2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım geçmiş olsun aynı şeyleri yaşıyorum seninle hele geceleri zehir oluyor
Evet maalesef bu durumda çalışmak da çok zor

Cok gecmis olsun canim dikkat etmemiz lazim hepimizinde dedigin gibi salgin varmis feci hemde rabbim herkesi korusun

Amin kuzum

Gunaydin teyzeler.bugun kontrolumuz vardi 22+5 teyiz 600 gr olmus kuzucan.seker yukemeside yapildi ogleden sonra sonucumuz cikicak

Maşallah kuzucuğa, güzel haberlerindeki bekliyoruz canım.

Alwayshopeful hoşgeldin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı hep birlikte :)

Cok berbat o ya. Ben almıştım 3 tane. 1 tanesinden sonra kullanamadım.

Anneler ne guzel kahvaltida cay iceniniz yok galiba. Ben normalde cayi hic aramam ama.kahvaltiyida caysz yapamiyorum. Koyuda icmiyorum ama yediklerimin vitaminini goturuyor braz sanirim
ben de içm,yorum çay mümkün olduğunca, zaten öncesinde de çok bi bağımlılığım yoktu. ıhlamur içiyorum :)

Çok teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için dün bolca ballı süt,Ballı limonlu ılık su, sadece limon yedim bugün kalktım bişeyim yok enterasan oldu o kadar bogaz agrısıyla hasta olurum diye düşünüyordum oysa

Anneler ne guzel kahvaltida cay iceniniz yok galiba. Ben normalde cayi hic aramam ama.kahvaltiyida caysz yapamiyorum. Koyuda icmiyorum ama yediklerimin vitaminini goturuyor braz sanirim
ben genelde içmem sevmemde,Ayran içen bir insanım hamile olmasamda böyleydi kahvaltıda ya süt ya ayran, içerdim. yada portakal suyu,Hamileyken ne yasaksa o tatlı geliyor hesabı resmen çay delisi oldum diyebilirim,Ama evde tek oldugumdan içemiyorum bi işte kv gittigimde kahvaltıya belki bi bardak kupa,Yada eşimle akşam içiyorum... ama bence sınırlamak dogru degil kendimizi ya. Ben anlamıyorum tamam eski ortam şuan yok,Ama eskiden ne kadar az kendilerni sıkan ne kadar az bunu yiyim içiyim kafası yaşamayan insanlar varsa o kadar saglıklı çocuklar vardı. evham yapıyoruz ama ben artık yapmamaya çalışıyorum,Canım zararlıda istese bi damla bi yudum olarak geçiştiriyorum yada bol su tüketimiyle unutturuyorum...

Tabiki canım yeri geliyor eslerimiz bile anlamıyor bizi birbirimizi anladığımız kadar :) çok dikkat et kendine canim yorucu işler yapmamaya çalış uzan dinlen bol bol bizden de kopma bundan sonra hep beraberiz artik inşallah

benim de inanılmaz iştahım açıldı. zaten zor yiyorum midem rahatsız oluyor, davul gibi şişiyorum. buna rağmen her şeyden canım çekiyor. kilo aldıkça üzülüyorum....

Haklilar anneler ama ben
Kendimi bildim bileli kahvalti yapamayan biriydim . simdi yapiyorum ama baya gec cunku uyanır uyanmaz acikamiyorum. 12 yi buluyo nerdeyse.
Ins minnakim.babasina benzer :)
Seninde guzel haberlerini bekliyoruz inss
Eğer hemen açikmiyorsan ufak ufak önce atıştir yarim dilim ekmek üzerine peynir veya muz gibi sonra esas kahvaltini yaparsin canim ben çay içmemeye çalışiyorum özellikle de kahvalti sirasinda sanki yediklerim boşuna gidiyor gibi düşünüyorum çok canım çekerse öğunlerden 2 saat sonra fln içiyorum caysiz yapamiyorsan limon sık gerçi oyle de tadi gidiyor az icersen sıkıntı olmaz :)

Çaysız kahvaltı yapamıyorum çayı kısamıyorum maalesef günde 2-3 bardak içiyorum.kahve hakkımı da çaydan yana kullanıyorum çay candır:))

Az iciyorum canm 2 bardk falan. Ama sldedgn gibi bosa gidiyo hissine kapiliyor insan.Kahvaltidan once de dedgn gibi muzla yiyp aut iciyorum.1 buck saatede kahvalti. Hersey ballar icinn :)

Çaysız kahvaltı yapamıyorum çayı kısamıyorum maalesef günde 2-3 bardak içiyorum.kahve hakkımı da çaydan yana kullanıyorum çay candır:))
Cay olmasa kahvalti yapamiyorum.o.derece. kahvaltida portakal.suyu icene hayranm zor is vesselam :)))

Oyyy masaallhh. Benim minnakmda kirilacak kibarliktan :))) sozde vuruyor. Cok urkek gunduz ortalarda yok. Bazrm gec uyuyorum. 4 de cin gibi. Nasil dönüyor icerde. Seker yuklrmesini neden yaptrmiyorsn canm
kızlar kibar nazlı oluyo tabi masallah benim calıstıgım yerde klinik var personel için bir hafta aclık tokluk sekerime baktırdım takip ettim hep normal cıktı hemsireler teste gerek yok yaptırmayabilirsin dediler cünkü bizim ailede de sekeri olan yok dün tvde doktor da yapılmayabilir zaten sorun olursa yine anlasılır takip edielebilir dedi bu sebeplerden bende vazgectim :) insallah sorunsuz devam ederim

Benide bazen bu durum skmiyor degil ne yesem yok ne iceym su zararlimi ama evlat olunca baska oluyorms. Takintisz biriydim beni takntili yapti minnakm. Canm.istemiyor yemiyorum. Hareketsz kaliyor gibi geliyo nasl canm skiliyor. Halbuki rabbm.onun rizkini veriyordr. Eskiler konusunda da onlarn zamaninda bu kadar hormon vs yoktu saglikli besleniyorlardi. Simdi ne ictigm sutten bsy anliyorum nede yediklermden. Boye boyle derken gecp gidecek. Kuzulari kucagmza alacagz ins. Bu anlari da hatrlayip gulumserz artk napalm :)
Bu arada iyi olmana cok sevindim

Kızlar sütyenlere sığabiliyor mu göğüsleriniz ? Beni rahatsız etmeye başladı... sporcu sütyeni mi alsam diyorum. Destekler mi emin de değilim. Daha emzirmeden sarksın istemiyorum :) emzirince zaten olan olacak dimi deneyimli anneler

Ne diyorsunuz kullanan var öı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…