- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.921
Sağol canım benim inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına mayıs anneleri kalbimdesinizTatlim cok gecmis olsun bende yasadim kimyasal bat tan 1,5 gun sonra baslamisti kanamam uzulme diyemiycem gercekten uzucu bir surec ama dedigin gibbi en azindan hamile kalabildigini ogrendin ben martta kimyasal yasadim agustosta tekrar hamile kaldim ama kafaya cok takmistim sen takma olurmu arkasi saglikli olur derler insallah saaglikli bir gebelik yasar alirsin bebegini kucagina dualarimiz seninle...
Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah bir dahaki ay güzel haberlerini alırız çok geçmiş olsun zor bir süreç kendine dikkat et bitanemKızlar malesef ben kimyasal gebelik yaşadım sanırım lekelenme devam ediyo dün akşam doktora çıktım 39.1 e düşmüş betafarklı hastanede sonuçlar bu kadar fark yapmaz sanırım yarın tekrar bakılacak sifirlanmasi lazımmış hepinize dua ediyorum mayısta bebeklerinize sağlıkla kavusun inşallah Allah a emanet olun
Aman canim dikkat et tehlikeli olmamasina sevindim ama yinede tansiyon dusurecek yiyeceklerden iceceklerden uzak durmaya gayret et ki ediyosundur zaten.olurya Allah muhafaza bayilirsin felan cok dikkat et canim benim..dery.a canim tansiyon sorunum var benim surekli dusuk 7-4 - 8-5 arasi surekli yatiyorum ama dusuk olmasi tehlikeli degilmis cok sukur.
Ben geçtigimiz haziranda kimyasal gebelik geçirdim degerim 10 çıktı sonra düştü 3 e falan kanamam oldu gitti temmuzda adet oldum sonra hiç olmadı m şuan gebeyim şükür ettim ben kimyasal gebelik sağlıksız gebeliktir olursa da hasta doğar bebek vücut atıyo kendiliğinden üzülme allah büyük dürDeğerin bu kadar düşmesi kimyasal oluyo sanırım dış gebelikten çok korktum inşallah değildir doktorum izinde malesef kötü denk geldihaftaya randevum vardı zaten gidicem kimyasal ne kadar süre önce yasamistin canım genelde peşine hamile kalan çok en azından hamile kalabildigimi öğrendim diyorum kese de gorunmedigi için sanırım pek farkında değilim
Nerden bildim canım eşim çok erkek istiyo babada kız gibi geliyoRabbim tez vakitte yerini doldurur insallah. Kasik agrin olursa ihmal etme git dr.a gecmis olsun insallah onumuzdeki ay tekrardan saglikli gebelik nasip olur
Bat gunu 2317 miii ? Senin bebis erkek bence :)
Canım sende kalbimizdesin çünki bizde yaşadık aynısını dur bak görürsün hemencecik hamile kalıcan unutma kaç kişi geçirmiş burda bende dahil olmak üzere hepiz gene hamile kaldık mutlu olSağol canım benim inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına mayıs anneleri kalbimdesiniz
Canim merak edip mesajlarini okudum, cok üzüldüm, insallah tez zamanda güzel haber verirsin hayirlisiyla yeniden.Sağol canım benim inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına mayıs anneleri kalbimdesiniz
Bu defaki hamileliğin nasıl gidiyoGünaydın kızlar, ben ilk cocugumda hiçbir şey yiyemiyordum sadece her gün mutlaka bir haşlanmış yumurta ve muz yemeye çalıştım ve çocuğum normal kiloda doğdu çok şükür,kendim hiç kilo almadim
Merhaba canım beni de eklersen sevinirim sat 10 temmuz ama suan 7+3 olduk ilk cocuk olacak inşallah yas 25 öğretmen van beklenen dogum tarihi 1 mayıs 2017 kilom en son 49 tartılmadım daha ama ben hiç bir şey yiyemiyorum yaKızlar bu arada bilgilerin çoğunu verirseniz tablomuz daha dolu dolu olur diye düşünüyorum :)
Kız seninle aynı memleket liyiz ama şuan bodrumda yaşıyorum hayırlı olsun bebişin kucağına almak da nasip olur inşallah ya bende sürekli kusuyorum birsey yiyemiyorumMerhaba canım beni de eklersen sevinirim sat 10 temmuz ama suan 7+3 olduk ilk cocuk olacak inşallah yas 25 öğretmen van beklenen dogum tarihi 1 mayıs 2017 kilom en son 49 tartılmadım daha ama ben hiç bir şey yiyemiyorum ya
Saol canım tesekkür ederim inşallah o günleri de görürüz hep beraber. Memleket istabul görev yerim van orada olucagız dogumda da hayırlısı bakalım.Kız seninle aynı memleket liyiz ama şuan bodrumda yaşıyorum hayırlı olsun bebişin kucağına almak da nasip olur inşallah ya bende sürekli kusuyorum birsey yiyemiyorum
Cok iyi anlıyorum seni hele o yemek kokusu gelince midem cok kötü oluyo mecbur sıkıcaz dişimizi bebişleri büyütene kadarSaol canım tesekkür ederim inşallah o günleri de görürüz hep beraber. Memleket istabul görev yerim van orada olucagız dogumda da hayırlısı bakalım.
Kusmadım da hiç bişey yiyemiyorum progestandan mı bilmiyorum ben normalde kabızlık yasardım ilaçtan karın agrısıyla kalkıp tuvalete kosuyorum. Sürekli hasta gibiyim cok zor geciyor sanki benim. Kanama oldugun için yatıyorum.Haftalardır ben mutfaga girmiyorum yemek yapmıyorum hiç bişeyi görmek istemiyorum peynir ekmekle midemi bastırıyorum o kafar
Yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyo ya esim sunu yapalım bunu alalım diye sölerken bile dayanamıyorum yok yok diyorumCok iyi anlıyorum seni hele o yemek kokusu gelince midem cok kötü oluyo mecbur sıkıcaz dişimizi bebişleri büyütene kadar
Allah yardımcımız olsun valla..Cok iyi anlıyorum seni hele o yemek kokusu gelince midem cok kötü oluyo mecbur sıkıcaz dişimizi bebişleri büyütene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?