2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar merhaba,Kendi doktorum izinde dün dayanamayp baska doktora gittim,gitmez olaydm. Dün 6+6 ya da 7.haftaydı tam normal ultrasondan 10 saniye baktı kalbi atmıyor kese 25 mm olmus görülmesi gerekirdi atmaz artık dedi. Hadi tüp diye bekleylm 2 3 gün cuma gel alalım dedi.. okadar acımasız ki iyiki düsmemis kendisi dedi kurtajla alalm genetik yapalm dedi..çok kötüyüm dündn beri hic beklemiyordm bunu atmıyor mu şimdi minicik kalbi böyle birşey yaşayan var mı? Bütün belirtilerim de bitti gögüslerim taş gibiydi ne agrı kaldı ne şişlik,kasık agrısı gitti bulantı vs hiç olmadı zaten

Canım 10 saniyede nasıl böyle karar verdi bence sen başka bi doktora git bu kadar kolaymı ya hic durma iyi bi doktor bul hemen ve git kendini bırakma doktora gidince iyice anlat ve iyice dinle doktoru

Kesenin her tarafına bakıp kalp atısı aradı mı inşallah atıyordur canım ya daha cok küçük daha önce kalp atısını duymus muydun sakin ol düşse kanama vs bir belirti verirdi heralde bekle bi kaç gün

Merhaba canım Mayıs ayında benim de bebeğimin kalbi durmuştu. Ama 1 doktora göre karar vermedik tabi farklı 5 doktora falan gittim 3-4 gün de bekledim sonra tekrar baktır dim ona göre kürtaj oldum. Acele karar vermemeli öneririm ben 8 hafta 2 güne kadar bekledim tüm doktorlar aynı şeyi deyince beni zehirleme ihtimali olduğu için kürtaj oldum. Seni üzmek istemem ama benimde tüm belirtilerim yok olmuştu inşallah bebisin seninledir. Hem öyle olsa bile mutlaka sağlıksız bir gebeliktir böyle düşün üzme kendini. Kendi doktoruna mutlaka tekrar git aceleci olma. İnşallah hersey yolundadir

Canım 2 defa çok siddetli parcalı kanamam oldu ama hep bebk ordaydı kese de bebekte saglamdı.. kendi doktorum 6gün once baktı sagına soluna yaklasık 10 dakika daha detaylı ultrasonda sanki seyiriyor var gibi ama emin degilm dedi izinde oldugu icinde 11 gün sınraya randevu verdi. Bu doktora da meraktan gittim baktı bu kese dedi bu bebek dedi atmıyor dedi bıraktı 15 saniye sürmemiştir.. hemen anlasılıyr mu oyle bilmiyrm

Bende bilmiyorum ki canım benim kesemde 20mm di bebek net gözükmüyordu doktor kesenin her tarafına baktı surdan geliyo kalp atısı demişti de o yuzden canım

Tek doktorun dedigi ile aldırmayacagm hemen kendi doktorm ve birkac doktora gidecegim.. kese bozulana ya da doktor artık seni zehirler diyene kadar bekleyecegm kalp atışını.. yurtdısı kaynaklarda 10haftaya kadar beklenmeli diyorm, Allah büyük ol derse olacak inşallah☝☝ dua edin bana nolur cok endiseleniyrm

Cnm ayni seyi bende yasadm 6. Haftada gittm bebek yoktu gunlerdr berbat haldeym insann morali bozuluo sen yinede baska doktora git makineler ayni deil

Canm sana da cok gecmis olsn insallah kavusursn kuzuna.. nezaman gideceksn tekrar nezamandı 6.hafta doktor ne dedi.. ben bebegi gördüm ama kalp atışı göremedk
Keseyi gordu iyi gorunuo dedi degeri horncede kalp atisini da.duyarz dedi. Ama arari aradi alttan da bakti goremedi bebegi
Kal atisini duymaya calisti o da yoktu gec dollenme olabilr dedi ama umutsuzdu yani aldm ben o enerjiyi haftaya gel bakalm dedi. Ama gec dollenme.olamz cunku benim regli bugun gece 1040 ti degerm.yuksekti. gec dollenme olsa hcg degerm.dusuk olurdu herlde. Ben hamileleik takvimini bile sildm cnm umudm kalmadi yikldm. Zaten ilk hamilelgmde kimyasaldi. Cuma 6+6 olack o zamn gidecm

canım dur daha bişey belli olmaz telaş yapma dua et Allahın izniyle bişey olmaz inşallah

Hemen ümidini kaybetme degerin yüksek olması geç erken döllenmeyi belirlemez..biraz daha bekle cnm hiç belli olmaz. Benim tüp bebek oyuzden geç döllenme ihtimali yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…