2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba bende mersindeyim doktor olarak bi dusuncen var mi
Canım ben gecen Doğumu Ortadoğu'da oldum nerdeyse ölüyordum bu sefer eşimle kararsınız .doğum sonrası benim 3 gün kanamam oldu ve durdu Dr ye söyledim bekle bekle dedi 20 gün boyunca ağrım sancım ateşim Öldüm resmen enson dedilerki pis kan içerde birikmiş dediler boşalttılar ama hala geçmedi şikayetlerim üniversiteye acilden gittik gecenin birinde tam 30 günlüktü oğlum kandaki crp 111 çıktı beni zehirlemiş o pis kan 4 gün hastanedeyattım

Canım sen hep aklımdaydın nasılsın diye merak ediyorum niye böyle umutsuzluga kapıldın dur daha erken inşallah iyi olacak herşey

Canım sen hep aklımdaydın nasılsın diye merak ediyorum niye böyle umutsuzluga kapıldın dur daha erken inşallah iyi olacak herşey
Cnm doktorn hali beni bu dusunceye saldi yani isn ehli olan o soncta. Bilmiyrm ya bayramm zehir oldu Allah sonumu hayretsn.

Çok geçmiş olsun canım kismet olursa beninde ikinci bebek olucak 3.5 yaşında bi kızım var onu imc de ayfer Gürbüz gitmiştim bir daha olursa yine ona giderim diyordum ama onunda adanaya tayini çıkmış bende gebelik düşündüğüm için bi kaç sefer ortadoguda Aysenur kaya kahveci ye gitmiştim beğendim aslı da ona devam ederim diye düşünüyorum daha da doktora hiç gitmedim araya bayram girince ama yine ordan aldım randevuyu bakalim ins iyi olur

Kızlar ıyı bayramlar ılk gebelık kaybımdan uzunca bı sure sonra yoğun uğraşlardan sonra sanırım gebe kalabıldım yarın kesıneleşecek kan sonucum Allahın ıznıyle. sızede sorayım fıkırlerınızı alayım kervanınıza katılırım belkı yarın :)
18 ağustos son adetımın ılk günü 30 günde bir regl oluyorum bat tahmini ortalama 18 eylul ..ve 1 eylulde ovulasyon testınde çıftçızgıyı yakalayıp değerlendırmıştık ama ben dayanamayıp erken gebelık testı yaptım adete 5 gün kala ve pztv görür görmezkoştum kan veremeye değerım 6.9 cıktı yarın sabah testı tekrarlıcam umarım artmıştır eğer olduysa busefer ınş olmuştur mayıs annecıklerı kervanınıza katılırım 25 mayısa denk gelecek sızce varmıdır gebelık :)

Hassas testi bende 4 gun kala yapip 3 gun kala da kan vermistim 11.7 cikmisti sonucum.5 uzeri gebelik lehine canim neden olmasin.hayirlisiyla gelsin yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…