum cikolata ,hamburger gibi çok aşerdiğimde dayanamayip yiyorum
e bebekte, setler var canım. içinde yenidoğan, 3 aylık, 6 aylık zıbınlar falan.. internetten satışı var. ya da belki bulunduğun şehirde ebebek mağazası vardır.Ben ilk defa dün bebisime bisey aldım uzun kollu pamuklu bi takim aldım onun dışında kararsız kaldığım için almadim bisey bide nasıl doğacak kilolumu normalmi zayıf mi hiçbirşey bilmediğim için tecrübemde yok kafamda deli sorular
Burada çoğumuz çeşitli zorluklar yaşadık zaten, öyle rahat geçiren pek yok ne yazık ki. Ama artık 20li haftaları geçtik çok şükür, doğumlara gün sayalım inşallahHosbulduk Toprak-35. Risk devam ediyor ama baslangica gore cok daha iyiyim. Buraya uye olup mesaj bile atabiliyorum yani o derece . Evde raporlu olunca tum gun durumumla, haftamla, bebek gelisimiyle ilgili googlellamaktansa bi degisim iyi gelir diye dusundum. Sonucta benzer donemlerden geciyor ve benzer seyler yasiyoruz. Birbirimizi googledan daha iyi anlariz . Guzel dileklerin icin tesekkurler ve kocaman bi AMIN
Canım bugün tartildim toplamda 6 kilo almişim ekmeği ve pilavi kisacagim bundan sonra :)ne zaman biraz egzersiz yapayım desem hemen karnima agrilar giriyor yapamiyorum. en iyi yüruyüş ama malum hava buz gibi .yapcak bir sey yok yemeye devam diger besinlerde kısınti yapamayizkaç kilo aldın bu beslenmeyle? ben de böyle besleniyorum, ama 9 kilo aldım. hamilelik öncesinde spor yapıyordum, bıraktım, ondan heralde.
Yeni dogan almayi abartmayin diyor herkes 3-6ay giysisi daha fazla olmaliymiş ben yegenimde de şahit oldum 10gun bile giyemedi bacaklari kasti hemenBen ilk defa dün bebisime bisey aldım uzun kollu pamuklu bi takim aldım onun dışında kararsız kaldığım için almadim bisey bide nasıl doğacak kilolumu normalmi zayıf mi hiçbirşey bilmediğim için tecrübemde yok kafamda deli sorular
Hosbuldum Queen_92. Sicak karsilama icin tesekkur ederim. Simdiden arkadaslar arasinda hissettim kendimi. 3-4 aydir evde raporluyum. Haftada 5 insan yuzu anca goruyorum doktorum dahil. Film dizi kitap internet hepsi bitti. Baktim burda muhabbet guzel geliyim dedim:). Ara ara devam eden kanamalarim sancilarim olsa da daha iyiyim cok sukur. Dualarin icin tesekkurler hepimiz icin saglikli kutlamali tatli gunler gelir insallahHoşgeldin canım aramıza . Gecmiş olsun umarım bundan sonraki hamilelik sürecin kolay ve sıkıntısız gecsin insallah. Hepimiz evlatlarımızı saglıkla kucagımıza alalım hayırlısıyla insallah
Araniza hosbuldum Pregnant07. Eee ne demisler damdan dusenin halinden damdam dusen anlarmis. O zaman hadi beraber sayalim geriye dogru son 126Burada çoğumuz çeşitli zorluklar yaşadık zaten, öyle rahat geçiren pek yok ne yazık ki. Ama artık 20li haftaları geçtik çok şükür, doğumlara gün sayalım inşallahAramıza hoşgeldin
Oyyy masaallhh. Benim minnakmda kirilacak kibarliktan :))) sozde vuruyor. Cok urkek gunduz ortalarda yok. Bazrm gec uyuyorum. 4 de cin gibi. Nasil dönüyor icerde. Seker yuklrmesini neden yaptrmiyorsn canmgünaydın kızlar bizde 24 haftaya girdik zaman gercekten cabuk geciyor ben ayrıntılı yaptıramadım seker yuklemesinide yaptırmıcam hicbir testi yaptırmadan hamilelek gecirmiş olurcam :))) haftaya kontrol var bizim oglus tombiş oldu iyice o kadar tekmeliyo ki karnım acıyo :))
Oyyy masaallhh. Benim minnakmda kirilacak kibarliktan :))) sozde vuruyor. Cok urkek gunduz ortalarda yok. Bazrm gec uyuyorum. 4 de cin gibi. Nasil dönüyor icerde. Seker yuklrmesini neden yaptrmiyorsn canmgünaydın kızlar bizde 24 haftaya girdik zaman gercekten cabuk geciyor ben ayrıntılı yaptıramadım seker yuklemesinide yaptırmıcam hicbir testi yaptırmadan hamilelek gecirmiş olurcam :))) haftaya kontrol var bizim oglus tombiş oldu iyice o kadar tekmeliyo ki karnım acıyo :))
Haklilar anneler ama benKizlar kahvaltilarini geç yapmayiniz annem bana hep hamile ve emzikli kadinlar geç kahvalti yapmamali der yoksa ögünler karışıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?