2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Vallahi benide annem çıldırttı dün sinirden teli kırdım .bana biletler oluyor ya hayatta bişey kırmadım ama kontrol edemiyorum kendimi artık. Bu arada benimde belirtilerim yok oldu hayır olsun

Merhaba arkadaşlar bugün 5+5 im mercimek tanemi gördüm çok şükür Tüm hamilelik serüvenimizle birbirimize destek olalım ve saglıkla yavrularımıza kavuşalım İnşallah
Evet bende bayram dönüşü göreceğim inş 5+2 deyiz çok merak ediyoruz eşimle beraber tatil dönüşü hemen doktora gideceğiz birbirimize destek olalım inş hep

Vallahi benide annem çıldırttı dün sinirden teli kırdım .bana biletler oluyor ya hayatta bişey kırmadım ama kontrol edemiyorum kendimi artık. Bu arada benimde belirtilerim yok oldu hayır olsun
Çok hasaslaştık ya sanki etrafdakiler bilmiyo hasas bu dönemde olduğumuzu ama bişey olmaz sıkma canını annen sonuçta kırma onu

Kizlar ne oluyor cok negatif dusunuyosunuz belirtiye bakmayin bebekleri strese sokmayin. Bayram tatili diye seyahat planladik kac gundur gunde nerden baksaniz 15 km yol yürüdüm agrim olunca durdum dinlendim yoluma devam ettim aklima kotu bisey getirmedim. Yapmayin dogacagi varsa dogacak Allaha emanetler

Haklısın ama bi bebek kaybettim o yüzden buna bişey olsun istemiyorum

Bence rahatlikla duyarsiniz
İnş duyarım duyamazsak vaj. ultrasondan çok bozulur moralim kendimi biliyorum biraz öncede temizlik yaparken küçük paspas silkeledim rahmime yırtılıyomuş gbi bi sancı girdi arka arkaya çok korktum yattıö hem

Benim midem kaziniyor hep sizdede oylemii .daha sofradan kalkmadan kazinti basliyor :))) Zaten yemek yemeyi sevmeyen biriyim. Ama tahatsiz ettiginden mecbur atistiriyorum bsyler
Ayyy sorma ya... Aynı kazıntı bende de var canım. Gerci ben yemeyi seviyorum ama bu sefer de bulantı falan olmasından korkuyorum

O bende hapsirdigim zaman oluyo bicak saplaniyor canm cok yaniyo.camasir hali vs silkelemek tehlikeli canm dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…