2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sağol canım benim inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına mayıs anneleri kalbimdesiniz

Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah bir dahaki ay güzel haberlerini alırız çok geçmiş olsun zor bir süreç kendine dikkat et bitanem

dery.a canim tansiyon sorunum var benim surekli dusuk 7-4 - 8-5 arasi surekli yatiyorum ama dusuk olmasi tehlikeli degilmis cok sukur.
Aman canim dikkat et tehlikeli olmamasina sevindim ama yinede tansiyon dusurecek yiyeceklerden iceceklerden uzak durmaya gayret et ki ediyosundur zaten.olurya Allah muhafaza bayilirsin felan cok dikkat et canim benim..

Ben geçtigimiz haziranda kimyasal gebelik geçirdim degerim 10 çıktı sonra düştü 3 e falan kanamam oldu gitti temmuzda adet oldum sonra hiç olmadı m şuan gebeyim şükür ettim ben kimyasal gebelik sağlıksız gebeliktir olursa da hasta doğar bebek vücut atıyo kendiliğinden üzülme allah büyük dür

Sağol canım benim inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına mayıs anneleri kalbimdesiniz
Canım sende kalbimizdesin çünki bizde yaşadık aynısını dur bak görürsün hemencecik hamile kalıcan unutma kaç kişi geçirmiş burda bende dahil olmak üzere hepiz gene hamile kaldık mutlu ol

Canim merak edip mesajlarini okudum, cok üzüldüm, insallah tez zamanda güzel haber verirsin hayirlisiyla yeniden.

Günaydın kızlar, ben ilk cocugumda hiçbir şey yiyemiyordum sadece her gün mutlaka bir haşlanmış yumurta ve muz yemeye çalıştım ve çocuğum normal kiloda doğdu çok şükür,kendim hiç kilo almadim

Kızlar bu arada bilgilerin çoğunu verirseniz tablomuz daha dolu dolu olur diye düşünüyorum :)
Merhaba canım beni de eklersen sevinirim sat 10 temmuz ama suan 7+3 olduk ilk cocuk olacak inşallah yas 25 öğretmen van beklenen dogum tarihi 1 mayıs 2017 kilom en son 49 tartılmadım daha ama ben hiç bir şey yiyemiyorum ya

Merhaba canım beni de eklersen sevinirim sat 10 temmuz ama suan 7+3 olduk ilk cocuk olacak inşallah yas 25 öğretmen van beklenen dogum tarihi 1 mayıs 2017 kilom en son 49 tartılmadım daha ama ben hiç bir şey yiyemiyorum ya
Kız seninle aynı memleket liyiz ama şuan bodrumda yaşıyorum hayırlı olsun bebişin kucağına almak da nasip olur inşallah ya bende sürekli kusuyorum birsey yiyemiyorum

Kız seninle aynı memleket liyiz ama şuan bodrumda yaşıyorum hayırlı olsun bebişin kucağına almak da nasip olur inşallah ya bende sürekli kusuyorum birsey yiyemiyorum
Saol canım tesekkür ederim inşallah o günleri de görürüz hep beraber. Memleket istabul görev yerim van orada olucagız dogumda da hayırlısı bakalım.
Kusmadım da hiç bişey yiyemiyorum progestandan mı bilmiyorum ben normalde kabızlık yasardım ilaçtan karın agrısıyla kalkıp tuvalete kosuyorum. Sürekli hasta gibiyim cok zor geciyor sanki benim. Kanama oldugun için yatıyorum.Haftalardır ben mutfaga girmiyorum yemek yapmıyorum hiç bişeyi görmek istemiyorum peynir ekmekle midemi bastırıyorum o kafar

Cok iyi anlıyorum seni hele o yemek kokusu gelince midem cok kötü oluyo mecbur sıkıcaz dişimizi bebişleri büyütene kadar

Ya kimseye söylemedik biz vana gidicez şimdi de Allah esime sabır versin nasıl yürütücez böle bilmiyorum calısmaya da baslıcaz. Eşimin bir arkadasına gitmiştik gecen sene eşi hamileydi anlatıyordu ben işte 4 ay hiç mutfaga girmedim falan hep annem yaptı dısarda geziyoruz ay balık kokusu falan burdan gecmeyelim böle bana cok abartıyo gibi gelmişti kınadım mı noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…