2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Neredeyse iki kati .canimm dunde yazmistim sana benim adete 3 kala 11.7 idi lutfen moralini bozma cumartesi tekrar kan ver
canı mm sana ğeç dollenme fılan demedı dımı doktor sonra adete 3 ğün kala bna normal ğelıo bu değer amaa bılemıorum... çunku ben bı kez ğeç dollenme yaşadım ve maalesef kaybettım oda adetı 10 ğün ğeçınce değerım 43 cıkmıştı daa benım bıldım ğeç dollenme ole oluo adete 3 ğün 5 ğün kala değer oluşmuo

15 Ağustos tranfer tarihim
10.Gün 652
12. Gün 1449
14. Gün 3749 beta hcg değerlerim

Seninki kaç çıktı
Ya benim 65 304 1535 6355 olarak devam etti şiödi bende şüphelendim ya ama kese tek ti kalp atışını henüz duymadım doktor Bebek var dedi ama iki tane demedi

Canim ben dr gitmedim henuz 5+1 bugun.haftaya persembeye randevu aldim.ama hcg yi takipteydm bayram girene kadar.kendi degerimle kiyasladigim zaman senin degerinde bana normal geldi acikcasi

Canim ben dr gitmedim henuz 5+1 bugun.haftaya persembeye randevu aldim.ama hcg yi takipteydm bayram girene kadar.kendi degerimle kiyasladigim zaman senin degerinde bana normal geldi acikcasi
evet canım cok benzıo değerlerımızı bna yazarmısın takıptekı değerlerını bende devam edımmı 2 ğünde bır olçtrmeye kı bnağelme dedı labrtvrdakı ama

Canım ben daha 4 haftalık iken annemin kanser olduğunu öğrendim ve son 4 haftadır üzüntüden ölüyorum hastane ev arası koşturmaktanda çok yoruluyorum ama bebiş çok iyi çok şükür. Rabbim ne derse o olur çok fazla takma kafana inşallah bişey olmaz

Ben de kaybettim ilkinde yasadigim seyleri kimse yasasin istemem. Ama hayirlisi cok dinlemiyorum kendimi oluruna biraktim
Rabbim bir daha yaşatmadın
evet canım cok benzıo değerlerımızı bna yazarmısın takıptekı değerlerını bende devam edımmı 2 ğünde bır olçtrmeye kı bnağelme dedı labrtvrdakı ama
Ya onun babasının hastanesimi sanki gelme diyo sen git değerine baktır

Allah yardımcı n olsun canım üzüldüm senin için inşallah iyileşir annen anneler çok önemli

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…