2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Olabilir Canım doktor öyle demişti doktorunu ara ona da sor uzan dinlen inşallah kötü birsey yoktur

Selamlar, sanırımm bende mayıs annesi olacağım, reglime 2 gün var bugün testte hcg 537 çıktı. Kaç haftalık acaba, aralık değerlerini çözemedim

Bende kimyasal gebelik geçirdim biliyorum eğer olacağı varsa olur hiç üzülme gene hamile kalırsın beta hcgen biraz düşük geldi bana ben bat günüm de test yaptım 2317 çıkmıştı senin ki geç döllenme olabilir ama kimyasal olsa bile üzülme

Değerin bu kadar düşmesi kimyasal oluyo sanırım dış gebelikten çok korktum inşallah değildir doktorum izinde malesef kötü denk geldi haftaya randevum vardı zaten gidicem kimyasal ne kadar süre önce yasamistin canım genelde peşine hamile kalan çok en azından hamile kalabildigimi öğrendim diyorum kese de gorunmedigi için sanırım pek farkında değilim

Can'ım seni üzmek istememe ama laboratuvarlarda bu kadar fark olmuyor. Bende kimyasal gebelik geçirdim. Seninki sanırım kimyasal artışın da çok görmemiştim ben zaten

Can'ım seni üzmek istememe ama laboratuvarlarda bu kadar fark olmuyor. Bende kimyasal gebelik geçirdim. Seninki sanırım kimyasal artışın da çok görmemiştim ben zaten
Sağol canım üzülmüyorum sadece şu süreç biran önce geçsin istiyorum kanama baslamadigi için stres oluyorum kendiliğinden geçip sifirlansa değer ne zormuş beklemek Her süreci zormuş bu işin senin kanaman hemen başladı mı kimyasalda

Cnm benimde muhtemel tarih 13 mayis :)) a insallah saglikla dogar bebelerimiz.
İnsallah Can'ım sağ dalım kucağımıza alırız :) mayıs anneleri oluruz :) kaç günde bir adet görüyorsun? Benimki o tarih verdi hesaplama ama ben 33-35 güne bir adet görüyorum.

Rabbim tez vakitte yerini doldurur insallah. Kasik agrin olursa ihmal etme git dr.a gecmis olsun insallah onumuzdeki ay tekrardan saglikli gebelik nasip olur

Bat gunu 2317 miii ? Senin bebis erkek bence :)

Hayır başlamadı önce pembe açık Bi lekelenmeler sonra açıldı kanamam

Rabbim tez vakitte yerini doldurur insallah. Kasik agrin olursa ihmal etme git dr.a gecmis olsun insallah onumuzdeki ay tekrardan saglikli gebelik nasip olur

Sağol canım inşallah nasip olur sağlıkla kucağına al inşallah canım bu arada ağrım sızım yok leke var bide sağ kasigimdan bacağıma çekme var alakası var mıdır bilmiyorum

Kızlar laboratuvar kar arası fark olabilir çünkü transferimin 2. Günü oğlumun 18 aydır Gittiği Dr (aptal)kanda plt Değeri :130 hep Sınırdaymış 18 aydır yeni far ettim dedi bu çocuğu hematoloji Bölümü'ne götür dedi Aklım çıktı o an Allah korusun Lösemiden korktuk ve sadece bu bölüm devlette var 5 gün sonraya gün verdiler o 5 gün öldük öldük dirildik ve sonuç devlette değer 355 çıktı referans aralığı 150-400 yani aptal kadın Aklımı Aldı makinalarında sorun varmış 18 aydır ve özür dileyip durdular eşim paraladı tabi

Nerden çıkardım canım. Bana da kız kendini erken gösterir demişlerdi benimde 3500 falandır çünkü battan iki gün sonra 6355 ti

Canım olabilir ama lekelenmesi varmış ve hcg değeri düşmesi pek iyi değil zaten değeri 25 çıkmış ilk 39 biraz düşük değil mi bu kadar fark olacağını sanmıyorum

Cevremdekilerden cikardim canim. Hcg yuksek olanlarin hep erkek oldu hcg 300-400 civari olanlar kız
Bende hep kız bebekleri adetten önce öğrenildiğini biliyorum ve hepsi de öyle olmuş bende çok erken öğrendim bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum

Tatlim cok gecmis olsun bende yasadim kimyasal bat tan 1,5 gun sonra baslamisti kanamam uzulme diyemiycem gercekten uzucu bir surec ama dedigin gibbi en azindan hamile kalabildigini ogrendin ben martta kimyasal yasadim agustosta tekrar hamile kaldim ama kafaya cok takmistim sen takma olurmu arkasi saglikli olur derler insallah saaglikli bir gebelik yasar alirsin bebegini kucagina dualarimiz seninle...

iyi akşamlar güzel mayıs anneleri gelen giden bayram derken uzun zamandır bakamdım doğrusu umarım herkes iyidir hepinize iyi bayramlar dilerim ben minişimi büyütmeye devam ediyorum ağrılı sızılı aklım hep sizdeydi inşallah herkes iyidir dedim hep

bu arada bende bilgilerimi veriyim eklermisiniz benide
beklenen doğum tarihi 1 mayıs 2017
yaş 33
şehir istanbul
ikinci çocuğum inşallah
kilo 50
meslek ev hanımı

hepinizi çok çok çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…