- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #3.061
Sirf sira beklemeyeyim diye randevu en erken persembe olunca persembeye aldim artik biraz gec olacak ama olsun duyariz aallahin izniyleeHerkes pazartesiyi bekliyor keseleti görmek icin Sanirim:) cok heyecanliyim ben de, bugun 5+5 olduk insallah gittiğimde kalp atisini da duyariz:)
Masaallah amin insaallah :)Hesaplarıma göre Mayıs 21 de bebeğim doğacak Allah izin verirse Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canim benim Rabbim evlatlarımızi bize bağışlasınMasaallah amin insaallah :)
Amin insaallah canim saglikli bir sekilde kavusalim kuzularaAmin canim benim Rabbim evlatlarımızi bize bağışlasın
canı mm sana ğeç dollenme fılan demedı dımı doktor sonra adete 3 ğün kala bna normal ğelıo bu değer amaa bılemıorum... çunku ben bı kez ğeç dollenme yaşadım ve maalesef kaybettım oda adetı 10 ğün ğeçınce değerım 43 cıkmıştı daa benım bıldım ğeç dollenme ole oluo adete 3 ğün 5 ğün kala değer oluşmuoNeredeyse iki kati .canimm dunde yazmistim sana benim adete 3 kala 11.7 idi lutfen moralini bozma cumartesi tekrar kan ver
Ya benim 65 304 1535 6355 olarak devam etti şiödi bende şüphelendim ya ama kese tek ti kalp atışını henüz duymadım doktor Bebek var dedi ama iki tane demedi15 Ağustos tranfer tarihim
10.Gün 652
12. Gün 1449
14. Gün 3749 beta hcg değerlerim
Seninki kaç çıktı
adaşım sen en son ne zaman gittin doktora[/QUOTE]Ya benim 65 304 1535 6355 olarak devam etti şiödi bende şüphelendim ya ama kese tek ti kalp atışını henüz duymadım doktor Bebek var dedi ama iki tane demedi
Canim ben dr gitmedim henuz 5+1 bugun.haftaya persembeye randevu aldim.ama hcg yi takipteydm bayram girene kadar.kendi degerimle kiyasladigim zaman senin degerinde bana normal geldi acikcasicanı mm sana ğeç dollenme fılan demedı dımı doktor sonra adete 3 ğün kala bna normal ğelıo bu değer amaa bılemıorum... çunku ben bı kez ğeç dollenme yaşadım ve maalesef kaybettım oda adetı 10 ğün ğeçınce değerım 43 cıkmıştı daa benım bıldım ğeç dollenme ole oluo adete 3 ğün 5 ğün kala değer oluşmuo
evet canım cok benzıo değerlerımızı bna yazarmısın takıptekı değerlerını bende devam edımmı 2 ğünde bır olçtrmeye kı bnağelme dedı labrtvrdakı amaCanim ben dr gitmedim henuz 5+1 bugun.haftaya persembeye randevu aldim.ama hcg yi takipteydm bayram girene kadar.kendi degerimle kiyasladigim zaman senin degerinde bana normal geldi acikcasi
Evet ama eşim moralimi bozacak bi laf söyledi ben zaten hormonlar dan dolayı iyi değilim bebegime de birsey olursa hiç dayanamam eşim hatasını anladı ama inşallah geç değildir çünki çok istedim bu bebeği
Bu gebelik takvimi nasil yapiliyordu kizlar
Rabbim bir daha yaşatmadınBen de kaybettim ilkinde yasadigim seyleri kimse yasasin istemem. Ama hayirlisi cok dinlemiyorum kendimi oluruna biraktim
Ya onun babasının hastanesimi sanki gelme diyo sen git değerine baktırevet canım cok benzıo değerlerımızı bna yazarmısın takıptekı değerlerını bende devam edımmı 2 ğünde bır olçtrmeye kı bnağelme dedı labrtvrdakı ama
Allah yardımcı n olsun canım üzüldüm senin için inşallah iyileşir annen anneler çok önemliCanım ben daha 4 haftalık iken annemin kanser olduğunu öğrendim ve son 4 haftadır üzüntüden ölüyorum hastane ev arası koşturmaktanda çok yoruluyorum ama bebiş çok iyi çok şükür. Rabbim ne derse o olur çok fazla takma kafana inşallah bişey olmaz
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versinn.Canım ben daha 4 haftalık iken annemin kanser olduğunu öğrendim ve son 4 haftadır üzüntüden ölüyorum hastane ev arası koşturmaktanda çok yoruluyorum ama bebiş çok iyi çok şükür. Rabbim ne derse o olur çok fazla takma kafana inşallah bişey olmaz
haklısın canım alt ust benıe ettı ama sankı ğtsem nıey ğeldı dıye bakcak ğbı ğelıoRabbim bir daha yaşatmadın
Ya onun babasının hastanesimi sanki gelme diyo sen git değerine baktır
Ya sen ona bakma git baktır değerine ona ne o işini yapsın senden kan alınıyo ondan degilhaklısın canım alt ust benıe ettı ama sankı ğtsem nıey ğeldı dıye bakcak ğbı ğelıo
Ben de haftaya persembe kalp atisini dinlemeye gidicem ❤ ayni gun ayni heyecani yasicaz :)Canim ben dr gitmedim henuz 5+1 bugun.haftaya persembeye randevu aldim.ama hcg yi takipteydm bayram girene kadar.kendi degerimle kiyasladigim zaman senin degerinde bana normal geldi acikcasi
Benimki bugün 7 haftalık oldu gitsem kalp atışı nı duyarmıyımBen de haftaya persembe kalp atisini dinlemeye gidicem ❤ ayni gun ayni heyecani yasicaz :)
Aynen bidaha hayatta yapmam zaten bgn işk defa yordum kendimi belim ağrıdan kopuyo rahmim kasılıp duruyo pzartesi kalp atışlarını duysam başka hiç bişey istemiyorm :/O bende hapsirdigim zaman oluyo bicak saplaniyor canm cok yaniyo.camasir hali vs silkelemek tehlikeli canm dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?